• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi yakın zamanda varikosel ameliyatı olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnsallah Allah büyüktür. Hiç gerek kalmadan yukseliverir birden , yani normalde grip falan olup iğne bile yaptırmayan eşim, sırf benim için ameliyat oldu. Yoksa direk olarak tüp bebeğe gidecektik. İnşallah düzelir , çoğu insanın düzeliyor ameliyattan sonra şansımız vardır belki 🙄

ya çok özür dilerim ben yanlış söylemişim size şimdi eşimle detaylı konuştum mikrocerrahi ile oldum dedi ve aynı şekilde ultrasonda görünmeyen damarlar bizde de çıkmış tamamı temizlenmiş inşallah iyi sonuçlar alırız bu arada benim adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım akşam negatif sabah çizgi var gibi çok silik anlamadım galiba psikolojik geciktim
Önemli değil canım , ben de çok araştırdım mikrocerrahi daha mantıklı geliyor bakalım inşallah iyi bir doktor bulup yaptıracağız

ya çok özür dilerim ben yanlış söylemişim size şimdi eşimle detaylı konuştum mikrocerrahi ile oldum dedi ve aynı şekilde ultrasonda görünmeyen damarlar bizde de çıkmış tamamı temizlenmiş inşallah iyi sonuçlar alırız bu arada benim adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım akşam negatif sabah çizgi var gibi çok silik anlamadım galiba psikolojik geciktim

İnşallah hamilesindir canım , ben artık umut etmekten korkuyorum her ay acaba mı diyorum çünkü ameliyat olmadan da hamile kalan var , hayırlısı olsun inşallah Allah büyüktür sen de en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin hamile kalırsın inşallah canım kendim dahil evlat sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah

Bizim doktor gerek görmedi 6. ay test istedi bakalım belki testten sonra verir sperm genlerini bilmiyorum bakıldı mı bizde yaza tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz çünkü evliliğimiz 5. yılına girecek Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur :) diye avutuyorum kendimi
Sizin eşiniz ne zaman ameliyat oldu

İnşallah hamilesindir canım , ben artık umut etmekten korkuyorum her ay acaba mı diyorum çünkü ameliyat olmadan da hamile kalan var , hayırlısı olsun inşallah Allah büyüktür sen de en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin hamile kalırsın inşallah canım kendim dahil evlat sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah
yk canm kırmızılar geldi kısmet artık çok düşünmekten olmuyor diyorum çevremdeki herkes hamile iş ev arkadaş nereye gitsem aynı sohbet biraz yönümü değiştirmeliyim diye düşünüyorum

eylülde ameliyat oldu tam 3 ay oldu
Bir yıla kadar oluyormuş genelde , öyle diyor ameliyatı olanlar tabi kısmet ne zamansa o zaman olur , benim de çevremde arkadaşlarım hamile ya da çocuk sahibi Allah yokluğunu yaşatmasın kimseye , bazıları bilerek insanın gözüne sokuyor ya da bana öyle geliyor , inşallah bize de nasip olur ne diyelim 😔

Arkadaşlar , hiç umutlu bir haber verecek olan yokmu ?
Eşi varikoselden ameliyat olanlar nerdesiniz yaa 😔
Sperm gen testi yaptıran varmı ?
Ya da varikoselden sonra hamile kalan ? Ne kadar sürede kaldınız ?

Arkadaşlar , hiç umutlu bir haber verecek olan yokmu ?
Eşi varikoselden ameliyat olanlar nerdesiniz yaa 😔
Sperm gen testi yaptıran varmı ?
Ya da varikoselden sonra hamile kalan ? Ne kadar sürede kaldınız ?
Merhaba M Melekadennnn
Geçen hafta test yaptırdık.
6 ay oldu ve ilk testimizdi.
Sadece sayıda artış var şuan.
Yeni bir ilaç verdi doktor. Argifertil M diye. Ona başladık.
3 ay sonra tekrar test vereceğiz.
Bizde ki durumlar böyle.

Çok geçmiş olsun M Melekadennnn
Hemen toparlar inşallah.
Hayır baktırmadık, ne durumda bilmiyoruz.
Ameliyattan önce morfoloji 0-1 arasında değişiyordu. Sayı ml 7-8 milyon, toplamda da 15-16 milyon civarıydı. Hızlarda aynı şekilde hep düşüktü. Ameliyattan sonra gıda takviyeleri,klomen, macun kullandı. Şuan bir şey kullanmıyor. Biraz oluruna bırakmış durumdayız açıkcası. Doktorumuzda 6 aydan sonra gebelik olabilir dedi. 1 aydır falan incir ve ceviz yiyoruz hergün.
canım bizimde sizin gibiydi durumumuz bir sene bekledik fakat doğal yolla olamayacağını anlayınca tüp bebeğe yöneldik morfoloji 0-1 bizimki hareketsiz % 90 toplam sayıda 10 milyon civarı bunun % 6 ileri hareketli
İleri derece varikosel ameliyatı oldu fakat fayda etmedi beklemeye sabrım kalmadığı için tüp bebek deneceğim inş. bu morfolojiyle olur

canım bizimde sizin gibiydi durumumuz bir sene bekledik fakat doğal yolla olamayacağını anlayınca tüp bebeğe yöneldik morfoloji 0-1 bizimki hareketsiz % 90 toplam sayıda 10 milyon civarı bunun % 6 ileri hareketli
İleri derece varikosel ameliyatı oldu fakat fayda etmedi beklemeye sabrım kalmadığı için tüp bebek deneceğim inş. bu morfolojiyle olur
Bizimde morfoloji 1. Hızımız artmış ml 15 milyon total de 41 milyon. Hızda ileri hareketli 6 yavaş hareketli 13.
Bakalım biz şimdilik daha tüp bebek düşünmüyoruz.

Merhaba 2 yillik evliyiz evlendigimizden beri korunmadik ama neden olmadi diye de dr.a gitmedik 1 sene olmazsa gidin diye bir gorus var... 1 sene sonra dr.a gidince esimde 2.derecede varikosel cikti ve dr ameliyat olmalısın dedi sperm sayisi alt sinirin azcik.ustundeydi hareketlilik cok azdi. Biz ameliyati da erteledik. Esim hergun pekmek yemeye basladi. Saglikli ve dogal beslendik ve hergün kuruyemis. Ben de dr.a gidip degerlerime baktirip vitamin folik asit demir destegi aldim aslinda cocuk icin degil de once kendim bi saglikli guclu olayım diye cunku biraz zayıfım. He bu arada yumurtalıklarım duzenli çalışıyordu. Bizim sorunumuz yalnız varikoseldi. Neyseki gecen aylarda kendiliğinden hamile kaldığımı ogrendim. Hic ihtimal vermiyordum dogal yolla olacagina ama Allah nasip etti. Isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🙏🙏

Back
X