- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
bende aynı düşüncedeyim seninle .ama benmi abartıyorum ben mi büyütüyorum diye sürekli sorma gereği duydum kendime ve sizler gibi samimi insalara sorma gereği duydum.tşk ederimben olsam iftira atan dedikodumu yapan haksizken zeytinyağı gibi üste çıkan insanlara yaranmaya çalışan esimin gönlü olsun diye gitmezdim.
ne münasebet bes sene haksizken pesinde kosturup da sunnete çağırmak. siz bosuna yillarinizi anne olma imkaninizi bu adamla harciyosunuz.
benim esim bana surat assa ayni durumda birakin sunnete gitmeyi evden atarim onu. bosar yoluma bakarim. hepimize tek ömür veriyolar. ne diye aile delisi bi adam için heba edeyim. yenilir yutulur seyler degil bence yapilanlar.
merhaba
5 yıllık evliyim eşimle anlaşıyorum seviyoruzda birbirimizi hiç bir sorunum yok....eşimden dolayı çocuğumuz olmayacak benim için sorun değil aştım o konuyu..........ama kardeşinin eşi benimle çocuk konusunda dalga geçti...bende üzüldüm ama bişey demedim...daha sonra eşim hakkındada sağda solda bazı laflar etti...olmayan laflar çıkardı bizim hakkımızda.....yalan yanlış............eşimin kulağına geldi ve kardeşinin eşiyle konuşmadı........kardeşide sordu neden konuşmuyorsun karımla diye.......oda benim olmayan cocuğumla alakalı dalga geçti dedi.......kardeşide benim karım yapmaz deyip 5 sene konuşmadı bizmle özür dileyeceksin dedi.........anca öyle affederim dedi...................ama eşim hep aradı ama kardeşi açmadı telefonları............ailesiyle bütün kardeşler yanyana geldiler ama bizi almadılar...............eşim bu sebep yüzünden alkol içmeye başladı ve benimle eskisi değil.........eşimin çabasıyla kardeşiyle konuşmaya başladı.......ama şimdi kardeşinin çocuğunun pazar günü sünneti vargitmelimiyim ???
[
bende aynı düşüncedeyim seninle .ama benmi abartıyorum ben mi büyütüyorum diye sürekli sorma gereği duydum kendime ve sizler gibi samimi insalara sorma gereği duydum.tşk ederim
Hakkaten ya, ben de bi ara boşlukları doldurmaya çalıştım, fill in the blanks ödev sankiNoktalar bedava diye bu kadar hunharca harcamanıza gerek yoktu.
Sünnete istiyorsanız gidin istemiyorsanız gştmeyin. Ya da eşiniz de istiyorsa eşinizin hatırı için gidin.
olurmu en can alıcı noktada yorum yok olmadı şimdi :)))boşluk doldurmaca severim doldurayım hemen:)
5 yıllık evliyim eşimle anlaşıyorum seviyoruzda birbirimizi hiç bir sorunum yok ..ne kadar güzel..
eşimden dolayı çocuğumuz olmayacak benim için sorun değil aştım o konuyu ..tebrik ederim..
ama kardeşinin eşi benimle çocuk konusunda dalga geçti ..saygısızlık etmiş..
bende üzüldüm ama bişey demedim ..çok sabırlısınız valla..
daha sonra eşim hakkındada sağda solda bazı laflar etti ..terbiyesizlik etmiş..
olmayan laflar çıkardı bizim hakkımızda ..çok yanlış yapmış..
yalan yanlış ..evet üstteki boşlukta demiştim onu..
eşimin kulağına geldi ve kardeşinin eşiyle konuşmadı ..haklı kırılmıştır..
kardeşide sordu neden konuşmuyorsun karımla diye ..deseymiş ne halt ettiğini karısının..
oda benim olmayan cocuğumla alakalı dalga geçti dedi ..oh iyi yapmış söylemiş yüzüne..
kardeşide benim karım yapmaz deyip 5 sene konuşmadı bizmle özür dileyeceksin dedi ..şöyle koca bulamadık..
anca öyle affederim dedi ..çokta tın sanki..
ama eşim hep aradı ama kardeşi açmadı telefonları ..arayıp sormakta hata etmiş eşiniz..
ailesiyle bütün kardeşler yanyana geldiler ama bizi almadılar ..istenmeyen kardeş olmuşsunuz..
eşim bu sebep yüzünden alkol içmeye başladı ve benimle eskisi değil ..nasıl bir aile sevgisidir bu böyle..
.eşimin çabasıyla kardeşiyle konuşmaya başladı ..eşiniz suçlu gibi hep aramış sormuş..
ama şimdi kardeşinin çocuğunun pazar günü sünneti vargitmelimiyim ??? burda boşluk yok ne yazsam bilmem
iyi madem ona da yorum yapayım :)olurmu en can alıcı noktada yorum yok olmadı şimdi :)))
bu konuda sadece yanımda olan kısmı bu lafı söyleyen kadın ile konuşmuyor konuşmayıda düşünmüyorum zaten dedi. ama konuş uzamasın desem yağ kaymak olur.hayır kesinlikle haklısın. ben böyle bi adama hayatını adamasini istemezdim kızımın. yarın kardesi bosan bu ne bicim kadin dese esiniz ağzını topla haddini bil demezse iciniz daha cok yanar.
adam ailesi için yanıp tutusuyo siz falan umrunda değilsiniz ki. sil karını birak gel deseler kusmesinler diye yapar da.
bu kadae yasanmis seyin üzerine gitmezsem surat asar diyosunuz. asıl o size teklif edince sizin surat asmaniz onun sizin gönlünüzü almasi lazimdi.
birakin özür dilemeyi bide sizi utlu yüklü bırakmışlar. evliliginizi gözden gecirin. kimsenin mutluluğu ya da mutsuzluğu icin yasamak zorunda değilsiniz. yazık günah yillariniza
evlatlık için başvurduk biz ama o kadın evlatlık alacağımız için dalga geçince kendime olan güvenim yıkıldı ve iptal ettik başvuruyueşinin ne problemi var. cocuk icin evlatlik da düşünebilirsiniz. bence gundeminize alin. evlatlik alanlarin yorumlarini okuyun. genelde alanlar simdiye kadar neden beklemisiz diyor. birde sperm yoksa bende burdan okumuştum. celalettin peru yu ic hastaliklari doktoru olarak tanirim ama kendini bu konuya vermis. sifir olanlarda bile sperm uretimini destekleyen tedavi uyguluyormus. olmayacak diye umut kesmeyin her yola bakin. olmadi evlatlik alirsiniz. boylelikle insanlarin laflarini da daha az umursarsınız. zaten cevap vermeyince Allah cok daha güzel cevabını veriyor. kendi hayatim icin boyle oldu en azindan
evlatlık için başvurduk biz ama o kadın evlatlık alacağımız için dalga geçince kendime olan güvenim yıkıldı ve iptal ettik başvuruyu
kızlar konuyu açmıştım daha önce evet sünnet oldu.eşim bana gel demedi,(sorun yaşamayalım diye düşünüyorum)ama saat 11,30 gidiyim ben dedi erken dedim 1,30 başlıycak dedim .giderken halamı alıcam ondan erken çıkıyorum dedi bende inandım doğal olarak.meğerse konvoya katılacakmış.bende sinirlendim ama bişey diyemedim.bizim için kollunu bile kıpırtdatmayan kişiye karşı(kardeşi)bukadar koşturmasına sinir oldum,çünkü onlar yüzünden evliliğimiz tartışmalı geçiyor.merhaba
5 yıllık evliyim eşimle anlaşıyorum seviyoruzda birbirimizi hiç bir sorunum yok....eşimden dolayı çocuğumuz olmayacak benim için sorun değil aştım o konuyu..........ama kardeşinin eşi benimle çocuk konusunda dalga geçti...bende üzüldüm ama bişey demedim...daha sonra eşim hakkındada sağda solda bazı laflar etti...olmayan laflar çıkardı bizim hakkımızda.....yalan yanlış............eşimin kulağına geldi ve kardeşinin eşiyle konuşmadı........kardeşide sordu neden konuşmuyorsun karımla diye.......oda benim olmayan cocuğumla alakalı dalga geçti dedi.......kardeşide benim karım yapmaz deyip 5 sene konuşmadı bizmle özür dileyeceksin dedi.........anca öyle affederim dedi...................ama eşim hep aradı ama kardeşi açmadı telefonları............ailesiyle bütün kardeşler yanyana geldiler ama bizi almadılar...............eşim bu sebep yüzünden alkol içmeye başladı ve benimle eskisi değil.........eşimin çabasıyla kardeşiyle konuşmaya başladı.......ama şimdi kardeşinin çocuğunun pazar günü sünneti vargitmelimiyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?