• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiimmm

noktalı yerlerde boşlukları doldurmamız mı gerekiyor? o_O davetli olursanız davetiye gelir zaten ben olsam gitmem ama.

merhaba
5 yıllık evliyim eşimle anlaşıyorum seviyoruzda birbirimizi hiç bir sorunum yok....eşimden dolayı çocuğumuz olmayacak benim için sorun değil aştım o konuyu..........ama kardeşinin eşi benimle çocuk konusunda dalga geçti...bende üzüldüm ama bişey demedim...daha sonra eşim hakkındada sağda solda bazı laflar etti...olmayan laflar çıkardı bizim hakkımızda.....yalan yanlış............eşimin kulağına geldi ve kardeşinin eşiyle konuşmadı........kardeşide sordu neden konuşmuyorsun karımla diye.......oda benim olmayan cocuğumla alakalı dalga geçti dedi.......kardeşide benim karım yapmaz deyip 5 sene konuşmadı bizmle özür dileyeceksin dedi.........anca öyle affederim dedi...................ama eşim hep aradı ama kardeşi açmadı telefonları............ailesiyle bütün kardeşler yanyana geldiler ama bizi almadılar...............eşim bu sebep yüzünden alkol içmeye başladı ve benimle eskisi değil.........eşimin çabasıyla kardeşiyle konuşmaya başladı.......ama şimdi kardeşinin çocuğunun pazar günü sünneti vargitmelimiyim ???
boşluklarımı dolduralım

Noktalı yerleri doldurmak için uygun kelimeleri de verecek misiniz yoksa onları biz mi bulacağız?

kesin aram açılacakta.

Yani bilemiyorum gitmezsem eşimle aram açılacak diyorsunuz da eşiniz şimdi de sizi umursamıyor ki. Ben öyle anladım.

Sayelerinde siz yalancı durumuna düşmüşsünüz. Gitmezseniz de meydan onlara kalmış gibi de olabilir.
Eşiniz size ille de geleceksin falan diyor mu?

Hayır gitmeyin, ne saçma sapan bir aile. Alkole karşı değilim ama bir insanın sorunlarını çözmek için içmesine karşıyım çünkü çözmediği gibi daha da depresif yapıyor kişiyi uzun vadede. Eşinizi destek almaya ikna edip, aile ile ilişkiyi minimuma indirin derim.

Bir anda kendimi lisede yapılan klasik sınav sorularında buldum boşluk doldurcamalı. Az daha yok muydu nokta bacım?
Neyse konuya dönelim. Size bunca şeyi yaşatan insanlarla bir araya gelmek ne bileyim bence mantıklı değil gibi.

merhaba
5 yıllık evliyim eşimle anlaşıyorum seviyoruzda birbirimizi hiç bir sorunum yok....eşimden dolayı çocuğumuz olmayacak benim için sorun değil aştım o konuyu..........ama kardeşinin eşi benimle çocuk konusunda dalga geçti...bende üzüldüm ama bişey demedim...daha sonra eşim hakkındada sağda solda bazı laflar etti...olmayan laflar çıkardı bizim hakkımızda.....yalan yanlış............eşimin kulağına geldi ve kardeşinin eşiyle konuşmadı........kardeşide sordu neden konuşmuyorsun karımla diye.......oda benim olmayan cocuğumla alakalı dalga geçti dedi.......kardeşide benim karım yapmaz deyip 5 sene konuşmadı bizmle özür dileyeceksin dedi.........anca öyle affederim dedi...................ama eşim hep aradı ama kardeşi açmadı telefonları............ailesiyle bütün kardeşler yanyana geldiler ama bizi almadılar...............eşim bu sebep yüzünden alkol içmeye başladı ve benimle eskisi değil.........eşimin çabasıyla kardeşiyle konuşmaya başladı.......ama şimdi kardeşinin çocuğunun pazar günü sünneti vargitmelimiyim ???
Davet edildiyseniz gidin edilmediyseniz gitmeyin . Sizin en büyük hataniz durumu ogrendiginizde hemen onunla konuşup esinle konuşup tartışmak istemiyorum ama hakkımızda böyle şeyler söylüyorlar ve biz bundan rahatsız oluyoruz deseydiniz ama artık keskelerin vs nin anlamı yok davet edildiyseniz gidin edilmediyseniz de umursamayın onların ayıbı . kardeşi kaç yıllık abisini tanımıyor ama bilmem kaç yıllık karısını mı tanımış . Siz de umidinizi kaybetmeyin imkansız diye birşey yok tıp teknolojisi sürekli ilerliyor özellikle infertilite . Elbette arasturiyorsunuzdur baktınız olmadı sevgi evlerinde aile sevgisine ihtiyacı olan bir sürü melek var . Rabbim inşallah sizlere de kendi evladinizi nasip eder sizi anlıyorum eşinizle aranıza böyle sorunlar girmesin yuvanizda huzurlu olsun inşallah

Yani bilemiyorum gitmezsem eşimle aram açılacak diyorsunuz da eşiniz şimdi de sizi umursamıyor ki. Ben öyle anladım.

Sayelerinde siz yalancı durumuna düşmüşsünüz. Gitmezseniz de meydan onlara kalmış gibi de olabilir.
Eşiniz size ille de geleceksin falan diyor mu?
diyor gitmezsem surat asacak

sudenaz bence süslen püslen gir eşinin koluna git.ama eşini oblarla fazla muhatap ettirme kendinde muhattap olma. Zaten senin eşinle olan sevgini muhabbetini kıskanır o lafı çıkaran. Çok havalı kendinden emin birşekilde GİT...

eşinizin hatrına ve evinizin huzuru için gidin.. gitmezseniz eşiniz huzursuzluk çıkartcak o düğünde herkes sizi sorcak eşinize ki bence sinir olacak eşiniz, ne bilim belki sizin hakkınız da eşinizi doldurcaklar o yüzden gitmiş olmak için gidin bence

diğerlerinin gözünde de onları haklı çıkarmış olmazmıyım gidersem
Ne alakası var canım eşinle gidersin tebrik edersin üstüne düşeni yapar kaliteni gösterirsin onlarda hoşgeldin der zaten konu açılırsada kırgınlığım hala var dersin burda sorun onlarda değil ki zaten eşinde senin kardeşi nasıl karısını saydırıyosa onunda saydırması gerekirdi ama yapamamış boşanmak da kolay değil mesafeni koru yeterli bence kinciliği hiç sevmem biri bana laf ediyosa kv tarafından hiç eşime şikayet etmem o an misliyle cevabını veririm içimi rahatlatırım kine gerek duymam

biz kk dakiler edebiyat ve imla konusunda cok takintili olduk. her neyse ben olsam esim git derse giderim cunku esimi seviyorsam onun bir hatri vardir. davetliyseniz ve esiniz git diyorsa gidin o utansin

Back
X