Eşim 10 aylığına Rusya'ya gidecek...

Esiniz boyle bir karar aliyor
ve siz bunu baskasindan duyuyorsunuz

duymasaniz acaba gidecegi gun mu soyleyecekti pasam??

ne garip insanlar var yahu!

Dil ogrenmek bahane demedi demeyin...

hangi dili öğrenecek rusyada o önemli eğer ingilizceyse gereksiz malta gibi ülkeler daha uygun ama rusça öğrenecekse tam yeri zaten ticaret dilinde rusça ve çince aranmaya başlıyor daha iyi bir iş bulabilir.ama konu sahibi anlaşılan eşinin kendini geliştirmesini istemiyor kendini düşünüyor anlatmaması hoş olmamış ama sizin sıkıntı yapacağınızı tahmin ettiği içindir bence. ne bencilsiniz?

Akşamı zor bekliyorum.Ofisteyim yemek arasında sabretmeye calışacağım.Telefonda konuşmak istemiyorum cunku.Mimiklerini falan gormem lazım

La Havle, ne insanlar var ya, aynı şeyi siz söyleseydiniz, ya da başkalarından duysaydı onun tepkisi ne olurdu acaba?
düşüncesiz yaaa

Yanlış anladınız sanırım.Ağzımdan rusca öğrenmesin diye bir şey cıkmadı.Sadece kendısı düşünmüş araştırmış ve abısı yengesıyle paylaşmış.Bana dun akşam yarım agız soyluyor.Hatta yengesi soyledğinde espri diye güldük.Bizim planımız akdenizde bir şehir ama su an için askıda.Bİr iş yeri açtık durumlar kotu.Oranın bır netleşmesi gerek.
Bencilliği asla kabul etmem.Eşimle sıkıntımız var ve annesi babası yaşlı diye onlarla beraber oturuyorum.Bencil olsam boyle bir şeyi kabul edebilir miyim?

dediğim gibi rusça öğrenmek istiyorsa buralarda zor ingilizce gibi değil o dil farklı sistemleri var kendi araştırması senin kızacağın için olmalı yoksa neden söylemesin. sen oralarda kızlar mızlar diye sıkıntı yapıyorsun ama yok öyle bir şey. kızlar kollarını açmış kocanı beklemiyor bu devirde ekmek aslanın ağzında bırak gitsin dil öğrensin kendine bir artı katsın sonra o sizi özleyip sık sık yanınıza gelir zaten.

canım rusça kursu istanbul yaz google amcaya milyon tane kurs çıkıyor.
neden bulamadığını söylüyorsun.

merhaba neslıhan

baslıgı okuyunca claısmak ıcın gıdecek sanmıstım

arkadasımın esı gıdıyor 1 sene kalıyor gercekten de guzel bı mıktar ıle donup gelıyordu ama sırf dıl ıcın cok sacma degıl mı

o kadar borc ıcınde cok mu lazım dıl ogrenmek ?

Bunun bencillikle ilgisi yok. Çiftler birbirlerine karşı sorumludurlar ve sorumsuzca hareket etmeye hakları yok.
Burada konu Rusya değil. Hangi ülke/şehir olursa olsun ''ben dil öğreneceğim'' deyip gitmeye hakkı yok kimsenin.
Dili burada öğrenir. Sonra gitmek isterse eşiyle birlikte gidip pratiğini yapar.

saka mi bu
anlamadim ben
dil ögrenmek icin isini gücünü ailesini birakip Rusyaya gidecek öyle mi dogru mu anladim

Muglaya gitmeyi düşünüyoruz hedefimiz hep oydu.O yuzden sanırım bunu düşündü.Yiğeni demiş ona rusça su an cok gecerli.O yiğeni de gitti rusya ya oğrendi.

Bende buna kırıldım anlam veremedim.Öyle Çok düşünüp karar vermez yapı gereği.Dükkanı acarken bile bir anda karar verdi.Arkadaşının etkısıyel.Bİr iş kurmak ıstıyordu gel sunu acalım dedıler ve açtı

canim sana danismiyorsa kafasinin dikine gidiyorsa su an beklemekten baska caren yok...

bol bol dua et cocuklarin var galiba.. size km bakicak o gidince hey Allahim ne diyecegimi sasirdim//

rusca bahane ruslar şahane bayanlar. Siz ona üste para veren kurs bulsanız o yinede koymuş kafaya kursa gitmeyi. Orada uygulamalı eğitimde
iyidir, özel dersde alırsa bülbül gibi şakır, bence deki dönüşde ÜDS yada KPDS e gir, 70 alamazsan eger ruscadan beni aldatmışsındır de :))

Burada rus yok mu?
Farklı bir yaklaşım olmuş yine de yorum için tesekkür ederim.
Can yücel in bir şiiri var ne demiş,

Ne Renk Olursa Kaşın Gözün Karşındakinin Gördüğüdür Rengin...

canım 1 ay rusyada bulundum eşimle tatile gitmiştik ve sana diyim buradaki ruslar hani nasıl desem oradakilerin en paçozları. Onları gordugumde ben kadınsan
onlar ne dedim. Kadın olarak kadınlığından utandım.

canım 1 ay rusyada bulundum eşimle tatile gitmiştik ve sana diyim buradaki ruslar hani nasıl desem oradakilerin en paçozları. Onları gordugumde ben kadınsan
onlar ne dedim. Kadın olarak kadınlığından utandım.
h
Hiç de oyle düşünme.Neden öyle düşünüyorsun.Eşin Brad Pitt mi kendini bu kadar ezme bence.
Tabiki onlar güzel bebek gibi yüzler ama olsun bir usttede yazdım sana onmlı olan karsındakının seni nasıl gorduğu.
Eşim kesin kararlı su tarihte faln dıye net bir şey yok.Rusça oğrensin cok ısterim ama benim yanımda

canim sana danismiyorsa kafasinin dikine gidiyorsa su an beklemekten baska caren yok...

bol bol dua et cocuklarin var galiba.. size km bakicak o gidince hey Allahim ne diyecegimi sasirdim//
Eşim o kadr dik biri değil.Ben bana danışmamasına sonra bana soylemesıne hatta bunu düşünmesine kırıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…