Akşamı zor bekliyorum.Ofisteyim yemek arasında sabretmeye calışacağım.Telefonda konuşmak istemiyorum cunku.Mimiklerini falan gormem lazım
hangi dili öğrenecek rusyada o önemli eğer ingilizceyse gereksiz malta gibi ülkeler daha uygun ama rusça öğrenecekse tam yeri zaten ticaret dilinde rusça ve çince aranmaya başlıyor daha iyi bir iş bulabilir.ama konu sahibi anlaşılan eşinin kendini geliştirmesini istemiyor kendini düşünüyor anlatmaması hoş olmamış ama sizin sıkıntı yapacağınızı tahmin ettiği içindir bence. ne bencilsiniz?
merhaba neslıhan
baslıgı okuyunca claısmak ıcın gıdecek sanmıstım
arkadasımın esı gıdıyor 1 sene kalıyor gercekten de guzel bı mıktar ıle donup gelıyordu ama sırf dıl ıcın cok sacma degıl mı
o kadar borc ıcınde cok mu lazım dıl ogrenmek ?
Bende buna kırıldım anlam veremedim.Öyle Çok düşünüp karar vermez yapı gereği.Dükkanı acarken bile bir anda karar verdi.Arkadaşının etkısıyel.Bİr iş kurmak ıstıyordu gel sunu acalım dedıler ve açtıİletişim probleminiz olmasa neden gelip de anlatmasın.?
Sonuçta yurtdışına çıkma hedefi varmış.
Bu bir iki günde verilebilecek bir karar değil anatabildim mi..
Ne zamandır düşünüyor kimbilr.
Elaleme anlatana kadar seni adam yerine koyup sana anlatsaymış ya...
Hayret bişey..
canım rusça kursu istanbul yaz google amcaya milyon tane kurs çıkıyor.
neden bulamadığını söylüyorsun.
Burada rus yok mu?rusca bahane ruslar şahane bayanlar. Siz ona üste para veren kurs bulsanız o yinede koymuş kafaya kursa gitmeyi. Orada uygulamalı eğitimde
iyidir, özel dersde alırsa bülbül gibi şakır, bence deki dönüşde ÜDS yada KPDS e gir, 70 alamazsan eger ruscadan beni aldatmışsındır de :))
hcanım 1 ay rusyada bulundum eşimle tatile gitmiştik ve sana diyim buradaki ruslar hani nasıl desem oradakilerin en paçozları. Onları gordugumde ben kadınsan
onlar ne dedim. Kadın olarak kadınlığından utandım.
Eşim o kadr dik biri değil.Ben bana danışmamasına sonra bana soylemesıne hatta bunu düşünmesine kırıldım.canim sana danismiyorsa kafasinin dikine gidiyorsa su an beklemekten baska caren yok...
bol bol dua et cocuklarin var galiba.. size km bakicak o gidince hey Allahim ne diyecegimi sasirdim//
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?