Eşim 10 aylığına Rusya'ya gidecek...

canım ben tabiki eşim brad pitt degil , ama erkeklerin bakış açısıda biz gibi değil. Sen gözlere bakarsın o göğüslere, sen ellere bakarsın temiz mi diye o kalçarın yuvarlaklığına. Erkegin bakış açısı budur ister kabul et ister etme. Keşke sende gidebilsen yanında, imkan olsa.

Gülümsettin yorumlarınla ağlanacak halimize gülüyoruz.Haklısın.
Kendime de eşime de fazla guveniyorum anlaşılan.
Ama farklı bir şehir,bir ulke olamaz kabul edemem.

ben eşının rusyaya gıtmesını felan bı nebzede olsa anlarım ama
Bunu neden eltınden duyuyorsun sen, benım takıldığım nokta o

Eşın neden sana danışmadan, sana anlatmadan
abısıne, eltıne anlatıyor bu konuyu?

Haklısın ben de buna takıldım.
Eşim cok cabuk kararlar alır ve uygular.O yuzden konuşacağım neden bana danışmadın dıye,anlatmadın dıye

Eşim cok cabuk kararlar alır ve uygular.O yuzden konuşacağım neden bana danışmadın dıye,anlatmadın dıye

Kızmadan, bağırmadan sakın bı şekılde sormalısın nedenlerını
Kendımden bılıyorum, bağrıyorum çağrıyorum adamın anlatacağı varsa bıle anlatmıyor
Taktık değıştırdım, tatlı dılle halledıyorum artık ışımı

İlla rusça öğrenmek ıstıyorsa eşın, bence bı dıl kursuna gıtsın
Bıraz ılerlettıkten sonra da tatıl amaçlı aılecek 1-2 haftalığına rusyaya gıdebılırsınız
Hem maddı durumumuz kötü dıyorsun, hıç düşünmüyor mu bu adam ben gıdınce bu kadın ne yapacak evde tek başına
Nasıl geçınecek dıye

Erkekler bazen çok bencıl olabılıyor ya

sana söylemek yememiştirde ondan en son söyleyecekti herhalde ama kendini bekar yerine koyuyor sorumluluğu varsa sahip çıkacak sizi götüremiyorsa bu cesareti nerden bulabiliyor normalde sizin yerinizde olan bir bayan bunu başkasından duyunca % 95 o evde cam çerçeve inmişti iyi sabırlısınız.

Aynen öyle.Ben de oyle hemen surat asıyorum,kızıyorum.Değişmeye çalışıyorum.Bu aksamda oyle yapacağım inş.
Evde kv ve kp var yalnız değilim ben calışıyorum.Şimdi bizim iş yerinde yeni yeni hareketlenme oldu.Oyle beni borc batağında bırakıp gıtmez oyle bencil değildir,düşünür o konularda odunluk yapmaz.Eskilerin tabiri vardır yemez yedirir,giymez giydirir diye oyle biridir.Ama dükkan düzelse de guvenle bırakabileceğimiz kimse yok,abim dıyo ama adamın kendıne gore işi var.Bakalım bu akşam konuşacağım bakalım.Sakince Güleryüzle
r

Sabırdan değilde hem saskınlık hem de oğlumun uyumak istıyordu o yuzden tepki veremedim.Sadece sakince bir kaç soru cunku gercekten cok sasrdım.Daha oncede yazmıştım.Kendısı bana izin vermemişti.

dil ogrenmeyi cocuk oyuncagi saniyor esin herhalde o kadar kolay mi? millet yurt disina gelin damat olarak gidiyorda kac sene ogrenemiyor...ya hayaller aleminde yasiyor esin ya da seni salak yerine koyuyor

dil dile değmeden öğrenilmezmiş, sanıyor heralde eşiniz dil öğrenmek için rusyaya gitmek

Sanırım eşin planını yapmıs senden ızın ıstememıs ,hatta herkese de söylemıs ..En son sana söyluyor ..
Bu adamlar koca olmayı,aıle olmayı ne zaman ögrenecek acaba..ŞArt mı canım Rusca ögrenmesı,
o zaman ya bız de gelıyoruz ya da gıtmıyorsun de..

ben de çalışmaya falan gidecek sandım öyle olsa hadi neyse dicem ama sen eşinden değil eltinden duyuyosun nasıl iş?
iş yeri battı falan diyosun dil öğrenmenin sırası mıymış valla tuhaf anlayamadım. sadece ilk sayfayı okuyarak yazıyorum tabi

Canım rusya burası valla dikkat et derim ben ayrıca burada rusça öğrenebilir oraya gitmek şartmı ve 10 ayda öğreneceğini buradada öğrenebilir 10 ayda ne öğrenicekki

benim babam ben kendimi bildim bileli rusya ve libyadaydı. eşine güveniyorsan gerisi hikaye.belki sen de gidersin, belki tutunamaz o glir. doğduğun yer değil, doyduun yer demişler...

ruscca bahane ruslar sahane.
oncelikle esin herkesten cabuk etkilenen birisi bu cok buyuk sknti madem cabuk etkileniyor senden etkilensin bari
ayrica durumunuz kotuymus burda hem bi iste calisip hem haftasonu kurslara gidip ogrenebilir hatta daha iyi ogrenir. zaten emlakcida calisacaksa sakir sakir konusmasina gerek yok illa ki emlak isleriyle ilgili dili donsun yeter. esin evli bi erkek oldugunun farkinda degil ve soylemem gerek esine fazla guveniyorsunbence

sen ondan habersiz plan yapsan baskalarindan duysa fransaya gidiyorsun diye ortalik kalkardi
ben olsam adami kapi disari ederdim madem cok istiyorsun defol diye.

eşin neden rusça öğrenmek istiyor şart mı yani ben anlamadım çok saçma üstelik bunu sana en son söylüyor
tepkini belli et canım isteği çok anlamsız

benim en yakın arkadaşımın abisi gitti rusyaya 7 yıllık evli bi sınavı kazandıda gitti 1.5 senedir orda kadında tokatta yaşıyo kadın neden gitmedi çünkü yeni atandı 1 yıl çalışma zorunluluğu vardı oda işimi bırakmam dedi gitmedi
adam tatillerde falan gelio ama faceden barlarla falan resimlerini görüorum arkadaşımda bu yıl rusyaya abisinin yanına gezmeye gitti gittiği yerleri saymıorum bile sana öle böle diil ve buraların hesine abisi götürmüş demekki bilioki götürdü öle diilmi ben kesinlikle istemezdim çok çok çk çok zor bi durum içinden nasıl çıkılırki? Allah dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…