Gülümsettin yorumlarınla ağlanacak halimize gülüyoruz.Haklısın.canım ben tabiki eşim brad pitt degil , ama erkeklerin bakış açısıda biz gibi değil. Sen gözlere bakarsın o göğüslere, sen ellere bakarsın temiz mi diye o kalçarın yuvarlaklığına. Erkegin bakış açısı budur ister kabul et ister etme. Keşke sende gidebilsen yanında, imkan olsa.
Haklısın ben de buna takıldım.ben eşının rusyaya gıtmesını felan bı nebzede olsa anlarım ama
Bunu neden eltınden duyuyorsun sen, benım takıldığım nokta o
Eşın neden sana danışmadan, sana anlatmadan
abısıne, eltıne anlatıyor bu konuyu?
Haklısın ben de buna takıldım.
Eşim cok cabuk kararlar alır ve uygular.O yuzden konuşacağım neden bana danışmadın dıye,anlatmadın dıye
Haklısın ben de buna takıldım.
Eşim cok cabuk kararlar alır ve uygular.O yuzden konuşacağım neden bana danışmadın dıye,anlatmadın dıye
Aynen öyle.Ben de oyle hemen surat asıyorum,kızıyorum.Değişmeye çalışıyorum.Bu aksamda oyle yapacağım inş.Kızmadan, bağırmadan sakın bı şekılde sormalısın nedenlerını
Kendımden bılıyorum, bağrıyorum çağrıyorum adamın anlatacağı varsa bıle anlatmıyor
Taktık değıştırdım, tatlı dılle halledıyorum artık ışımı
İlla rusça öğrenmek ıstıyorsa eşın, bence bı dıl kursuna gıtsın
Bıraz ılerlettıkten sonra da tatıl amaçlı aılecek 1-2 haftalığına rusyaya gıdebılırsınız
Hem maddı durumumuz kötü dıyorsun, hıç düşünmüyor mu bu adam ben gıdınce bu kadın ne yapacak evde tek başına
Nasıl geçınecek dıye
Erkekler bazen çok bencıl olabılıyor ya
sana söylemek yememiştirde ondan en son söyleyecekti herhalde ama kendini bekar yerine koyuyor sorumluluğu varsa sahip çıkacak sizi götüremiyorsa bu cesareti nerden bulabiliyor normalde sizin yerinizde olan bir bayan bunu başkasından duyunca % 95 o evde cam çerçeve inmişti iyi sabırlısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?