eşim +18 videolar izliyor

Forumda bunun gibi onlarca konu var; başlık ve içerik açısından çok benzer konular.
O konuları okursanız görürsünüz ki her kafadan bir ses çıkıyor doğal olarak.
Kimi kabul ediyor , kimi asıp kesiyor , kimi birlikte izliyor, kimi "aman sal gitsin izlemeyen mi var " diyor ?

Sonuçlanan bir konu yok yani..

Sizde ya görmemezlikten geleceksiniz, ya bir defa konuşup sonrasında hiç görmeyeceksiniz ya da resti çekeceksiniz ki bu pek işe yaramaz sanırım kavgadan başka.

Evleneli 1 sene oldu sizce bağımlı mi. Çünkü bir senedir izlediğinden supheleniyorum

Şimdi erkekler atıyorum 13 yaşlarında ama meraktan ama tatmin için bu videoları izlemeye başlıyorlar. E 25 yaşında evlense adam 12 yıldır bu yola başvuruyor.
Eski alışkanlıkları kesip atmak da kolay değil.
Bağımlılık apayrı bir olay. Onu detaylı değerlendirmek lazım. İlişkinizde sıkıntı yok sanırım. Bence alışkanlık. Kendisini suçlamadan sakince sebebini sorun bakalım ne diyecek.

Tahmin etsem de böyle birşey yapacağını gerçeğiyle yüzleşince inanılmaz derece soğudum kucak dansı falan izlemiş netten.konuyu açıklayamadi bile başka zaman dibimden ayrılmayan adam bir açıklama yapamıyor konuya ve yanıma da gelmiyor utandigini dusunuyorum

izlemeyen kaldımı _?
hergün bu konu açılıyo _?
ne kadar uzadı bu mevzular böyle hep aynı şeyleri okumakdan ben yıldım !!!

Yeni taktikler için ve bekarlığından kalan bir alışkanlık olabilir , bir çok Türk erkeği ordan öğreniyor cinselliği...
Çok takılmamanız da fayda var bırakın izlesin nasılsa bıkacak zamanla...

Bence bekerlikten kala aliskanlik erkeklere bu hastalik gibi olmuş emin ol tüm evli olan erkekler yapiyordur bunu karisindan gizli gizli.bence sen üzülme bir tek senin kocan digil erkeklerin hepsi ayni

hayir gecmiyor ama Eşim cok PROFESYONEL oldu artik kalinti birakmiyor gecmise dair..ama izliyor biliyorum teline program yükledim..degisen bisey yok sabah 6da kalkıp izliyor is yerinde izliyor her daim izliyor..

aşağılıkça bir durum olduğunu düşünmüyorum.. yakaladıysan yakaladın bu sizin hayatınıza etki edecek derecede ise tepki gösterirsin.. baktın olmuyor konuşup adamı kaşıyıp unutacağı varsa da unutturmuyorsunuz..
belki adam kendini tatmin için değil de seninle cinsel hayatını renklendirmek için bakıyordur..
bakın kadınlar erkekler siz fark etmeden bir çok şey yapabilir.. adamları sıkıştırıp daraltmayın bi allah aşkına..
gördüğünü bi de gözüne sokarak adamı karşında ne kadar küçük düşürdüğünün farkında mısın??
abartmayın bu kadar..
bunları izlemenden çok hoşlanmadım hayatım benimle bir sorunun varsa paylaş diyebilirsin de burnundan getirmek de nedir koskoca adamlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…