- 28 Eylül 2015
- 418
- 724
- 18
- 43
- Konu Sahibi krizante-mmm
-
Sizin düşünceniZe katılmıyorum sadece saygi duyuyorum cinsel hayatımızı renklerdirmek için bana kucak dansı mi yapacak ayrıca bu konuda herkes farklı dusunur ben kendini ekrandan tatmin etmeye çalışan benle birlikteyken başka kadının kalcalarini düşünen bir koca istemiyor ve bu duruma uzulmuss olabilirim öyle değil mi..aşağılıkça bir durum olduğunu düşünmüyorum.. yakaladıysan yakaladın bu sizin hayatınıza etki edecek derecede ise tepki gösterirsin.. baktın olmuyor konuşup adamı kaşıyıp unutacağı varsa da unutturmuyorsunuz..
belki adam kendini tatmin için değil de seninle cinsel hayatını renklendirmek için bakıyordur..
bakın kadınlar erkekler siz fark etmeden bir çok şey yapabilir.. adamları sıkıştırıp daraltmayın bi allah aşkına..
gördüğünü bi de gözüne sokarak adamı karşında ne kadar küçük düşürdüğünün farkında mısın??
abartmayın bu kadar..
bunları izlemenden çok hoşlanmadım hayatım benimle bir sorunun varsa paylaş diyebilirsin de burnundan getirmek de nedir koskoca adamlara..
Bence konuşmamak yerine aksine konuş. Neden baktığını öğren. Belki kıyıda köşede çıkmış merak etmiş tıklamıştır. Belki ciddi hoşuna gidiyodur izlemek. Küserek bunun önüne geçebileceğini sanmıyorum.Dün oldu olay ve konusmuyoruz
Sagolun çok güzel ifade etmişsiniz bende çok büyük hayal kırıklığı oldu yani duyuyoruz ama yaşamak çok ayrı bazı şeyleri o nedenle yüzüne bakıp konuşasım yok. Sadece ağlayasim var dünden beriSebebini sorun,izleyince ne hissediyorsun,izmeyince ne hissdiyorsun de. Ne kazanıyorsun ne kaybediyorsun de yani ! bencede bu kadar basit bir konu değil. Evli barklı adama da yakışmaz,kadına da. Onun artık bir helali var çünkü. Hamd olsunki o kdr geniş değilim... görüyorm ki sizde öylesiniz. Ki haklısınızda. Eşnizle sakin bir şekilde bu konuyu konusun. Beraber vakit geçirmeye özen gösterin. Her şey cinselik değil. Boş kaldığı ve canı sıkıldığı zaman da aklı bunlara gidebiir. Alışkanlıktan gelen bir şey tabiki bu. Ama bu alışkanlığı,başka uğraşlar edinerek kırabilirsiniz beraber..
Nasıl bir programmis bu Acep merak ettimhayir gecmiyor ama Eşim cok PROFESYONEL oldu artik kalinti birakmiyor gecmise dair..ama izliyor biliyorum teline program yükledim..degisen bisey yok sabah 6da kalkıp izliyor is yerinde izliyor her daim izliyor..
Üzmeyin kendinizi , can getirmişsiniz Dünya ya Allah bağışlasın...Okadar yogun işi var yinede yorulmadan izliyor..ben 3 günlük evliyken onu masturbasyon yaparken yakaladım ilk zaman dediginiz gibi zamanla oturur dedim ama oturmadi..aliskanlik benliğine işlemiş..iyi konustum kötü konuştum yok saydim...düzelen hic bisey olmadi sinirlerimin yiprandigiyla kaldim...hatta ilk ogluma zor bir dogumhane süreci yasadim 7 gün hastanede can çekisip yasam savaşı verdim..eve geldigimde bilgisayarda 7 gun boyunca alem yapmış. .ben orda can derdindeyken oda cani pipisinin derdine düşmüş
Dün oldu olay ve konusmuyoruz
İzleme geçmişi değil ana sayfada sık izlenenlerde çıktı ben aslında google acacakken açık sayfa çıktı karşıma.niye eşinizin izleme geçmişine baktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?