Eşim 190 derece değişti çıldırcam artık

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
Merhba arkadaşlar
Eşim çok değişti çoktandır bi soğukluk farkediyodum ama bu aralar iyice arttı
Beni görmek bile istemediğinin farkındayım ama benim eşim böyle değildi nasıl olur da bu kadar değişir anlayamıyorum ya
Çocuklarımızla arası çok iyi
Ama ben sanki canım desem çor anlıyo
Tartışmak için sudan bahaneler buluyo
Kendisiyle bu aralar konuşamıyorum bile
9 aylık kızım var birden fazla hastalıklarıyla boğuşurken eşiminde böyle yapması beni çok uzuyor
Kızlar fikirleriniz benim için çok önemli eşimin bu kadar değişmesine ne sebep olmuş olabilir acaba

kendisiyle konusdunuzmu?
Konuşmayı deniyorum ama ben bu konuyu açınca hiç dinlemiyor bile
Sigarayı bıraktı onu öne sürüyor stresliyim filan diye ama sigarayı bırakmadan önce başlamıştı soğukluğu

İnşallah başka biri yoktur. Açıkça konuşmayı denedinizmi
Çok demedim ama öyle bişe yok diyo ama o kadar üstüme geliyor ki zaten hastalıklarla uğraşırken bi de böyle yapması ağır geliyor
Geçen hafta annelerin yazlığına gittik 3 gun kaldık aramız çok iyiydi eve geldik aynı oldu

Konuşmayı deniyorum ama ben bu konuyu açınca hiç dinlemiyor bile
Sigarayı bıraktı onu öne sürüyor stresliyim filan diye ama sigarayı bırakmadan önce başlamıştı soğukluğu
sigara bahane.beliki baska bir derdi var.su erkekleri anlamak cok zor.:KK64:

Başka kadın? Kötüye giden maddi durum? Ailesinden birinin size söylemediği hastalığı? Kendisiyle ilgili söylemediği bi sıkıntısı?
Başka biri olcağına ihtimal veremiyorum ama kendi sağlığı iyi değil doktoru koah dan şüphelendi ama allaha şükür çıkmadı sadece koah adayısın dedi zaten bunu zorla kabul etti
Ama bütün soğukluğu önceden beri başlamıştı sadece 1 haftadır arttı eşimi tanıyamıyorum artık

Ne zamandir soguk? Ailesinde rahatsiz olan biri varmi? Annesiyle falan aran nasil doldurusa getiren biri varmi?
Maddi durumunuz nasil?
Isyerinde sikntilari varmi?
Cocugunuzun rahatsizligi belki onda etki yaratmis olabilirmi?
Esini en iyi sen tanirsinn..
baska biri demek hemen cok yanlis belki sorunu var anlatamiyodur guzelce konusmayi dene..
Neden soguk davrandigini sor bu davranislarin seni incittigini soyle.. sonrasina bakarsin.

sigara bahane.beliki baska bir derdi var.su erkekleri anlamak cok zor.:KK64:
Belki de benim anlamamı bekliyor ama kızım hakkında o kadar şey yaşadım ki aklım çok dolu anlayamıyorum
Bi ara da eve girmiyodu

Çok demedim ama öyle bişe yok diyo ama o kadar üstüme geliyor ki zaten hastalıklarla uğraşırken bi de böyle yapması ağır geliyor
Geçen hafta annelerin yazlığına gittik 3 gun kaldık aramız çok iyiydi eve geldik aynı oldu
Borçları falanmi var acaba yada kafasına birinin dediği bir şeyi falan mı taktı yada acaba sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilirmi. Belki sizede kırılmış olabilir

Ne zamandir soguk? Ailesinde rahatsiz olan biri varmi? Annesiyle falan aran nasil doldurusa getiren biri varmi?
Maddi durumunuz nasil?
Isyerinde sikntilari varmi?
Cocugunuzun rahatsizligi belki onda etki yaratmis olabilirmi?
Esini en iyi sen tanirsinn..
baska biri demek hemen cok yanlis belki sorunu var anlatamiyodur guzelce konusmayi dene..
Neden soguk davrandigini sor bu davranislarin seni incittigini soyle.. sonrasina bakarsin.
Ailesinde bi rahatsızlığı olan yok
Annesiyle de aram iyi yani bi sorun yok
Maddi sıkıntımız da allaha şükür yok
İşi de iyi bu aralar
Bi işte belki kızımızla ilgili bi şey ama o benim kadar kafasına takmıyo
1 buçuk 2 aydır soğuktu farkediyodum
Ama şimdi yanımda bile durmak istemiyor
Yarın detaylı konuşmayı denicem ben ne Zaman soğuksun desem konuyu kapamaya çalışıyor

Borçları falanmi var acaba yada kafasına birinin dediği bir şeyi falan mı taktı yada acaba sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilirmi. Belki sizede kırılmış olabilir
Hiç bilmiyorum neden niye kırıldığını ama kaldıramıyorum artık

Ya 190 çok konik geldi kusura bakma :) belki farketmeden kalbini kırmışsınız. Yada kafasında Ciddi bi problem vardır. Konuştun mu sordun mu hiç. Hissettiklerini anlattın mı
Konuşmaya çalışıyorum ama sağolsun duymazdan geliyor üstüne gidincede öyle bişe yok diyor

Merhba arkadaşlar
Eşim çok değişti çoktandır bi soğukluk farkediyodum ama bu aralar iyice arttı
Beni görmek bile istemediğinin farkındayım ama benim eşim böyle değildi nasıl olur da bu kadar değişir anlayamıyorum ya
Çocuklarımızla arası çok iyi
Ama ben sanki canım desem çor anlıyo
Tartışmak için sudan bahaneler buluyo
Kendisiyle bu aralar konuşamıyorum bile
9 aylık kızım var birden fazla hastalıklarıyla boğuşurken eşiminde böyle yapması beni çok uzuyor
Kızlar fikirleriniz benim için çok önemli eşimin bu kadar değişmesine ne sebep olmuş olabilir acaba
:KK59:

Back
X