Eşim 190 derece değişti çıldırcam artık

Olabilir bazen benim eşimde durgunlaşır beni görmek istemiyormuş gibi gelir ama genelde stres yorgunluk para konularından kaynaklı oluyor biraz üstüne gitmeyin ;)

Olabilir bazen benim eşimde durgunlaşır beni görmek istemiyormuş gibi gelir ama genelde stres yorgunluk para konularından kaynaklı oluyor biraz üstüne gitmeyin :KK66:
Hadi ya acaba öyle bişe mi zaten üstüne gidince daha çok bunaltıyomuşum gibi me geliyor susup oturuyorum

Sen uzerine dustukce bogulup uzaklasir.
cekim yasasi kacan kovalanir;)biraz rahat birak o salondaysa sen diger odada vakit gecir ne oldu ne oldu diye sorma o isterse anlatir istemiuorsa sordukca uzaklasir.
ben altinda farkli birsey aramadim biraz ozlesin.bu arada bakimi ihmal etme

aklina kötü şeyler getirme bence. o da zor günler geçiriyordum demissin ya bebeğin hastalığı falan oda kafasını takiyordur bu duruma.. bekli işleri kötüdür gelecek kaygısı başlamıştır?

Sen uzerine dustukce bogulup uzaklasir.
cekim yasasi kacan kovalanir:KK66:biraz rahat birak o salondaysa sen diger odada vakit gecir ne oldu ne oldu diye sorma o isterse anlatir istemiuorsa sordukca uzaklasir.
ben altinda farkli birsey aramadim biraz ozlesin.bu arada bakimi ihmal etme
Denemekte fayda var :)
Teşekkürler arkadaşım bi süre denicem bakalım

aklina kötü şeyler getirme bence. o da zor günler geçiriyordum demissin ya bebeğin hastalığı falan oda kafasını takiyordur bu duruma.. bekli işleri kötüdür gelecek kaygısı başlamıştır?
Belki de ama ne konuşsam iyi bişe bile söylesem tam tersini anlıyo evde hiç bişeyime karışmazdı ne alakaysa bu akşam çekmecelerime karışmaya başladı yani bi insan bu kadar değişebilir heralde

sigarayı yeni bıraktıysa çok normal. biraz toleranslı olmaya çalışın hiç kolay bir dönem değil =( ben 2 senedir fln içiyorken bırakmama rağmen 6 ay oldu hala "ahhh ahhh" derim.. Bahar zamanı olur böyle gel gitler.. bir de her gün güllük gülistanlık geçmez evlilikte. biraz rahat bırakın kendi kendine kalsın bir düşünsün. sadece onu çok sevdiğinizi her an yanında olduğunuzu hissettirin ama boğmayın. Biraz nefes almaya ihtiyacı olabilir..

sigarayı yeni bıraktıysa çok normal. biraz toleranslı olmaya çalışın hiç kolay bir dönem değil =( ben 2 senedir fln içiyorken bırakmama rağmen 6 ay oldu hala "ahhh ahhh" derim.. Bahar zamanı olur böyle gel gitler.. bir de her gün güllük gülistanlık geçmez evlilikte. biraz rahat bırakın kendi kendine kalsın bir düşünsün. sadece onu çok sevdiğinizi her an yanında olduğunuzu hissettirin ama boğmayın. Biraz nefes almaya ihtiyacı olabilir..
Bakalım biraz üstüne düşmicem bakalım nasıl Olcak inş düzelir

bence sizinle ilgili bir sikintisi var.sizinle ugrastigina gore..ona buna karistgina gore..cok ustune gitmeyin ama sizin tarafnizdan tavir koymayin normal olun.yinede uzak degil yakin olmaya calisin.hepimiz bazen ese karsi boyle olabiliyoruz.

Mutlaka bi sıkıntısı vardır biz nerden bilelim sıkılmıştır hayattan zevk almıyordur her gün aynıdır falan filan herşey olabilir ona sormayı dene tabiki

Mutlaka bi sıkıntısı vardır biz nerden bilelim sıkılmıştır hayattan zevk almıyordur her gün aynıdır falan filan herşey olabilir ona sormayı dene tabiki
evet arkadas hakli..bazen benim esimde bi sebep sorun yokken oflar poflar ruhu sikiliyor oyle yani..bende huyunu ogrendigim icin onu neselendirmeye calisirim pekte ustune gitmem bi aradan sonra normale doner.

evet arkadas hakli..bazen benim esimde bi sebep sorun yokken oflar poflar ruhu sikiliyor oyle yani..bende huyunu ogrendigim icin onu neselendirmeye calisirim pekte ustune gitmem bi aradan sonra normale doner.
Yani 6 yıllık evliyiz ilk defa bu kadar soğuk davranıyor normal bi sıkıntı gibi gelmedi bana da o yüzden size danışmak istedim

Back
X