Kesinlikle sigaradandır 2 ay önce aynı şeyleri yaşadık bizde eşim sigarayı bıraktı bana karşı sinirli anlayışsız ve ufacık şeyleri büyütüp beni tersleyen biri oldu şaşırdım bende soğudunmu benden diyorum bilmiyorum diyor :) noldu diyorum anlamadım bende bi tuhafım diyordu üstüne gittim biraz beni tersleyince anlaşamıyoruz boşanalım dedi şaşırdım tabi sonra sigaraya devam etti tekrardan normale döndü ilgisi falan tanıyamadım bende eşimi :)) gerçekten tuhaflaşıyorlar sigarayı bırakıyorlarsa
resmen kişilik değişiyor, bunu sigara içmeyen ya da bırakmaya çalışmayan da anlayamıyor. benim içimden bir cadı çıkmıştı bırakırken

ben bile tanıyamıyordum kendimi

bu yüzden konuda sigarayı görür görmez atladım.. ben neyse ki aynı ev içinde değildim kimseyle o dönem, çünkü insanın gözü hiç bir şey görmüyor, ne aşkı sevgisi, hiç umrunda olmuyor, salt mutsuzluğa dönüşüyor kişi, beyin kimyası alt üst oluyor.. ben atlattım, sevgilimle o zaman aynı evde olmayınca destek olması daha kolay oldu onun da, ama çok çekti o da çook.. birkaç ayda yavaş yavaş normale döndüm, eski kişiliğime tamamen dönmem belki 1 yılı buldu hatta

o sürede hep bir hassaslık, bir mutsuzluk ve huzursuzluk oldu.. şimdi epey geçti üzerinden de eser kalmadı neyse ki..
ben sigaradan kurtuldum ama tanıdıklarımın çoğu bırakma sürecinde artık çıldırma eşiğine gelen eşlerinin de akıllarına sokmasıyla yeniden başladı, insan huy değiştiriyor, bir tuhaf oluyor, ne olduğunu kendi de anlayamıyor daha da sinir oluyor, nemrutlaşıyor,

sürekli bir mutsuzluk, huzursuzluk hali... yaşamayan bilemez.. siz yanıbaşınızda yaşamışsınız, ben de yanımda kim olsa bizzat yaşatırdım sanırım.. babam da bırakırken çok çektirdi evdekilere. bırakana da yakınındakilere de çok zor çok