Eşim 190 derece değişti çıldırcam artık

Konuşmayı deniyorum ama ben bu konuyu açınca hiç dinlemiyor bile
Sigarayı bıraktı onu öne sürüyor stresliyim filan diye ama sigarayı bırakmadan önce başlamıştı soğukluğu
sigarayı bırakırken ben herkese çok çektirmiştim ;) onun stresiyle 1 olan sorun 10 gibi gözüküyor insanın gözüne, bu yüzden kendi kendine aşırı tepki gösteriyor olabilir. ama tabi bu dediğim stres en fazla bir ya da iki, hadi bilemedin üç hafta sürer ;)

Belki de ama ne konuşsam iyi bişe bile söylesem tam tersini anlıyo evde hiç bişeyime karışmazdı ne alakaysa bu akşam çekmecelerime karışmaya başladı yani bi insan bu kadar değişebilir heralde
ne kadar oldu sigarayı bırakalı peki, ben ona takıldım ;)

Sigarayı bıraktı onu öne sürüyor stresliyim filan diye ama sigarayı bırakmadan önce başlamıştı soğukluğu
ondan kaynaklıda olabilir. ama zaman zaman olur böyle şeyler bazen banada oluyor. hayatımda eşimden başkada kimse yok üstelik sigarayıda bırakmış değilim. işleriyle alakalı sıkıntısı olabilir. bir buhran dönemi düzelir merak etme. dert ettiği birşey vardır. bence çok üstüne gitme soğuduğunu düşünüpte kendini üzme. uygun bir zamanı kolla yada yarat. bir problem mi var diye sor. benden uzaklaştığını düşünüp kendimi çok üzdüm falan diye konuş ılımlı bir üslupla yaklaşırsan neden böyle olduğunu açıklar.sormadan bilemezsin ne olduğunu.

Eşinin samimi olduğu ama kesinlikle guvenebileceğin bir arkadaşından yardım al. Belki ona döker içini.

Kesinlikle sigaradandır 2 ay önce aynı şeyleri yaşadık bizde eşim sigarayı bıraktı bana karşı sinirli anlayışsız ve ufacık şeyleri büyütüp beni tersleyen biri oldu şaşırdım bende soğudunmu benden diyorum bilmiyorum diyor :) noldu diyorum anlamadım bende bi tuhafım diyordu üstüne gittim biraz beni tersleyince anlaşamıyoruz boşanalım dedi şaşırdım tabi sonra sigaraya devam etti tekrardan normale döndü ilgisi falan tanıyamadım bende eşimi :)) gerçekten tuhaflaşıyorlar sigarayı bırakıyorlarsa

Kesinlikle sigaradandır 2 ay önce aynı şeyleri yaşadık bizde eşim sigarayı bıraktı bana karşı sinirli anlayışsız ve ufacık şeyleri büyütüp beni tersleyen biri oldu şaşırdım bende soğudunmu benden diyorum bilmiyorum diyor :) noldu diyorum anlamadım bende bi tuhafım diyordu üstüne gittim biraz beni tersleyince anlaşamıyoruz boşanalım dedi şaşırdım tabi sonra sigaraya devam etti tekrardan normale döndü ilgisi falan tanıyamadım bende eşimi :)) gerçekten tuhaflaşıyorlar sigarayı bırakıyorlarsa

resmen kişilik değişiyor, bunu sigara içmeyen ya da bırakmaya çalışmayan da anlayamıyor. benim içimden bir cadı çıkmıştı bırakırken :KK53: ben bile tanıyamıyordum kendimi :KK70: bu yüzden konuda sigarayı görür görmez atladım.. ben neyse ki aynı ev içinde değildim kimseyle o dönem, çünkü insanın gözü hiç bir şey görmüyor, ne aşkı sevgisi, hiç umrunda olmuyor, salt mutsuzluğa dönüşüyor kişi, beyin kimyası alt üst oluyor.. ben atlattım, sevgilimle o zaman aynı evde olmayınca destek olması daha kolay oldu onun da, ama çok çekti o da çook.. birkaç ayda yavaş yavaş normale döndüm, eski kişiliğime tamamen dönmem belki 1 yılı buldu hatta :KK16: o sürede hep bir hassaslık, bir mutsuzluk ve huzursuzluk oldu.. şimdi epey geçti üzerinden de eser kalmadı neyse ki..
ben sigaradan kurtuldum ama tanıdıklarımın çoğu bırakma sürecinde artık çıldırma eşiğine gelen eşlerinin de akıllarına sokmasıyla yeniden başladı, insan huy değiştiriyor, bir tuhaf oluyor, ne olduğunu kendi de anlayamıyor daha da sinir oluyor, nemrutlaşıyor,:KK62: sürekli bir mutsuzluk, huzursuzluk hali... yaşamayan bilemez.. siz yanıbaşınızda yaşamışsınız, ben de yanımda kim olsa bizzat yaşatırdım sanırım.. babam da bırakırken çok çektirdi evdekilere. bırakana da yakınındakilere de çok zor çok :KK51:

Son düzenleme:
Ev arkadaşı gibi davranın. sorgulayan, didikleyen eş gibi görünmeyin bir süre.
Kokusu çıkar zaten yakında.

Ailesinde bi rahatsızlığı olan yok
Annesiyle de aram iyi yani bi sorun yok
Maddi sıkıntımız da allaha şükür yok
İşi de iyi bu aralar
Bi işte belki kızımızla ilgili bi şey ama o benim kadar kafasına takmıyo
1 buçuk 2 aydır soğuktu farkediyodum
Ama şimdi yanımda bile durmak istemiyor
Yarın detaylı konuşmayı denicem ben ne Zaman soğuksun desem konuyu kapamaya çalışıyor
Kızınıza Allah acil şifalar versin
eve girmiyordu ne demek ya
Hasta çocuk varken o yok muydu
Çocuğunuzun nesi var bu arada
Hastalığı mı kaldırmadı dayanamadı dicem ama

180 olsa bi parça düzelirdi de 190 duzelmez... Allah yardimciniz olsun.

Çor ne demek ?
9 aylık bebekle sen stresli olmuyosun da o mu oluyo
Var bi işler gibi
Hadi hayırlısı

Ya hemen başka kadın var diye düşünme derim. Sigarayı bırakması başlı başına stres sebebi bence yine de bilemiyorum. Takipte kal alttan al sessiz kal daha kolay ipucu verir. Allah yardımcın olsun

ben de bunu anlamıyorum bir sorun varsa neden hep kadın alttan almalı susup kendini geri çekmeli anlayışlı olmalı vsss

şahsen ben aklımda bir soru işareti varsa hiçbir şekilde çözülmeden herşey normalmiş gibi davranamam siz de davranmayın

sorun sorgulayın ta kii cevabını bulana kadar :KK51::KK51:

Merhba arkadaşlar
Eşim çok değişti çoktandır bi soğukluk farkediyodum ama bu aralar iyice arttı
Beni görmek bile istemediğinin farkındayım ama benim eşim böyle değildi nasıl olur da bu kadar değişir anlayamıyorum ya
Çocuklarımızla arası çok iyi
Ama ben sanki canım desem çor anlıyo
Tartışmak için sudan bahaneler buluyo
Kendisiyle bu aralar konuşamıyorum bile
9 aylık kızım var birden fazla hastalıklarıyla boğuşurken eşiminde böyle yapması beni çok uzuyor
Kızlar fikirleriniz benim için çok önemli eşimin bu kadar değişmesine ne sebep olmuş olabilir acaba

Eşin bu garip soğuk ters tavırlara bürünmeden önce aranız nasıldı ??
eşinin telefon ve ya bilgisayar gibi kullandığı iletişim araçlarını hiç kurcaladın mı ??

Back
X