- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
Allah yardımcın olsun arkadaşım işin zor ama ben olsam asla aldırmazdım eşini bir şekilde ikna etmeni öneririm onun Allahın bir hediyesi olduğunu düşün ve bu hediyeyi geri çevirmeyin ne olurAah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
hay allah çok zor bi durum ya, maddiyattan dolayı mı istemiyor eşin?Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
Ne kadar kolay ya... Bi cocuk aldır demek.
Keşke eşinizide kayınvalideniz zamanında aldırsaymış....
Haklı olsa bile içim el vermez onu aldırmaya aldır demesi çok şaşırttı beni :'(eğer korunup hamile kaldıysanız Allah size nasip etmiş o çocuk alınmaz fakat gherçekten bu devirde 2. çocuk zor benim görümcemin var biri yakasından diğeri paçasından yapışıyor ikisine yetemeyebilirsin...eşin haklı
Hayatta aldırmam zaten iknaya kaldı işimAllah yardımcın olsun arkadaşım işin zor ama ben olsam asla aldırmazdım eşini bir şekilde ikna etmeni öneririm onun Allahın bir hediyesi olduğunu düşün ve bu hediyeyi geri çevirmeyin ne olur
Maddi durumumuz yerinde ancak kızımızın baba sevgisi göremediğini söylüyor sürekli yurt dışına çıkıyor üzülüyor onun kendisine hiç sarılmadığını sevmediğini düşünüyor belki bu yüzdendir bilemiyorumhay allah çok zor bi durum ya, maddiyattan dolayı mı istemiyor eşin?
konuşsan ikna olmaz mı
maddiyatla ilgili bi sıkıntı yoksa o zaman bastır arkadaşımHaklı olsa bile içim el vermez onu aldırmaya aldır demesi çok şaşırttı beni :'(
Hayatta aldırmam zaten iknaya kaldı işim
Maddi durumumuz yerinde ancak kızımızın baba sevgisi göremediğini söylüyor sürekli yurt dışına çıkıyor üzülüyor onun kendisine hiç sarılmadığını sevmediğini düşünüyor belki bu yüzdendir bilemiyorum
Haklı olsa bile içim el vermez onu aldırmaya aldır demesi çok şaşırttı beni :'(
Maddi durumumuz yerinde ancak kızımızın baba sevgisi göremediğini söylüyor sürekli yurt dışına çıkıyor üzülüyor onun kendisine hiç sarılmadığını sevmediğini düşünüyor belki bu yüzdendir bilemiyorum
Çocuk aldırmak... Benim düşünmek bile istemediğim bir şey. Ben asla yapamazdım. Onu ikna etmeye çalış. Bir cana kıymak ne demek ya. Allah büyüktür verir onun rızkını.
Tek çocuk istemeniz.2.ye yetemiycenizi düşünmeniz normal olabilir ama çocuğunuz açısından düşünürseniz onu kardeşsiz bi hayata mahkum etmek ona haksızlık olmaz mı?Allah ona bi kardeş nasip etmiş mucize bi şekilde,vardır bi hayır,üstesinden gelinir.Ahh ahh nenelerimiz 5-6 çocuğa nasıl bakmışlar o zamanlar hayret
Aldırma, günahı kocamın boynuna deyip aldırsan bile onun günahını ahirette sende çekeceksin...
Bence aldırmayın her çocuk nasibiyle gelir... Sonrasında pişmanlıklar vicdan azabı yaşamanızda olası.
Korunuyor muydunuz?
Ben kürtaj vb karşı olan biriyim kesinlikle cesaret edemem bir cana kıymaya korunuyorduk korunuyordum ama istemeden hamilelik olduysa tek benim çocuğum değil ki her şeyi benim üzerime yükledi resmenNe kadar kolay ya... Bi cocuk aldır demek.
Keşke eşinizide kayınvalideniz zamanında aldırsaymış....
Inşallah eşimde bu yüzden çocuk istemiyorduEsiniz fevri davranmis ancak ben onu anladim.. Esi çok istediği halde ikinci çocuğa asla diyen adama neden dediğimizde "zaten kizima yetemiyorum resmen yüreğim sizliyor mutlu olmaktan öte vicdan azabindan öleceğim o derece" derdi. O da çok uzun saatler calisir hic vakit ayiramazdi...
Sakin olun... Eşiniz biraz düşünsun üstüne gitmeyin... Eminim vazgececktir düşünmeden konuşmuş...
Aslında bi baba olarak çocuğuyla çok vakit geçirmek yerine nitelikli zaman geçirmek özemnli.Yani belki 5 dakika ilgilenicek sadece ama o vakit içerisinde iletişimleri sağlıklı olsa,keyifli oyunlar oynasa kısacık ilgi gösterse çocuğuna belki daha iyi olur.Aslında sanırım iyi bi baba olmadığını düşünüyo eşin.Önce bu konuyu sorgulamalı,çocuğumun beni sevmesi için nasıl bir baba olmalıyım diye düşünmeli belki de .2. çocuk fikrine de alışıcaktır bence zamanla, bi anda tepki vermiştirHaklı olsa bile içim el vermez onu aldırmaya aldır demesi çok şaşırttı beni :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?