- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
Şimdiden Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Eşiniz belki kötü bir gün geçiriyordu ya da şok etkisiyle söylemiştir. Nitekim maddi durumu yerinde olan birinin 2. bir çocuğu aldır diyecek kadar karşı olacağını pek sanmıyorum çünkü o bir Baba...Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
Esiniz kiymet bilmiyor bence biz amuda kalkiyoruz hamile kalalim die dualar ediyoruz otlar iciuoruz hergun her an istiyoruz iki cocugumuz dogmadan oldu mezarlari var sizi kastetmiyorum Allah ne evlat hasreti vermis ne evlat acisi vermis esiniz hic kiymet bilmiyor ki aldir diyor
Kızım 2 yaşında yaramaz değil pek o kendi sevgisi bakımından öyle diyor umarım dediğiniz gibidirBence sız korundugunuz ıcın esınız bı ankık sokla boyle bı tepkı verdı ben boyle dusunmek ıstıyorum cunku eger maddı durum da yerındeyse bı adam neden 2.cı cocugu ıstemesın kı ?Esınızle sakın sakın konusun esınızın berıl bIe yetıyo tabırınden kızınızın bıraz yaramaz oldugunu anladım kardesın kızınıAda ıyı gelecegıbı anlatın bu arada kızınız kac yasında?
Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?