Eşim 2. Çocuk Istemiyor :(

Yalnız çocuğu ben oturup tek başıma yapmadım sonucunda?

En moral veren bu oldu bana ben sevindim ama kursağımda kaldı aldırmak ölsem bile yapmayacağım bir şey zaten kesinlikle

bence kesinlikle haklı değil!
ne olur yakasına paçasına yapışsalar?
en fazla 5-6 sene yapışacaklar zaten
ileride, büyüdüklerinde çok arayacağız o yapışmaları

Aldırma bence yazık degıl mı. Evlısınız de bır engeliniz de yok burada evlı olmadıgı zaman hamıle kalıp aldırmak zorunda olanları okuyunca cok uzuluyorum. Bence aldırmayın tabii maddiyat acısından sorun olacaksa belkı aıleler destek olur? Ben su an evlı olsam valla bes tane dogururdum

Benim birak ikinci cocugu 5.cocuga hamile kalsam bile aldirmazdim. Benim bir tane var ve ikinci cocugu esim istemiyordu madden..... ama baktik oglum tek kaliyor ve bazi problemlerimizi de astik ama simdi de Rabb im bizi siniyor....
Evladiniz kac yasinda bilmem ama esim ilk cocugu da istemiyordu ama simdi diyor ki keske pespese yapsaymisiz. Ne oldi diye sordugumda insan yasamadan evlat sevgisini bilmiyormus diyor.....

Hic moralini bozma,hamileligin tadini cikar..... esini de hic umursama cunku bu cocugu sen agac kovugundan getirmedin yaaaa

Eşim kafayı sevgiyle bozmuş biri konu maddiyat olsaydı çocuğa karşı olurdu ona göre çocuk ona sevgi gösterecek sürekli yanında duracak zaten sevgi gösteriyor ama o yeterli bulmuyor işi çok gezi vb gerektiren bir iş olduğu için zaman ayıramıyor aynı şeyi yaşamak istemiyor ve bu yüzden böyle diyor ama aldır demesi moralimi bozdu çok

hiç evlat hasreti yaşamamışki, Allaha el açıp evlat diye yalvarmamışki
böyle olunca aldır demek çok kolay tabi kıymet bilmiyo

Aman ben de bır sey var sandım sorun buysa bence çözülür ama ben de uzuldum oyle aldır dıyıp gecmwsıne sızın cocuğunuz yanı o

Ya 2. çocuğun zorluğundan ya da aldırıp aldırmama konusundan geçtim de, eşinizin tepkisi kırıcı olmuş biraz.
Ve görünen o ki, zamanla bu fikre alışmasından başka seçenek yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…