- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
Yalnız çocuğu ben oturup tek başıma yapmadım sonucunda?ama peki diyelim ısrar ettin eşine bebek doğdu er sorun çıktıgında başına kakar mı acaba sen istedin bu çocugu ben zaten istememiştim gibisinden.
birde evliliğe zarar verme durumuda var.çok kapsamlı düşünülmesi gereken bir konu.keşke bu şekilde yaşanmasaydı ama başka çocuk istemeyen birine zorla çocuk yapmakta doğru değil diye düşünüyorum.
En moral veren bu oldu bana ben sevindim ama kursağımda kaldı aldırmak ölsem bile yapmayacağım bir şey zaten kesinliklebiz de 2. çocuğu istemiyorduk, hiç beklenmedik bir anda sürpriz olarak geldi
ilk 2-3 hafta sevinemedik desem yeridir çünkü hayatımızda bazı planları bitirmek ve bazılarını ertelemek zorunda kaldık
ama şimdi düşünüyorum da
2 çocuğun böyle harika bir şey olacağını bilesem çığlıklar atardım "yaşasııııııııın" diye ilk öğrendiğimde
şu anda, sadece ilk duyduğumda "sevinemediğim" için bile bin kere pişmanım, vicdanım sızlıyor
sakın sakın yapmayın öyle bir hata
inanın çok vicdan yaparsınız
inat edin doğurun
şu laf çoooook doğru:
her çocuk kendi kısmetiyle geliyor
Allah onu size gönderdiyse, vardır bir sebebi
En moral veren bu oldu bana ben sevindim ama kursağımda kaldı aldırmak ölsem bile yapmayacağım bir şey zaten kesinlikle
Aynen nasıl aldır der anlamadım şok oldumyani tabi ki siz bilirsiniz ama minnacık seynasıl kıyılır.Bu erkeklerı var ya öldürmek istiyorum ya
eğer korunup hamile kaldıysanız Allah size nasip etmiş o çocuk alınmaz fakat gherçekten bu devirde 2. çocuk zor benim görümcemin var biri yakasından diğeri paçasından yapışıyor ikisine yetemeyebilirsin...eşin haklı
Aldırma benceyazık degıl mı. Evlısınız de bır engeliniz de yok burada evlı olmadıgı zaman hamıle kalıp aldırmak zorunda olanları okuyunca cok uzuluyorum. Bence aldırmayın tabii maddiyat acısından sorun olacaksa belkı aıleler destek olur? Ben su an evlı olsam valla bes tane dogururdum
Eşim kafayı sevgiyle bozmuş biri konu maddiyat olsaydı çocuğa karşı olurdu ona göre çocuk ona sevgi gösterecek sürekli yanında duracak zaten sevgi gösteriyor ama o yeterli bulmuyor işi çok gezi vb gerektiren bir iş olduğu için zaman ayıramıyor aynı şeyi yaşamak istemiyor ve bu yüzden böyle diyor ama aldır demesi moralimi bozdu çok
Yanlıs yere yanlıs cevap :Szaten daha eylulde dogum yapmıssınız
asıl sız suanda 2. bebegı ısteyerek bana gore cıldırmıssınız
Bir an ben eylülde doğum yapmadım ki Allah Allah dedim önemi yok :dYanlıs yere yanlıs cevap :S
pardonnn
2 yaşında maddiyat değilCocugunuz kac yasinda .. maddi acidanmi esiniz istemiyor..
Aynen öyle kürtaj olmamı beklemesi imkansızYa 2. çocuğun zorluğundan ya da aldırıp aldırmama konusundan geçtim de, eşinizin tepkisi kırıcı olmuş biraz.
Ve görünen o ki, zamanla bu fikre alışmasından başka seçenek yok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?