- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
Eşim kafayı sevgiyle bozmuş biri konu maddiyat olsaydı çocuğa karşı olurdu ona göre çocuk ona sevgi gösterecek sürekli yanında duracak zaten sevgi gösteriyor ama o yeterli bulmuyor işi çok gezi vb gerektiren bir iş olduğu için zaman ayıramıyor aynı şeyi yaşamak istemiyor ve bu yüzden böyle diyor ama aldır demesi moralimi bozdu çok
Iyide, niyeses hep böyle mutsuz ailelerde hersey "kaza" ile oluyor. O kadar insan yillar deniyor bir bebek için, bu tip ailelerde ne hikmetse pat diye bebek oluveriyor. Yani elbette bazen korunurken hamile kalabilirsin fakat normalde bu %1'dir. Kk'de okudugum her hikayede "biz korunuyorduk" oluyor.
Ki korunma bile iyi yapilmasi gereken birsey. Sen mesela hapini her gün zamaninda almazsan korunmus olmuyorsun. Esin geri çekilirse korunmus olmuyorsun,..
Ve ne bilim, konu sahibin bastan konusmasi bu bebegi istiyerek yaptigi gibi görünüyor.
ben mi birşey kaçırdım? mesajları mı tam okuyamadım?
konu sahibinin evliliğinin mutsuz olduğunu nereden çıkardınız?
eşinin de önce "hayır" demesinin sebebi, kendisinin işi sebebiyle ilk çocuğuyla yeteri kadar ilgilenemediğini düşünmesiymiş
bence bu çok büyük bir sevgi işareti
günümüzde kaç baba çocuğuma yeterli ilgiyi gösteremiyorum, onunla olamıyorum diye üzülüyor ki?
sonradan adam da anladı zaten
özür diledi
ben sizin bu çifti neden bu kadar mutsuz gördüğünüzü
"O çoçugun simdi ne suçu var, babasinin onu istemedigi bir ailede doguyor!! Yemin ederim, esinin sana her söyledigi lafi hak ediyorsun!" şeklinde neden bu kadar yüklendiğinizi
"Ne yani, baba sevgi boslunu kardes sevgisi ile mi dolduracaktin?" derken konu sahibinin böyle bir niyeti olduğu kanısına nasıl kapıldığınızı
ve de
"Baba ilgisiz, sevgisiz, istenmeyen bir cocuk olacagina dogmamasi daha hayirli olabilir." derken "işim yüzünden çocuğumla yeterince ilgilenemiyorum, sevgimi gösteremiyorum" diye üzülen bir babası olan bir çocuğun ilgisiz ve sevgisiz olduğuna nasıl bu kadar emin olabildiğinizi
hiç anlayamadım.
Ben şöyle anladım, eşi üzülmek yerine gerçekten adım atıp çocuklarımın yanında durabileceğim ve yüzyüze sevgimi/ilgi mi göstereceğim bir iş bulayım demiş mi, dememiş. Yani boş beleş sevgi işaretini görmezden gelebiliriz.
Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
herkesin fikri ayrı tabi
bu devirde iş değiştirmek çok zor, hele ki belli bir konumun varsa, aylık belli bir giderin varsa, ailene daha faydalı olmak istiyorsan bazen uygun zaman öyle hemen gelmiyor
ayrıca aynı iş yerinde çalıştıkça hak edilen haklar var, belli bir yılı doldurunca istediğin zaman o iş yerinden tazminatını talep ederek ayrılabilmek gibi, bunlardan vazgeçmek de öyle kolay değil
bazı sektörlerde kendi konumunuzda iş bulmak daha da zor
adamın işi hakkında ve geleceğe yönelik niyeti hakkında hiçbirşey bilmeden, böyle konuşmak bana çok doğru gelmedi. boş-beleş sevgi işareti olduğuna da katılmıyorum. ama diyorum ya bakış açısı, size göre boş, bana göre dolu.
İş hayatının zorluklarını bilmediğimden öyle demedim ben de ama çocukların hayatlarında yalnızca bir kere büyüdüğünü ve giden zamanın geri getirilemeyeceğinden tamamen eminim. Adam kendi durumunda haklı olabilir ama çocuklarının yanında mı değil, sebepleri ne olursa olsun. Bence de herkesin fikri ayrı bu konuda, konu sahibine zaten hayatını birleştirdiği kişi gibi "aldır bence." diyebilecek değiliz. Adamın niyeti konusunda da öyle fikir sahibi oldum
ama adam özür diledi
hata ettim dedi
O cocugu tek basiniza yapmadiniz dogru ve bu yuzdrn dunyaya gelip gelemiyevegine siz karar veremezsiniz. Esinizi ikna etmeye calisin elbette ama istemiyorsada ortak karar alin derim.Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
tabiki...hiç birşey tek taraflı olmaz..belki adam 2 çocuğun sorumluluğunu istemiyor..bu zamanda çocuk bakmak beslemek kolay değil..1 sene değil 2-3 sene değil ömür alır çocuk bakmak..belki ilerde boşanma olur ne olacak o zaman çocuklar..adam haklı..Doğru, kocası istemiyor koşa koşa gitsin aldırsın çocuğu değil mi? Pes yani.
budur..kısa ve öz..bu mudur?
kadıncağız diyor ki "durum bu, ne yapmam gerek? ", "kahroldum" diyor.
sonraki yorumlarında "ölsem aldıramam bu bebeği" diyor
bu mudur fikir paylaşımı, yardım etmeye çalışmak, yol göstermek, destek olmak?
ahhhhh gerçekten miKonu sahibi bebeğini kaybetmiş arkadaşlar...
ahhhhh gerçekten mihay allah yaaa üzüldüm, kötü oldum..
offfff yaaa..konu açmış melek annesi oldum diye...
bende çok üzüldüm...
Bişey yazmaya elim gitmedi.
Dün rahatsızlanmış , bebeğin kalbi durmuş
eşi de kendi de çok üzgünmüş
Çok etkilendim çok
offfff yaaa..dilim bağlandı resmen bişe diyemiyorum..
canım benim..
kıyamam ya eşi de anlık bir tepki vermiş demek ki ilk duyduğunda, üzüldüğüne göre aslında gerçekten istemiyor değilmiş..
melek olmuş canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?