- 22 Ocak 2015
- 68
- 62
- 18
- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
Maddi durumumuz yerinde ancak kızımızın baba sevgisi göremediğini söylüyor sürekli yurt dışına çıkıyor üzülüyor onun kendisine hiç sarılmadığını sevmediğini düşünüyor belki bu yüzdendir bilemiyorum
Ama korunuyormus ki K kararsiz_2013Ne yani, baba sevgi boslunu kardes sevgisi ile mi dolduracaktin? Madem esin çoçuga zaman ayirmiyor, niye bir ikinci çoçugun ayni seyi yasamasini istiyorsun?
Senin yaptigin bencillikten baska birsey degil. O içindeki cani bir sefer bile düsünmüslügün yok. Onun psikolojisini düsündügün yok. Gerçekten çok sinirlendim. O çoçugun simdi ne suçu var, babasinin onu istemedigi bir ailede doguyor!! Yemin ederim, esinin sana her söyledigi lafi hak ediyorsun!
Ama korunuyormus ki K kararsiz_2013
Yani evet haklisin bu konuda.. Kadinlar kulübüne baksa uzmanlar korunma yöntemlerinin risk yüzdesi tavan yapar galiba..KK'üne sorarsan hepsi korunuyor canim. Bu ülkedeki yeni dogan bebeklerin %90ini korunurken doguyor
Ne yani, baba sevgi boslunu kardes sevgisi ile mi dolduracaktin? Madem esin çoçuga zaman ayirmiyor, niye bir ikinci çoçugun ayni seyi yasamasini istiyorsun?
Senin yaptigin bencillikten baska birsey degil. O içindeki cani bir sefer bile düsünmüslügün yok. Onun psikolojisini düsündügün yok. Gerçekten çok sinirlendim. O çoçugun simdi ne suçu var, babasinin onu istemedigi bir ailede doguyor!! Yemin ederim, esinin sana her söyledigi lafi hak ediyorsun!
KK'üne sorarsan hepsi korunuyor canim. Bu ülkedeki yeni dogan bebeklerin %90ini korunurken doguyor
Bir cocugun yasamasindan cok kaliteli yasamasindan yanayim. Baba ilgisiz, sevgisiz, istenmeyen bir cocuk olacagina dogmamasi daha hayirli olabilir. Cocuk da tek tarafin karariyla dunyaya getirilmiyor.
Bu sitede istenmeyen gebelik yasayan kadinlarin geneli korundugu halde oluyor nedense. Bu da cok garip. Ya sizler korunmayi bilmiyorsunuz, ya da esinizi, bizi yiyorsunuz burda. Cocuk istemiyorsaniz dogru korunun.
bende önceden senin gibi düşünürdüm ta ki geçen seneye kadar.kızıma hamile kalınca anladım ki bizim korunmamız ya da doktorların sizin çocuğunuz olmaz demesi falan hepsi hikaya.Allah ol deyince bitmiştir.
Iyide, niyeses hep böyle mutsuz ailelerde hersey "kaza" ile oluyor. O kadar insan yillar deniyor bir bebek için, bu tip ailelerde ne hikmetse pat diye bebek oluveriyor. Yani elbette bazen korunurken hamile kalabilirsin fakat normalde bu %1'dir. Kk'de okudugum her hikayede "biz korunuyorduk" oluyor.
Ki korunma bile iyi yapilmasi gereken birsey. Sen mesela hapini her gün zamaninda almazsan korunmus olmuyorsun. Esin geri çekilirse korunmus olmuyorsun,..
Ve ne bilim, konu sahibin bastan konusmasi bu bebegi istiyerek yaptigi gibi görünüyor.
suçu yok o yüzden aldırılsın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?