Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Siz bir aile olarak ne zaman vakit geçiriyorsunuz peki? Her gün görüşmenize karşı çıkabilir tabi ki ama bunu sizin düşünmeniz lazım. Öte yandan her hafta sonu eşinizin ailesiyle görüşüyormuşsunuz. Nasıl dayanıyorsunuz ben bunalırdım. İnsan kendi ailesinden bile bunalır. Hiç mi evinizde şöyle güzel güzel vakit geçirmek istemiyorsunuz? Hiç mi çekirdek aile hafta sonları size özel bir şeyler yapmak istemiyorsunuz?

Ama o yokken geliyolar gelselerde o isten gelmeden gidiyor
Ee eşinize batan nedir? O işteyken ister tüm gün evde oturursunuz ister annenizle komşunuzla görüşürsünüz. Elinizi kolunuzu nereye koyacağınıza da karışıyor mu?
Ben böyle davranan kocaya sizin deyiminizle yanaşmazdım çünkü bu ona hak verdiğinizi gösterir. Yaklaşık 1 hafta annemle görüşmezdim grip gibi hissediyorum ne olur ne olmaz 1 hafta kendimi izole edeyim derdim. Ne yemek ne temizlik yapmazdım. Laf ettiğinde de "annem gelip çocuğa bakıyordu bende işleri yapıyordum durmuyor iş yapamıyorum dışardan söyleyelim" derdim. Ama inadına yapıyormuş gibi davranmazdım. Eğer annenizle görüşüp ev işlerini aksatsanız adam haklı derdim ama eşinizinki fesatlık olmuş bildiğiniz. Ders niteliğinde davranmak gerek.

Tabiki yapiyoruz yapmaz olurmuyuz en sevdgm sey en hoslandgmz sey herhftsnu derken aslinda braz fazla kacti.s gezmeye gezerz evde de vakit geciririz caya filan cagrirlarsa gderz ederz

Takı konusunda anneniz haksız insan evladına takılan takıyı vermeliydi. Anneniz ayıp etmiş.

Görüşme konusuna da gelince parkta , yol da görünce de elbet konuşulur görüşülür sırtınızı dönecek haliniz yok ya. Ailenizle görüşmek için eşinizden izin almayın , sizinle konuşmazsa konuşmasın.

Esinizin sinirlendigi sey ailenizle gorusmeniz degil "bu kadar abartma" diye dealarca soylemesine ragmen onun sözünü hice sayiyor olmaniz sanirim. Ki bu açıdan cok hakli. Kimsenin torununu her gun gormek de hakki degil. Biraz kopun su anne babalarinzidan ya bu ne boyle

Hergün nasıl fırsat buluyorsunuz? Açıkçası hergun annesinin evine giden hanımlar evlendiklerinj kavrayamiyor. Evlilikleri oturmuyor.

Senin Ailenin hakkıysa torun görmek hergun, diğer Ailenin de hakkı.
Benim kızım büyüdüğün de ne bana ne kayinvalidesine çok yakın olmasın isterim. Hergun bana gelse bunun yanlış olduğunu da söylerim.

Kayinvalideniz iyi biriyse neden eşinize kızıp çocuğu götürmüyorsunuz?

Eşiniz ailenize yakın oturmayı kabul etmiş ve hergun gitmeni istemiyor. Bana bu çok normal geldi. Genelde hergun görüşen kadınları anneleri yönetiyor. Genelde böyle elbette sizi bilemem.

Ben işimi gücümü bitir et derken zaman az oluyor çocukları hava almaya çıkarıyorum. Anca zaman yetiyor. Ne ara yemek yapıp ev isini bitirip hergun aralıksız annenize gidebiliyorsunuz helal olsun.

Akşam yemeğini annenizde sık yer eve öyle mi gecersiniz sık aralıklarla?
Her işinize anneiz yardıma gelir mi?
Her konuda anne muhabbetiniz var mı?
Çocuğunuz sizin değil annenizin çocuğu gibi mi daha çok?

Eşiniz söylem şeklinde haksız. Evliliğin oturması için kendimizle kalalım herkese belli aralıkta gidelim . Sen yakınsın benimkilere bir gidiliyorsa sen ailene iki git diyebilir.
Eşiniz patlamış gibi geldi. Çünkü ailene sık gitmeni istemeyen annene yakın oturmazdi. Hatta pişman olursa taşınırdiniz.

Yanasmiyorum braktm zaten buduruma busekil kendi alistiriyor ayri takikiyor kahvalti ve yemek zorunlu knsmak okdr.

Niye, eşinin yarına çıkmaya senedi mi var? Sizin durumunuz farklı, konu sahibinin durumu farklı

Birbirimizi seviyoruz bosanmak hic sanmam ama hayat bu bilmiyorum.s
Size bir soru sormuştum yukarda Ayn şekilde size takılanları onun ailesi alsa aranız bozuk olduğunda ayırmaya çalışsa yine de yakın otursaniz her gün içli dışlı olsa sizde ise gitseniz bunu kabul eder misiniz ?
Siz baya annesinin küçük kızisiniz hiç bir konuda hayır diyemiyorsunuz bunun sonu boşanmak olur kimse anne ve evladın ilişkisine karışmamali ama sizin durumunuz farklı sizin anneniz hayıri anlamıyor bı yerde kim olursa olsun bıkar

Ben bazen dyorum isim var filan diye ama bazende anlamiyor annem.s sonra biseyler dedgmde ben uzuluyorum... Evet hep soyledi dedgnz gbi

Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.
Yuh yahu anneniz de niye alıyor parayı ya? Böyle bir şey yapmaya hakkı yok ki. Kayınvalidenşz sizin takılarınızdan alsa siz kabul eder misiniz?

Gercekten birakirmi .s

Her gün gorusunce evin işimi aksiyor yada siz eşiniz ile birlikte gecireceginiz zamandanmi caliyorsunuz? Yada annenizin karekterinin sizi ve torunu üzerinde olumsuz etkisimi var? Bütün bunlara yada birine cevabiniz evet ise bence hakli. Yada bi birey olarak daha ozgur olmanızi istiyordur hala bekar gibi anneyim her gün görmek sanki bagimsizlik gibi algiliyorsa sbep torun dahi olsa.. bu yuzdende rahatsiz olabilir ama en net sebebi kendisi size soylemeli. Sorun!

Hicbisekilde aksatmiyorum biraz annem hayirdan anlamiyor..tripli

Hergün nasıl fırsat buluyorsunuz? Açıkçası hergun annesinin evine giden hanımlar evlendiklerinj kavrayamiyor. Evlilikleri oturmuyor.
Valla mı? Ben de diyorum niye yaklaşık 10 senedir evliliğim oturmuyor, hep annemi her gün görmem yüzündenmiş. Tüh

Yapmayın allah aşkına ya, ne alakası var evliliğin oturmamasıyla aileyi görmenin?

Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.
Tabii kendi ailesi yiyemedı ya paraları ondandır.
Ama kendi annesi yapmış olsaydi bunun lafı bile edilmezdi.

Bu arada anneniz neden vermedi paraları?
Anneniz hatalı ama görüşmemek kadar degil. Cunku zaten düğünde toplanan parayı geçtim altınları genelde erkek ailesi yiyor.
O yüzden normallesti artık .
Altınlar ne oldu peki?

( anneniz geri vermiş paraları zaten )

Gercekten birakirmi .s
Adam size ailenle görüsme dememiş yakından ev bile tutmuş demek ki onu rahatsız eden şeyler var ve sen asla ailene hayır diyemiyorsun ciddi söylüyorum ben olsam bosanirim evliliğe alisamamissiniz anneniz de sınır bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…