Eşim 2 yaşindaki yeğenime 10 günlük baktirmak istemiyor

koca demek ne demek tam olarak ?
siz bencil olmayın
köpek gibi çalışıp nöbet tutan birini anlayan biz bencil olalım.
Altı üstü bir çocuk evde olacak, niye uyuyamasin bu adam merak ediyorum?
Bencillik aman ben ya 5sn uyandirirsa ölürüm diye naralar atmakta.
Eve canavar gelmiyor altı üstü 2 yaşında bir bebek geliyor. Biraz daha abartın az olmuş.

bundan sonra size sorarım ne yapacağımı

Tahmin ettim bilmiyorsunuz . Zor durumda kalmış kardeşimi geri çevireceksem yeğenime 10 gün bakamayacaksam tüküreyim öyle aile bağına.

Biz bakmasın demiyoruz, evde bir başka insan var onunla da görüşün de öyle söyleyin diyoruz.

Mehter marşıyla düşünülmeden iyilikler kabul ediliyor sonra engel çıkınca da şikayet ediliyor.

Konu sahibi kardeşinin evinde yatılı gidip baksa hem 6 aylık bebek hem de 2 yaşındaki çocuk bakılmış olacak, rahat edecekler.

Konferans olması bir faktör değil zira konuşma yapılacaksa 6 aylık bebek de ağlayabilir. Konu sahibi çocukları o saatte dışarı çıkarıp daha iyi destek verebilir.

Ama bu öneriyi bile söyleyemiyor zira düşünülmeden verilmiş bir söz var, kendini gereksiz yere bağlamış.

Mevzu ztn saat, uykusuz kalmak vs değil başınıza gelmeden bilemezsiniz 5 saat dışında 19 saat uyusa metabolizma sastigi için dinlenmiş olmaz ve gitgide yıprandigi bir sürece girer. Gece çalışmak bittikten sonra en az 2 gün gec uykusu olmaz gündüz calisamaz
Ama bunu yok sayan bir Eş varsa ne anlatsa boş
Babasının yanında siz göz kulak olursanız olay çözülür. Ama tabi eşinizin halinin önemi ne, baba rahatsız olmasın yeter.

Arkadaşlar hepiniz her gün yataklarınızda mışıl mışıl uyuyo musunuz gerçekten on gün de az uyur adam en kötü ihtimalle, ölmez yani korkmayın. Ayrıca 2 yaş çocuğunu gözünüzde kronik zırlayan ve herkese hayatı dar eden bi canavar olarak canlandırıp tüm konuyu niye kaosa sürüklediniz. Korkmayın yani gerçekten de bu bu kadar abartılacak bi konu değil ben de çocuk büyüttüm. Biraz pozitif insanlar olsanız evde neşe olarak bakarsınız bu ne yaygara vala şaşırdım ben de kendimi fazla pesimist bulurdum kötünün kötüsü varmış sağolun ayrıca siz kimse için bişi yapmazsanız herkesten uzak durursanız aile de olsa gün gelir siz de ihtiyaç duyduğunuz zaman kimseyi yanınızda bulamazsınız. Özgür kız triplerindekileri çocuğu olunca görelim.

Son düzenleme:
koca demek ne demek tam olarak ?
siz bencil olmayın
köpek gibi çalışıp nöbet tutan birini anlayan biz bencil olalım.
Bu koca biliyormusunuz senelerdir hiç calişmadi (5 seneden fazla),
Ben hem calişan hem de bütün evin işlerini yapandim.
Nerdeydi bana karşi olan düşünce ?
Evlimisiniz?
Küçük yeğeniniz varmı?

Size teşekkür ederim...
Anladığım kadarı ego yapılıyor .
Evet ben kardeşime eşime sormadan cevab verdim .
Yok önce kocama sorayım izin verirse bakarimmi deseydim ?
gerçekten cocukta çok tatlı birşey ,
Çok seviyorum onu .
Söylediğiniz gibi uyumlu odadan çıkmaz .

lattesizkitapsiz
Siz doktor sunuz ambulansta çalişan değilmi?
Yaptiğin iş çok taktir edelici ,insan hayatı kurtariyorsunuz.
Acil durumlarda hiç düşünmeden yardıma koşuyorsunuz .
Çok zor şartlarda çalışıyorsunuz eminim.
Bu işi yapan kişi yardım sever biri olmalısınız
Bir gün gelir yaptiğiniz iyilikler geri iyilikler olarak sizi bulur.
Bir gün gelir bir başkasi yardım eder.
Mesleğiniz tabii.
Onun için sizi hiç anlamıyorum ,nasıl darda kalmış insana 10 gün yardımda bulunmak ,niye bu kadar sinirlendiğinize.

Öneriniz güzel teşekkür ederim.
Karşimdaki insanda olumlu cevab alacağimi bilseydim evet önceden sorardım.
Eşim maalesef ego oyunları yapıyor ,bana böyle psikolojik şiddet uyguluyor güya beni emrinin altına alacak.
Kardeşim doğuma girerken de aynısını yaptı .
Önceden belli olmayan sezeryanla doğum yaptı ve dediği
bu cocuğun babası nerde ,o baksın.
hastaneye destekçi olmaya gitti adam

Öyle pat diyede söylemedim ,bir hafta önceden haber verdim eşime .
Sorun işte burda haber vermem
izin almamamiş olmam.

Mesele şu anda belli seviye, ben de senin kardeşini istemiyordum sen benim rahatsizligimi umursamadin ama gereksiz yere 2 hafta geliyordu onların ise ihtiyacı var a dönmüş.

Arası iyi olsa çiftlerin, bu saygı karşılıklı olsa bu şekilde olması dogru olmaz. Ancak, saygı bekleniyorsa karşı taraf da saygı gösterecek.

Belli ki burada sorun var zaten. Mesele ne şekilde çalıştığı vs yi geçeli çok olmuş.

O nedenle kadının kardeşi ile iyi olma çabasını anlıyorum ben. Adamın asıl seni bu kardeşin de bıraksın da gör tavrını çok rezil buldum. Evde düşman gibiler.

O nedenle şu saatten sonra kim kime ne yapsa normal bence o evdeki durumlar için.

konudan çok bağımsız bir şey demek istedim.2 yaşındaki çocukları çok güzel tarif etmişsiniz. Alt komşum hemşire ve gece nöbetleri var haliyle.Doğal olarak bizden haz etmiyor şikayet ediyor sokakta görse b*ka bakar gibi bakıyor şimdi karşılıklı anlayıştan başka çözüm yok bence. Bana nöbet zamanını verse valla ona göre gardımı alırım ama şikayet etmeyi yukarı vurmayı ve akrabası da kucağımda çocuğu gezdirmemi tavsiye ediyor. Çocuğa pofuduk terlik aldım koşuyor ses yapmasın diye ama şikayeti devam ediyor.

bu sitede yazdığım her yoruma mesleğimden vurmaya çalışarak cevap vermenin nasıl bir mantığı var ?
bu nereye kadar gidecek böyle ?
işimi yapıyorum hanımefendi asevi değilim işimin yardımseverlik ile bir bağı yok .
hekimler hayır kurumu değil, devletin çalışanlarıdir.
sanki bir ben demişim haksizsiniz ?!
açın ilk bilmem kaç sayfayı okuyun ; bir kişi hak vermedi size.

Şimdi sıkıntı şurda insan vücudunun ritmi gündüz uyanmaya gece yatmaya programlı. Evet laptop ışığını gece görüyoruz ama güneş kadar etkili değil.

Dolayısıyla uyku hormonları sabah daha az salgılanıyor, en küçük seste vücut kalk yataktan diyor.

5 saniye ölürüm diye nara atılmaz, bilen bilir bir uyanırsanız tekrar uyumanız mümkün değil.

Zaten çocukların enerjisi dolu dolu elbette yaşı gereği gülecek oynayacak. Mesele konu sahibinin bunu planlamadan iş yapmasında.

Bu nedenle vardiya çalışanlarlarında sağlık sıkıntıları görülebiliyor. Tek gece uykusuz kalırsınız da uzun vadede ciddi problem.

Cunku vücut ztn uyumamaya programlı
Ve ise gittiği zaman uyumaya programlı
Hatta vardiya bitimi 1. Gece hiç uyuyamaz 2. Gece bile adapte olamazsınız bunu ancak yaşayan bilir geri kalan tüm saatlerde uyusaniz da yeterli olmaz adamın evinde adamı ısrarla huzursuz etmek kimseye birsey kazandırmaz
Ve bazı 2 yaşinda çocuklar ne durdan anlar ne sustan
Kaç kişi defalarca sordu neden kardeşinin evinde bakmıyor diye, cevap yok

Eminim ki konu eşim kaynımın/görümcemin çocuğunu getirip evde bakacak ben nöbetten geliyorum o saatlerde tepki gösterdiğimde de o söylediğin kişiler benim kardeşim, yeğenim. Sen buna hiç karişamazsin. 2 yaşindaki çocuğu bile kıskanıyorsun dedi şeklinde açılsaydı herkes kocayı linçlemişti. Kardeşinize yardımcı olmak isteyebilirsiniz ama bunu eşinizi yok sayarak yapmanız doğru değil. Belki anlaşabilirdiniz ama söylediklerinizle iyice zora sokmuşsunuz. Bakmak istiyorsanız evine gidip bakmanız en doğru çözüm. Neden bunu yapmak istemediğinizi hiç anlamadım

Asla sizinle aynı fikirde değilim

Dediklerinizin hiç birini yaşamadım ya ben.

Dediklerinizin hiç birini yaşamadım ya ben.
Valla o zmn siz istisnasiniz bunu samimi olarak söylüyorum
Ama etrafımda kim varsa bunları yaşıyor gündüz tık sese uyanır ve geri dönemez öyle kolay değil gece vardiyasında bebek idare etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…