- 29 Mayıs 2013
- 3.004
- 5.289
- 358
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Altı üstü bir çocuk evde olacak, niye uyuyamasin bu adam merak ediyorum?koca demek ne demek tam olarak ?
siz bencil olmayın
köpek gibi çalışıp nöbet tutan birini anlayan biz bencil olalım.
bundan sonra size sorarım ne yapacağımıAltı üstü bir çocuk evde olacak, niye uyuyamasin bu adam merak ediyorum?
Bencillik aman ben ya 5sn uyandirirsa ölürüm diye naralar atmakta.
Eve canavar gelmiyor altı üstü 2 yaşında bir bebek geliyor. Biraz daha abartın az olmuş.
Tahmin ettim bilmiyorsunuz . Zor durumda kalmış kardeşimi geri çevireceksem yeğenime 10 gün bakamayacaksam tüküreyim öyle aile bağına.
Ne alakasız bir cevap.bundan sonra size sorarım ne yapacağımı
Bu koca biliyormusunuz senelerdir hiç calişmadi (5 seneden fazla),koca demek ne demek tam olarak ?
siz bencil olmayın
köpek gibi çalışıp nöbet tutan birini anlayan biz bencil olalım.
Size teşekkür ederim...Arkadaşlar hepiniz her gün yataklarınızda mışıl mışıl uyuyo musunuz gerçekten on gün de az uyur adam en kötü ihtimalle, ölmez yani korkmayın. Ayrıca 2 yaş çocuğunu gözünüzde kronik zırlayan ve herkese hayatı dar eden bi canavar olarak canlandırıp tüm konuyu niye kaosa sürüklediniz. Korkmayın yani gerçekten de bu bu kadar abartılacak bi konu değil ben de çocuk büyüttüm. Biraz pozitif insanlar olsanız evde neşe olarak bakarsınız bu ne yaygara vala şaşırdım ben de kendimi fazla pesimist bulurdum kötünün kötüsü varmış sağolunayrıca siz kimse için bişi yapmazsanız herkesten uzak durursanız aile de olsa gün gelir siz de ihtiyaç duyduğunuz zaman kimseyi yanınızda bulamazsınız. Özgür kız triplerindekileri çocuğu olunca görelim.
Öneriniz güzel teşekkür ederim.Biz bakmasın demiyoruz, evde bir başka insan var onunla da görüşün de öyle söyleyin diyoruz.
Mehter marşıyla düşünülmeden iyilikler kabul ediliyor sonra engel çıkınca da şikayet ediliyor.
Konu sahibi kardeşinin evinde yatılı gidip baksa hem 6 aylık bebek hem de 2 yaşındaki çocuk bakılmış olacak, rahat edecekler.
Konferans olması bir faktör değil zira konuşma yapılacaksa 6 aylık bebek de ağlayabilir. Konu sahibi çocukları o saatte dışarı çıkarıp daha iyi destek verebilir.
Ama bu öneriyi bile söyleyemiyor zira düşünülmeden verilmiş bir söz var, kendini gereksiz yere bağlamış.
Mesele şu anda belli seviye, ben de senin kardeşini istemiyordum sen benim rahatsizligimi umursamadin ama gereksiz yere 2 hafta geliyordu onların ise ihtiyacı var a dönmüş.soruma cevap verin lütfen hiç nöbet usulü çalıştınız mi ?
ben hayatım boyunca öyle çalıştım
nöbet zor geçti ise eve gelip ses duymak nasıl bir iskennce oluyor anlatamam
mesele sadece uyku değil, sesler de olduğundan daha rahatsız edici oluyor.
2 yaşındaki bebek sürekli konuşur
ayrıca orası sadece size ait bir mekan değil aranız her nasil olursa olsun eşinize sormadan eve birini her gün alma kararı almanız etik değil.
sevmeyebilirsiniz baska sorunlarınız olabilir ama bu konuda adam yüzde yuz haklı.
benim kendi kardeşimin cocugu olsa istemem nöbet çıkışı .
konudan çok bağımsız bir şey demek istedim.2 yaşındaki çocukları çok güzel tarif etmişsiniz. Alt komşum hemşire ve gece nöbetleri var haliyle.Doğal olarak bizden haz etmiyor şikayet ediyor sokakta görse b*ka bakar gibi bakıyor şimdi karşılıklı anlayıştan başka çözüm yok bence. Bana nöbet zamanını verse valla ona göre gardımı alırım ama şikayet etmeyi yukarı vurmayı ve akrabası da kucağımda çocuğu gezdirmemi tavsiye ediyor. Çocuğa pofuduk terlik aldım koşuyor ses yapmasın diye ama şikayeti devam ediyor.Evet çok. 2 yaşinda cocuk dur sus anlamaz aglar, ses yapar.
10 gun boyunca gece uyumadan calisip, gunduz de uykunuz bölünerek caliştiniz mi siz hiç?
Ben biraz uykusuz kalsam ve ustune uykum bölünse başim ağriyor saatlerce. El alem toplanti yapacak diye bu kadar da dusuncesizlik fazla yani.
bu sitede yazdığım her yoruma mesleğimden vurmaya çalışarak cevap vermenin nasıl bir mantığı var ?lattesizkitapsiz
Siz doktor sunuz ambulansta çalişan değilmi?
Yaptiğin iş çok taktir edelici ,insan hayatı kurtariyorsunuz.
Acil durumlarda hiç düşünmeden yardıma koşuyorsunuz .
Çok zor şartlarda çalışıyorsunuz eminim.
Bu işi yapan kişi yardım sever biri olmalısınız
Bir gün gelir yaptiğiniz iyilikler geri iyilikler olarak sizi bulur.
Bir gün gelir bir başkasi yardım eder.
Mesleğiniz tabii.
Onun için sizi hiç anlamıyorum ,nasıl darda kalmış insana 10 gün yardımda bulunmak ,niye bu kadar sinirlendiğinize.
Altı üstü bir çocuk evde olacak, niye uyuyamasin bu adam merak ediyorum?
Eve canavar gelmiyor altı üstü 2 yaşında bir bebek geliyor. Biraz daha abartın az olmuş.
Altı üstü bir çocuk evde olacak, niye uyuyamasin bu adam merak ediyorum?
Asla sizinle aynı fikirde değilimBiz bakmasın demiyoruz, evde bir başka insan var onunla da görüşün de öyle söyleyin diyoruz.
Mehter marşıyla düşünülmeden iyilikler kabul ediliyor sonra engel çıkınca da şikayet ediliyor.
Konu sahibi kardeşinin evinde yatılı gidip baksa hem 6 aylık bebek hem de 2 yaşındaki çocuk bakılmış olacak, rahat edecekler.
Konferans olması bir faktör değil zira konuşma yapılacaksa 6 aylık bebek de ağlayabilir. Konu sahibi çocukları o saatte dışarı çıkarıp daha iyi destek verebilir.
Ama bu öneriyi bile söyleyemiyor zira düşünülmeden verilmiş bir söz var, kendini gereksiz yere bağlamış.
Dediklerinizin hiç birini yaşamadım ya ben.Cunku vücut ztn uyumamaya programlı
Ve ise gittiği zaman uyumaya programlı
Hatta vardiya bitimi 1. Gece hiç uyuyamaz 2. Gece bile adapte olamazsınız bunu ancak yaşayan bilir geri kalan tüm saatlerde uyusaniz da yeterli olmaz adamın evinde adamı ısrarla huzursuz etmek kimseye birsey kazandırmaz
Ve bazı 2 yaşinda çocuklar ne durdan anlar ne sustan
Kaç kişi defalarca sordu neden kardeşinin evinde bakmıyor diye, cevap yok
Valla o zmn siz istisnasiniz bunu samimi olarak söylüyorumDediklerinizin hiç birini yaşamadım ya ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?