- 16 Kasım 2025
- 67
- -4
- 1
- 26
- Konu Sahibi zeynep90128
Kimseyi manipüle ettiğim yok oral haram değil diye biliyorumEtmeyin hanımefendi. Allah ilişkilerde ne demiş nasıl ilişkiye girin demiş. oraldan yapıp adamın şeyini ağzınıza alabilirsiniz helaldir mi demiş? Hadi ordan din kisvesi altında kimseyi manüple edemezsiniz.
Kim nasıl sevişmek isterse öyle sevişir. Kadın yeni anne ve canı istemiyor sırf adamın canı istiyor diye kadın kendisine mi eziyet edecek hadi ordan.
Yine diyorum aldatmanın bahanesi yoktur
Genelde uzaklaşma erkeklerde oluyor diye biliyorum denk geldiklerim hep öyleydi ilk defa annelik psikolojisi yüzünden 3 yıl ilişki istemeyen bir kadına denk geldim denk geldiklerim bir kaç aya toparlıyor demek ki sizin gibisi de varmış öğrenmiş oldum eşiniz sizi bu kadar beklediyse sizi gerçekten seviyormuş demek ki kocası uzaklaştığı için dayanamayıp boşanmak isteyenler oluyor hal böyle olunca kadın tarafından böyleyse erkek tarafından da aynı şekilde çok üzücü ve kırıcı olmuştur kadın nasıl ki bu durumda arzulanmadigi için uzuluyorsa erkek de aynı şekilde üzülüyordur ama sabretmesi ve evliliginizin devam etmesi çok güzel ömür boyu mutlu olursunuz inşallahPsikolog dinlendinizden emin değilim. Zira öyle olmuş olsa siz kadının eşine yüklenirsiniz. Bakın ben doğum yapalı 3 yıl 3 koca yıl ve benim cinsel isteğim henüz yeni yeni yerine geliyor ve ben bu konu ile ilgili defalarca doktora gittim bana test bile yapmıyorlar neden biliyor musunuz? Çünkü annelik psikolojisi herkeste farklı. Ben daha 2 gün önce eşime hadi sevişelim dedim eşim bunu bir daha bana demeyeceksin diye