Eşim 20 günlük lohusayken ilişki istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet o yüzden dedim 40 çıkınca birlikte olmuş şimdi söylüyor millet burda neredeyse kavga edecek birbirinle bunlar 40ı çıkmış beraber olmuşlar konuya anca gelmiş

Ay gece gece yemin ederim kahkaha attım.

Loğusa kadına nasıl böyle dersin diye neler oldu.

Oglumun dogumunda ve hamileliğinde ayaklarım yamuldu ve 4 ay yoğun kanama yaşadım.
O kadar kötüydü ki tek bacağımı sürüklüyordum. Doğumdan sonra bacakları düzeltene kadar neler çektim.
Böyle konuları okudukça, adamlara gıcık oluyorum.

Millet 20 gün bekleyememis

Adamın çocuğunu doğuruyor 40 gün ilişkiye girmedi diye gözü kayacaksa gözü çıksın o herifin bu adamları şımartmayın bu kadar bu sitede kocasının aylarca yanaşmadığı insanlar oluyor hepsi hala çözüm arama peşinde oluyor . nefisleri pis bahanesi gereksiz, çoğunluğu affedileceğini bildiği için rahatlama geliyor d.llamalara

Bak bak bak laflara bak ( bilgili görünmeye calisirken nasıl asıl cahilin ben olduğumu gösteriyorum oynat bakalım ) az önce otur da kendine çeki düzen ver diyen babamdı sanki kendi dünyanın en düzgün insaniymis gibi bide haddimizi bildiğimiz için ahlak dersi vermiyoruz demez mi ahahhahaha Allah aşkına bir şey ezberlemissin bari hayata geçir de kendinle celisip güldürme başkasını kendine bilgili insan bildiğini uygular asıl cahil herseyi en iyi ben bilirim diyene denir akıl verecek son kişi bile değilsin ayrıca ilişkiye girecek olanı savunan sensin asıl sen takma kafana iyi geceler .

Evet o yüzden dedim 40 çıkınca birlikte olmuş şimdi söylüyor millet burda neredeyse kavga edecek birbirinle bunlar 40ı çıkmış beraber olmuşlar konuya anca gelmiş
Neredeyse kavga edecek değil çoktan kadının genital bölgesini kadından daha çok savunup saldırdılar bile vallahi dilimi essek arısı soksaydi da yapmasaydim o yorumu yorum silinmiyor da okuyan saldiriyor hayir herkes kendi yorumunu yapma özgürlüğünde değil mi linç edecekse konu sahibi etsin herkes kendini gayet savunabilir avukat olmak isteyip olamayanlar buralarda avukatlık tasliyor şaka gibi

Olur bazen böyle şeyler ben böyle tartışmalara pek girmiyorum ama koca kişisi de bekleyevek 40 gün

Olur bazen böyle şeyler ben böyle tartışmalara pek girmiyorum ama koca kişisi de bekleyevek 40 gün
Yazik biz kadınlara yemin ediyorum çile çekmeye gelmişiz dünyaya resmen ayyy bidaha milettin cinsel ilişkisine karisirsam ne olayim kadın en sonunda yine kocasıyla birlikte oldu ,bu hikayede de yanan ben oldum

Yahu adamın penisini ağzına al diyen kadın.
Yorum yazan herkes adam beklesin dedi, sen yok olur mu diye birde işi dine bağladın.

Senin gibi bir cahile laf anlattık.
Çeki düzen ver demem cahilliğine bir vurguydu…

Ah Neyzen Teyfik… Ah Aziz Nesin… Üstatlarım benim.

Ay valla sabah sabah iyi güldürdün bu nasıl cevap ahahahahahaha adım adamın penisini ağzına al diyen kadın a çıktı koptum yeminle çağır çağır ruhları gelsin bir el atsın bu konuya ahahahahahahahah Allah aşkına tamam yeter nolur bugün kacinciya ilişkiye girecekler biz hala adamın şeyinin muhabbetini yapıyoruz yeter ablaaaa

Yeterse sus tamam mı…

Rica edicem gülme bana, zira gerçek hayatta seninle yanyana gelmek dahi istemem.
Hadi bak işine.

O beni tatmin etsin yoksa aldatırım neyse yeni üyelerle hele böyle kafada olanlarla çok muhattap olmuyorum hadi git kocanı tatmin et buralarda çok takılma aldatılırsın

Kim diyor Zorunda diye ben şişme bebek miyim sen öyleysen bilemem ama ben bu hayata erkeği mutlu etmeye gelmedim sana başarılar

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…