• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim 20 günlük lohusayken ilişki istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinize oral yapabilirsiniz regl zamanınızda da kendi kendini mi rahatlatsin diyorsunuz evlisiniz birbirinizi tatmin etmek zorundasiniz aldatmaya kalkarsa çok üzülürsünüz erkek nefsi pis oluyor siz de biliyorsunuzdur keşke sürekli onları tatmin edeceğiz diye ugrasmasak ama en ufak boşlukta ilgileri dışarıya kayabiliyor kadınlar gibi değiller sevişmek rahatlatmiyor derken oral seks de dahil mi ?
Gerçekten su düşünce nedir. 20 günlük lohusa kadin git oral yap esin aldatır diyorsunuZ. Birde dinen vs diyorsunuz ya tövbe ya günaha sokuyorsunuz lohusayken oral yapin mi deniliyor.
Aldatmak karakter meselesidir, cinsellikle kimseyi elinizde tutamazsiniz.

Eşinize oral yapabilirsiniz regl zamanınızda da kendi kendini mi rahatlatsin diyorsunuz evlisiniz birbirinizi tatmin etmek zorundasiniz aldatmaya kalkarsa çok üzülürsünüz erkek nefsi pis oluyor siz de biliyorsunuzdur keşke sürekli onları tatmin edeceğiz diye ugrasmasak ama en ufak boşlukta ilgileri dışarıya kayabiliyor kadınlar gibi değiller sevişmek rahatlatmiyor derken oral seks de dahil mi ?

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama inşallah 20 günlük lohusayken eşinize oral yaparsınız.

Gerçekten su düşünce nedir. 20 günlük lohusa kadin git oral yap esin aldatır diyorsunuZ. Birde dinen vs diyorsunuz ya tövbe ya günaha sokuyorsunuz lohusayken oral yapin mi deniliyor.
Aldatmak karakter meselesidir, cinsellikle kimseyi elinizde tutamazsiniz.
Yanlış anlaşılıyorum 🤦çok konu okudum doğumdan sonra eşlerin uzaklaşmasını artık eşlerini anne olarak gördükleri için uzaklasiyolarmis cinsel olarak hangi kadın eşinin kendisinden uzaklaşmasını ister ki lohusa iken aldatılan da biliyorum bu da yine erkeğin eşini anne olarak görüp cinsel olarak yakinlasamamasindan kaynakliyor bunu hiçbir kadın istemez bu yüzden yazdım hanımefendinin eşi de hala hanimefendiyi arzuluyor bu kötü bişey mi ? Bence güzel bişey sonuçta zorla tecavuz etmemiş ki dinimizce eşlerin birbirinin ihtiyacini gidermesi gerektiğini biliyorum lohusayken oral yapmak günahsa onu bilmiyordum iyi niyetli yazmistim

İğrenç bir düşünce tatmin etmek karşılıklıdır. Ne demek erkek nefsi pis. Bir kadından (ki kadın mısınız bilmiyorum pek gelmedi) bu tarz düşünceler duymak beni çok iğreti ediyor. Regli dönemim de benim şevkata ihtiyacım var. Hee regli döneminde onu tatmin edemediğim ayrılacaksa aile mahkemesi uzak değil ve ayrıca bir imzaya bakar.

Siz erkeksiniz sanırım.
Hayırdır, kadına oral yapıyor mu diye merak edip soracak, kadar detaya iniyorsun.

Sen nefsi pis birisin ki kendinden biliyorsun.

Yeni doğum yapmış kadına yazdıklarına bak.

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama inşallah 20 günlük lohusayken eşinize oral yaparsınız.
Kanamasının bittiğini söylemiş hanımefendi kocasının onu arzulamasinda kötü birşey mi var anlamadım insanlar eşim doğumdan sonra uzaklaştı diye üzülüyor bu hanımefendi de sanki kocası zorla birlikte olmaya çalışmış gibi kendimi kötü hissettim yazmış lohusa olsam kanamam bittiyse neden kendimi kötü hissedeyim ki aksine iyi hissetmesi gereken bir şey bu eşi arzuluyor ne güzel canım ben de seni özledim ama biraz düşünceli olsan iyi olur dikislerim daha yeni derim geçerim buraya yazmak filan abartmış yani evet biraz bencil davranmış ama sonuçta eşini arzuluyor bu kötü bişey değil ki zorla yapmaya kalksa böyle bir yorum yapmam

Yanlış anlaşılıyorum 🤦çok konu okudum doğumdan sonra eşlerin uzaklaşmasını artık eşlerini anne olarak gördükleri için uzaklasiyolarmis cinsel olarak hangi kadın eşinin kendisinden uzaklaşmasını ister ki lohusa iken aldatılan da biliyorum bu da yine erkeğin eşini anne olarak görüp cinsel olarak yakinlasamamasindan kaynakliyor bunu hiçbir kadın istemez bu yüzden yazdım hanımefendinin eşi de hala hanimefendiyi arzuluyor bu kötü bişey mi ? Bence güzel bişey sonuçta zorla tecavuz etmemiş ki dinimizce eşlerin birbirinin ihtiyacini gidermesi gerektiğini biliyorum lohusayken oral yapmak günahsa onu bilmiyordum iyi niyetli yazmistim
Paçalarından cehalet akıyor.
Dini kattı işin içine, inandığı dini de bilmiyor, loğusayken oral yapmak günaysa onu bilmiyormuş.
Sen iyimisin Mahmut abi…

Oral yap diyen kullanıcı neyin kafasını yaşıyorsunuz?!. İnsan lohusayken vücudundaki hormon depreminden lohusa bunalımından ağlamaktan kafasını kaldıramıyor kaldırdığı zamanlarda da full uykusuz bebeklesin. Eşim bana cinsel konuda surat yapacak olsa o suratına bi koyardım aklını başına alırdı. Eşinize insan olmayı öğreteceksiniz!!! A**talca yorumlar yapmayın şuraya sabah sabah sinirim tepeme çıktı ya

Hanım efendi aldatmanın bahanesi olmaz siz bunu anlayamamışsınız.

İğrenç bir düşünce tatmin etmek karşılıklıdır. Ne demek erkek nefsi pis. Bir kadından (ki kadın mısınız bilmiyorum pek gelmedi) bu tarz düşünceler duymak beni çok iğreti ediyor. Regli dönemim de benim şevkata ihtiyacım var. Hee regli döneminde onu tatmin edemediğim ayrılacaksa aile mahkemesi uzak değil ve ayrıca bir imzaya bakar.

Siz erkeksiniz sanırım.
Hayırdır, kadına oral yapıyor mu diye merak edip soracak, kadar detaya iniyorsun.

Sen nefsi pis birisin ki kendinden biliyorsun.

Yeni doğum yapmış kadına yazdıklarına bak.
Kadınım da kötü niyetli yazmamıştım Allah biliyor kalbimi size de bana iftira attığınız için hakkımı helal etmiyorum

Kadınım da kötü niyetli yazmamıştım Allah biliyor kalbimi size de bana iftira attığınız için hakkımı helal etmiyorum
Biz de 20 günlük lohusa kadına apır sapır konuşup kendisini daha kötü hissetmesine neden olduğunuz için size helal etmiyoruz belki de sizin yüzünüzden sütü kesilecek o bebeğin hakkını da ödeyemezsiniz hadi şimdi gidin buradan

Aman ne olur et.
Allahta senin loğusa 40 günü geçmemiş bir kadına, kocanın penisini ağzına al dediğin için, seni eleştiren “bana hakkını helal etmemeni” ciddiye alıp hesap soracak.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun.

Hanım efendi aldatmanın bahanesi olmaz siz bunu anlayamamışsınız.
Psikologları çok dinliyorum çok oluyorum erkek beyni eşini doğumdan sonra anne olarak görüp kutsallastirip ona artık dokunmam kafasında oluyormuş anne sevisemez düşüncesi ile hareket edip başka kadınla sevisiyormus psikologlar böyle diyor ki bunu yaşayan da çok kadın var hala hanımefendinin eşi onu arzuluyorken aksiyon alması daha iyi olur diye düşünmüştüm sadece çünkü çoğu kadın bu sebepten çok üzülüp yıpranıyor eşlerin uzaklasmasi konusunda ve kalkıp da ilişkiye gir demiyorum ki böyle bişeyin zaten olmaması lazım biraz daha zaman gecmesi lazım

Biz de 20 günlük lohusa kadına apır sapır konuşup kendisini daha kötü hissetmesine neden olduğunuz için size helal etmiyoruz belki de sizin yüzünüzden sütü kesilecek o bebeğin hakkını da ödeyemezsiniz hadi şimdi gidin buradan
Sütü kesilmesine neden olacak ne dedim ki sadece eşiyle arasının bozulmasını istemediğim için öyle yazdım kimseye hakaret edip hakkına girdigimi düşünmüyorum ayrıca senin bende hakkın yok ben sana senin gibi hakaret edip kalbini kırmadım

Etmeyin hanımefendi. Allah ilişkilerde ne demiş nasıl ilişkiye girin demiş. oraldan yapıp adamın şeyini ağzınıza alabilirsiniz helaldir mi demiş? Hadi ordan din kisvesi altında kimseyi manüple edemezsiniz.

Kim nasıl sevişmek isterse öyle sevişir. Kadın yeni anne ve canı istemiyor sırf adamın canı istiyor diye kadın kendisine mi eziyet edecek hadi ordan.

Yine diyorum aldatmanın bahanesi yoktur

Aman ne olur et.
Allahta senin loğusa 40 günü geçmemiş bir kadına, kocanın penisini ağzına al dediğin için, seni eleştiren “bana hakkını helal etmemeni” ciddiye alıp hesap soracak.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun.
Asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun konuyu sen mi açtın ben sana mi yazmışım beni eleştirmeye hakkın var ama hakaret etmeye hakkın yok üstü kapalı *r*spu dedin neymiş benim nefsim pişmiş Allah misin sen ? Haşa kimsin de bana hakaret ediyorsun

Psikologları çok dinliyorum çok oluyorum erkek beyni eşini doğumdan sonra anne olarak görüp kutsallastirip ona artık dokunmam kafasında oluyormuş anne sevisemez düşüncesi ile hareket edip başka kadınla sevisiyormus psikologlar böyle diyor ki bunu yaşayan da çok kadın var hala hanımefendinin eşi onu arzuluyorken aksiyon alması daha iyi olur diye düşünmüştüm sadece çünkü çoğu kadın bu sebepten çok üzülüp yıpranıyor eşlerin uzaklasmasi konusunda ve kalkıp da ilişkiye gir demiyorum ki böyle bişeyin zaten olmaması lazım biraz daha zaman gecmesi lazım
Psikolog dinlendinizden emin değilim. Zira öyle olmuş olsa siz kadının eşine yüklenirsiniz. Bakın ben doğum yapalı 3 yıl 3 koca yıl ve benim cinsel isteğim henüz yeni yeni yerine geliyor ve ben bu konu ile ilgili defalarca doktora gittim bana test bile yapmıyorlar neden biliyor musunuz? Çünkü annelik psikolojisi herkeste farklı. Ben daha 2 gün önce eşime hadi sevişelim dedim eşim bunu bir daha bana demeyeceksin diye çok korkmuştum dedi.

Asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun konuyu sen mi açtın ben sana mi yazmışım beni eleştirmeye hakkın var ama hakaret etmeye hakkın yok üstü kapalı *r*spu dedin neymiş benim nefsim pişmiş Allah misin sen ? Haşa kimsin de bana hakaret ediyorsun
Sen ciddi psikolojik sorunları olan birisin…
Ahaha okuduğunu anlamayıp kafasında hayal kuruyor.
Ah kahkaha attım.

Tam gidik…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X