Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???
Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???
kimse dört dörtluk değil hepimizin eksik yanları var..
kadınların kocalarını kıyaslama işinide oldum olası anlamam
Allah herkesi farklı özelliklerde yaratmış, hepimiz aynı olsaydık bu çok sıradan olmazmıydı?
bizi birbirimizden ayıran şeyde işte bu farklılıklarımız
erkeklerde aynı şekilde...
mümkünse eşlerimizde olmayan şeylerden ziyade olan iyi özelliklerini görüp şükredelim..
onun kocası şöyle benimkide böyle olsaydı demek bana hiç doğru gelmiyor..
evet erkeklerin çoğu odundur..Romantiklikten anlamazlar..
bu sonradan o yaşa gelmiş adama kazandırılır mı bilinmez..
yada biz kadınlar dizilerde filmlerde gördüğümüz romantik erkek profiline kendimizi çok mu kaptırıyoruz da gözümüz yükseklerde oluyor?
beklentilerimizi ortada tutmak lazım sanki...
bu dünyada değil eşte ,bütün insanlar arasında dört dörtlük biri yoktur. hiç bir insan ,kadın ve erkek,tam anlamıyla muhteşem ve mükemmel olamaz.Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Ben ne istediğimden eminim ama, olmuyor.
Ben ilgili bir adam istiyorum.
Aslında gerçekten seven bir erkek desek daha doğru olur.
Ne bileyim arasın sorsun ilgilensin istiyorum.
Beni etrafımdaki diğer kadınlara melül melül baktırıyorsa orada bende enerji bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?