Benim esimm kesinlikle oyle olamaz . Cok sinirli ve cok yavastir mesela bi evin ihtiyacı mi var bi kapinin kolu cikmis o mu onarilacak soylerim ama iki ay oldu hala yapmadi. Hallederim der ama hic umru olmaz cok sinir olurum o huyuna. Kac kere ekmeksiz yemek yedik onun amaaan alirim he he ne olacak tavrı yüzünden. .. hastalanurim hastAneye gidelim demezsem gidelim demez.... yani her is bana bakiyo anlayacagin.. sinava mu giricez ben akil ederim harc yatirmayi... onun gibi bi suru sey..
Kimin öyle bi iddasi olabilir ki ben bu konuyu allandira ballandira kafasındaki profili essine giydirip sirf kendini övme amaci olan kadınlara dair actim..Peki sen 4 4lük müsün?
kaliteli ilgiden bahsediyorum ben öyle vıcık vıcık bir ilgiden söz etmiyorum.
yani gün içinde merak etmek/edilmek bunları istemek hakkım değil mi bilmiyorum.
sevdiğim adamı değiştirmeye çalışmıyorum sadece o değişmesin yeterli.
şu bir gerçek ki erkekler ilişkinin başında ideali oynayıp sonra postu seriyorlar.
sonra kadınlara kabullenmek kalıyor.
erkekler daha evlenmeden kadını istedikleri kalıba çok rahat ve hakkıymış gibi sokarken (giyimden kuşama kadar)
kadınlar neredeyse bir ömür bir gün beni düşünecek istediğimi yapacak diye bekliyor.
emin olun kadınlara itham edilen bir çok konu aslında erkeklerde fazlasıyla mevcut.
Hep saygili aşktan gözü kor olmuş mutluluktan havalara uçuran her dediğine hee diyen ilimli sevgi dolu tartisma nedir bilmeyen kocalar hayal ediyoruz pki elimizdekiler ne kocaman bi 0 geneli odun geneli ilgisiz nikahtan sonra 180 derece değişen insan örnekleri ..
Esim 4x4 luk diyorsaniz yazin Bakalim biz eslerimizin hamuruna ne katalim bizimkiler deki eksik malzeme nee ???
Bu cok goreceli bi kavram.benim esim belki bana gore 4-4 luk ama benim kisiligime uyumuna gore..baska biri belki benim anlattigim yonleriyle 4-4 luk bulmayacak..herkes kendi dogrularina gore es arar bence..mesela ben romantik erkek hic hazetmem..al sana benim koca oldu 4-3 luk :)) halbuki tam bana gore :))
Ben diyorum!
Herşeyiyle....
2004 yılından beri benim hayatımda ve 5 yıllık evliyiz
Bana olan sevdası aşkıyla,evine bağlılığıyla sadakatiyle,aileme ve kendi ailesine tutumuyla sevgisi saygısıyla,işkolikliğiyle maneviyatıyla maddiyatıyla,yakışıklılığıyla o kara böcük gözleriyle 4X4 lük bana göre eşim...
Hatta fazlası var eksiği yok çok şükür!
Hayatıma düşeş geldi benim aşkım,Allah herkese böyle aşk dolu sevgi dolu bir eşle yuva kurmayı nasip etsin.
O öyleyse ben nasılım onuda açık yüreklilikle söyliim:)
Kıskancım( çünkü çok yakışıklı),kaprisliyim,kavga edip barışmayı severim ama buna müsade etmez,kavgayı kendimle ederken bulurum kendimi
sebepsiz trip atmayı seviyorum çünkü o zaman eli ayağına dolanıyor
ama çok iyiyim,çok seviyorum çok aşığım çok sadık...yeterli sanırım dibimden ayrılmamasına
Birde severim bu dörtlüğü hemen paylaşayım,konuyla bağlantılı
İyi insan;
Akıllıdır aklını kullanır
Daha akıllı olur;
Başkalarınında aklını kullanır
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?