İşte bunu biz biliyoruz konu sahibi değilVallahi çocuk mocun dinlese adam simdi aldatmaz karısı 6 aylık hamileyken diğer kadınla imam nikahı kıyan adam var
Gideceğe çocuk engel olmaz
Onlar geçici sen kalıcısın kocanı üç beş o... için terketme yuvana sahip çık
Boşan demek kolay ama mücadele etmek önemlisi
Ailene sahip çık
Erkek milleti düşünmüyor çünkü
Mücadele edeceksinnnn yuvanııııı dağıtma
Hakkın yok 3 yaşında bir bebeği seni ve onu seven babasından ayırmayaaaaa
Onlar geçici sen kalıcısın kocanı üç beş o... için terketme yuvana sahip çık
Boşan demek kolay ama mücadele etmek önemlisi
Ailene sahip çık
Erkek milleti düşünmüyor çünkü
Mücadele edeceksinnnn yuvanııııı dağıtma
Hakkın yok 3 yaşında bir bebeği seni ve onu seven babasından ayırmayaaaaa
Kadın yapınca zina oluyormuş erkek yapabilirmiş sadece öyle diyorlar.Hani kiziniz babasina düşkün ya aileler giriyor araya felan besnci kezdir affedebiliyorsunuz.O zaman soyle yapin bir kerecik de siz aldatin bakalim kizinizin size duskunlugu ne kadar muhim ya da aileler araya girecek mi ?haaa ama pardon erkektir yapar di mi unutmusm :/
Derler ... erkek yaparsa affet sans ver vs kadin yaparsa terket cocugnu al elinden ya da öldur.Bizim.ahlaktan namustan anladigmiz bu.Kadın yapınca zina oluyormuş erkek yapabilirmiş sadece öyle diyorlar.
Arkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
Arkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?