Anlayıyorum al diyeydin meydan sana kaldı o...Çok mücadele ettim...gecen yaz elemanıyla sevgili olmuştu olayı ortaya çıkardım kizi işten kovdu...ben avukata gittim vs kız bana kocan seni sevmiyor gibi devamlı psikolojik baskı yaptı...ve şimdi yine o kızla sevgili olmuş bu çok canımı yaktı....o kızın bana neler söylediğini bildigi halde üstelik o yüzden asla bu yaptığı yanına kar kalmicak ve boşanicam canim çok zor ama basaricam
Ben konuyu muhatabına yazdım alıntı yapıp polimik yaratma eşim beni bildiğim kadarıyla hiç aldatmadı
Erkek yapsada kadın yapmaz keza müslümanız ve zina Allah katında bile iğrenç
Kadın yuvasını dağıtmak istemiyor belli ki
Değmezde üç beş o.... için belki değişecek ve o son olur umarım
Bu benim görüşüm herkes ayni görüşte olmaz
Saygı saygı anlayana
allah askina ne zaman baskalarini dinleyince mutlu olduk ki.siz elaleme sorsaniz der aaa ne kadar gurursuzmus kac kez aldatmis ayrilmamis.ayrilsan yok niye ayrildi.kisacasi ne yapsaniz da kimse memnun olmaz.birakin konussunlar siz dogru bildiginizi yapin ve o koca kisisinden ayrilinÜste aynen böyle diyorlar eşinden ayrılsan başka erkeklerde aynısını yapicam vs kihicbir erkek umrumda olmaz bundan sonra
aa oyle yapsa sonu cinayet olur.ne demek baskasiyla mesajlasacak.erkeklere gelince on kerede aldatsa erkektir ama kadin oldu mu namusuzluktur.ahh bunu en cokta biz kadinlar yapiyoruz kendi kendimizi yok ediyoruz.Sıradışı yorum is comingSavulun bacılar...
Sen de onu aldatırmış gibi yapmayı denesene. Hiç takma zaten ilk değil artık 5. kez olmuş sen de alışmışsındır. Biliyorum ama umrumda değil gibisinden takıl. Bir arkadaşından rica et, gece yarıları mesajlaşın. Kendinize özen gösterin, giyinin süslenin dışarı çıkın. Bi dursun, bi kendine gelsin. İmkanınız varsa kızınızı alın 1 haftalık tatile çıkın. Bavulunuza öyle kıyafetler koyun ki, tek başına napacak bunları desin, kafası karışsın
Bekle adam terk eder seniÇok mücadele ettim...gecen yaz elemanıyla sevgili olmuştu olayı ortaya çıkardım kizi işten kovdu...ben avukata gittim vs kız bana kocan seni sevmiyor gibi devamlı psikolojik baskı yaptı...ve şimdi yine o kızla sevgili olmuş bu çok canımı yaktı....o kızın bana neler söylediğini bildigi halde üstelik o yüzden asla bu yaptığı yanına kar kalmicak ve boşanicam canim çok zor ama basaricam
Daha önce aldatılan bir üyenin konusunda da "Boşanırsan diğer kadınla evlenir, buna fırsat vermeyin, göz yumun" tarzında tavsiyede bulunmuşsunuz üyeye
2.çocuğu yapmayı düşünüyor işte terketmesin diyeBekle adam terk eder seni
2.çocuğu yapmayı düşünüyor işte terketmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?