Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Sıradışı yorum is coming Savulun bacılar...
Sen de onu aldatırmış gibi yapmayı denesene. Hiç takma zaten ilk değil artık 5. kez olmuş sen de alışmışsındır. Biliyorum ama umrumda değil gibisinden takıl. Bir arkadaşından rica et, gece yarıları mesajlaşın. Kendinize özen gösterin, giyinin süslenin dışarı çıkın. Bi dursun, bi kendine gelsin. İmkanınız varsa kızınızı alın 1 haftalık tatile çıkın. Bavulunuza öyle kıyafetler koyun ki, tek başına napacak bunları desin, kafası karışsın

Anlayıyorum al diyeydin meydan sana kaldı o...
Diyeydin... tamam boşanmak istiyorsan boşanda....onunla da evlenmesine asla izin vermeeee
Çocuğunun üvey anası en azından o aşifte olmasın
Kadın kadının kurdu Allah binbir türlü böylelerinin belasını versin

Hani kiziniz babasina düşkün ya aileler giriyor araya felan besnci kezdir affedebiliyorsunuz.O zaman soyle yapin bir kerecik de siz aldatin bakalim kizinizin size duskunlugu ne kadar muhim ya da aileler araya girecek mi ?haaa ama pardon erkektir yapar di mi unutmusm :/

Erkek yuvasını dağıtmak istiyor ama. Evlenirken iki kişi evleniyorsun tek başına değil. Yuvayı dişi kuş yapar diye bir şey de yok, biz kuş değiliz insanız. Polemik yaratma gibi bir derdim de yok ama ben cidden bu kadar kocacılıktan bıktım.

Üste aynen böyle diyorlar eşinden ayrılsan başka erkeklerde aynısını yapicam vs kihicbir erkek umrumda olmaz bundan sonra
allah askina ne zaman baskalarini dinleyince mutlu olduk ki.siz elaleme sorsaniz der aaa ne kadar gurursuzmus kac kez aldatmis ayrilmamis.ayrilsan yok niye ayrildi.kisacasi ne yapsaniz da kimse memnun olmaz.birakin konussunlar siz dogru bildiginizi yapin ve o koca kisisinden ayrilin

a
aa oyle yapsa sonu cinayet olur.ne demek baskasiyla mesajlasacak.erkeklere gelince on kerede aldatsa erkektir ama kadin oldu mu namusuzluktur.ahh bunu en cokta biz kadinlar yapiyoruz kendi kendimizi yok ediyoruz.

Şu eski sevgili meselesini yeni gördüm.Bunca olaydan sonra tekrar ona döndüyse aşık demekki.Yani sen ayrılmasan o seni o kız için bırakır.Demişti dersin.

Kızınızın büyüdüğünde, çok düşkün olduğu babasının annesini aldatmalarına şahit olduğunda babasından nefret edeceğini, akabinde tüm erkeklerden nefret edeceğini, bu aldatmalara sessiz kaldığınız için size olan saygısının ve güveninin biteceğini ve güven sorunu yaşayacağını, kişiliğinde onarılmaz yaralar açılacağını, yanlış tercihler yapıp hayatını karartacağını şuraya yazayım da siz de belki bir yere kaydeder ileride biri bana demişti diye okursunuz...

Evet kızınıza haksızlık ediyorsunuz ama boşanmayarak...

Daha önce aldatılan bir üyenin konusunda da "Boşanırsan diğer kadınla evlenir, buna fırsat vermeyin, göz yumun" tarzında tavsiyede bulunmuşsunuz üyeye. Bu düşüncenize istinaden ben sizin boşanma gibi bir niyetinizin olduğunu sanmıyorum. sizin endişeniz, eşinizin bir gün takıldığı kadınlardan birine aşık olup sizden boşanmak istemesinden endişeleniyorsunuz bence.

Karar sizin tabii ki ama beş kere aldatan adamın aldatmaktan vazgeçmeyeceğini siz de biliyorsunuz.
İki seçeneğiniz var: İrdelemeyi bırakıp susup göz yumacaksınız ya da boşanacaksınız, yapılacak başka bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Asıl Boşamazsan kızına haksizlik yapmış olursun.güçlü olmak zorundasin sen bu nu kabul edersen,kizin buyuyup evlendiginde oda eşinin herseyine göz yumup senin gibi olabilir.Aile olmak bu değil kendinizede cocugunuzada bunu yapmayin.kimse ayrılmak icin evlenmez ama bazende gitmek gerek...

Esiniz o isi yaparke kizinizi dusundumu saniyorsunuz bosanin kimsyide dinlemeyin esiniz denen o kisiljm bunu daha coook yapar siz toz penpe bakin hayata artik bosanin bir deil iki deil daha ne bekliorsun cocuk yapip aha buda cocugum demesinimi

Bekle adam terk eder seni

Daha önce aldatılan bir üyenin konusunda da "Boşanırsan diğer kadınla evlenir, buna fırsat vermeyin, göz yumun" tarzında tavsiyede bulunmuşsunuz üyeye

Bu gerçek mi ????

Yemin ediyorum sadece o kız çocuğuna üzüldüm
Sapık bir baba kendine saygısı olmayan bir anne ile büyüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…