Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Hanımefendi İslamda zina sadece kadına yasak değil, erkeğe de yasak. Dini kuralları bile kendi kafasına göre yontup işine geleni alan bir toplum olduk iyice.

Ayrıca o takıldığı kadınlar o... ise bu adam baş o....

Erkeğin o... su da hiç çekilmiyor konuda gördüğümüz gibi, yüzsüzlüğün böylesi.

Konu sahibi siz de neyi bekliyorsunuz bilmiyorum. 100.aldatılmaya kadar sabrederseniz ödül falan mı var? Kızım kızım diyorsunuz da sizin gibi bir annem olsun istemezdim.

Bazı erkeklerim cidden evlenmemeleri gerekiyor.
Bazı kadınların ise cesaretli olmaları.
Kızınız sağlıksız bir evlilik görüp ilerde yanlış tercihler yapacağına, ileride siz ona senin yüzünden babanı çektim gibi ağır laflar kullanacağınıza boşanın. Bir kadının değersiz hissettiği bir evliliğin evlilik olduğunu düşünmüyorum.

Boşanmaya karar vermenize çok sevindim, umarım kararınız değişmez. Kızınız biraz daha büyük olsaydı boşanmanız için en büyük destekçiniz o olacaktı emin olun.

Kocanın görüştüğü, seni sevmiyor diye mesaj atma cüretini gösteren kadına da tazminat davası aç, eşine de aç. Nafaka dışında yani, onu illaki isteyeceksin. Hakim karşısında desin kocası beni seviyor diye. Dikişi tutmaz, iflah olmaz bir eşin var. Gerçeği gör. Diyorsanki ben böyle yaşarım, onu eş görmem, üzülmem, yıpranmam tamam derim. Ancak böyle üzülüp hayatını cehenneme çevirecekse yaşadıkların durma o adamla.

Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum o yorumunuzla benim muhtabım sizsiniz
Kadın müslüman da erkek ne?
Kadına zinada erkeğe ne?
Adamın aldatmaya gittikleri o... İse erkek ne?
Aldatan erkeklerin bu cesareti siz ve sizin gibi kadınların bu muazzam bakış açınızdan aldığını düşünüyorum.

Size müstahak on kerede aldatsa siz kabul etmişiniz bir kere...

Kızım eve giriyor babasını soruyor her dakika dilinde beni korkutan onun düşkünlüğü

O zaman ben sana kendimden örnek vereyim.
İlk eşimden boşanmaya karar verdiğimde kızım iki yaşında bile yoktu.Babasına inanılmaz düşkündü.Ben o dönem annemle yaşıyordum dava açmıştım.Hiç unutmuyorum bir gün annemle yemek yiyoruz,kızım mutfakta babaaa diye tepine tepine ağlamaya başladı.Annemle birbirimize baktık ve ben aynen şunu söyledim: "o şimdi ağlıyor,yazıktır,babasıyla olsun diye düşünüp,ben ömür boyu hayatımı karartmıycam".Ne oldu biliyor musun?Şu an 10 yaşında ve çok mutlu bir çocuk.Hala babasını çok seviyor.Şimdiki eşimi de en az babası kadar seviyor inan.Çocuklar,hele destek alırsan,yetişkinlerden daha kolay atlatıyor bu süreci.
İnan bana bir tek gün pişman olmadım aldığım karardan.Hem çocuğum hem kendim için en iyisini yapmış olduğumu her gün bir kez daha anlıyorum.

Boşamak için neyi bekliyorsun. Kadını. Evinize getirmesini mi senle tanıştırmasını mı. Hey allahım ya.

hakikaten babası aldatırken karım beni boşar da kızımdan ayrılırım diye çok düşünmüş heralde..

esas böyle bir evliliği devam ettirirsen kendine ve kızına haksızlık yapmış olursun. üzülerek söylüyorum ama eşin bırak erkek olmayı insan bile değil.

Çok mücadele ettim...gecen yaz elemanıyla sevgili olmuştu olayı ortaya çıkardım kizi işten kovdu...ben avukata gittim vs kız bana kocan seni sevmiyor gibi devamlı psikolojik baskı yaptı...ve şimdi yine o kızla sevgili olmuş bu çok canımı yaktı....o kızın bana neler söylediğini bildigi halde üstelik o yüzden asla bu yaptığı yanına kar kalmicak ve boşanicam canim çok zor ama basaricam

Sizin gibi bir tanidigim var. Konuyu ilk okuyunca o sandim sizi. Kizi 3-4 yasinda adam devamli aldatiyor. Bu seviyorum diyor ayrilamiyor evine bağlansın diye ikinci cocuga hamile kaliyor adam ise diger kadinla imam nikahi kiymis karim diye gezdiriyor. Simdi dogdu ikinci cocuk ama adam halaa ayni.
Ayni anda iki kadını da bambaska biriyle aldatiyor. Dilerim gereken cesareti bulursunuz.

Günlerdir şoktaymis gibi yasiyordum ne bir ağlama ne başka bişey..tepkisiz ve donukken yazınız beni bitirdi...kizinizin mutfakta baba diye ağlaması kısmında hüngür hüngür ağladım için acıdi ne kadar gucluymussunuz....kizim bana diye ağladığında ben sizin gibi güçlü olamıcam biliyorum...cok üzülüyorum içim aciyo

hadi inşallah

İyi yapmışsın o cesaret istiyor um bende ama bebeğim çok küçük şuan çalışmıyor um borç var adıma yüklü miktarda gerçekten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…