Hanımefendi İslamda zina sadece kadına yasak değil, erkeğe de yasak. Dini kuralları bile kendi kafasına göre yontup işine geleni alan bir toplum olduk iyice.Ben konuyu muhatabına yazdım alıntı yapıp polimik yaratma eşim beni bildiğim kadarıyla hiç aldatmadı
Erkek yapsada kadın yapmaz keza müslümanız ve zina Allah katında bile iğrenç
Kadın yuvasını dağıtmak istemiyor belli ki
Değmezde üç beş o.... için belki değişecek ve o son olur umarım
Bu benim görüşüm herkes ayni görüşte olmaz
Saygı saygı anlayana
Arkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum o yorumunuzla benim muhtabım sizsinizBen konuyu muhatabına yazdım alıntı yapıp polimik yaratma eşim beni bildiğim kadarıyla hiç aldatmadı
Erkek yapsada kadın yapmaz keza müslümanız ve zina Allah katında bile iğrenç
Kadın yuvasını dağıtmak istemiyor belli ki
Değmezde üç beş o.... için belki değişecek ve o son olur umarım
Bu benim görüşüm herkes ayni görüşte olmaz
Saygı saygı anlayana
Size müstahak on kerede aldatsa siz kabul etmişiniz bir kere...Arkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
Kızım eve giriyor babasını soruyor her dakika dilinde beni korkutan onun düşkünlüğü
Boşamak için neyi bekliyorsun. Kadını. Evinize getirmesini mi senle tanıştırmasını mı. Hey allahım ya.Arkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Çok mücadele ettim...gecen yaz elemanıyla sevgili olmuştu olayı ortaya çıkardım kizi işten kovdu...ben avukata gittim vs kız bana kocan seni sevmiyor gibi devamlı psikolojik baskı yaptı...ve şimdi yine o kızla sevgili olmuş bu çok canımı yaktı....o kızın bana neler söylediğini bildigi halde üstelik o yüzden asla bu yaptığı yanına kar kalmicak ve boşanicam canim çok zor ama basaricamOnlar geçici sen kalıcısın kocanı üç beş o... için terketme yuvana sahip çık
Boşan demek kolay ama mücadele etmek önemlisi
Ailene sahip çık
Erkek milleti düşünmüyor çünkü
Mücadele edeceksinnnn yuvanııııı dağıtma
Hakkın yok 3 yaşında bir bebeği seni ve onu seven babasından ayırmayaaaaa
Kesinlikle kararliyim canimBoşanmaya karar vermenize çok sevindim, umarım kararınız değişmez. Kızınız biraz daha büyük olsaydı boşanmanız için en büyük destekçiniz o olacaktı emin olun.
Günlerdir şoktaymis gibi yasiyordum ne bir ağlama ne başka bişey..tepkisiz ve donukken yazınız beni bitirdi...kizinizin mutfakta baba diye ağlaması kısmında hüngür hüngür ağladım için acıdi ne kadar gucluymussunuz....kizim bana diye ağladığında ben sizin gibi güçlü olamıcam biliyorum...cok üzülüyorum içim aciyoO zaman ben sana kendimden örnek vereyim.
İlk eşimden boşanmaya karar verdiğimde kızım iki yaşında bile yoktu.Babasına inanılmaz düşkündü.Ben o dönem annemle yaşıyordum dava açmıştım.Hiç unutmuyorum bir gün annemle yemek yiyoruz,kızım mutfakta babaaa diye tepine tepine ağlamaya başladı.Annemle birbirimize baktık ve ben aynen şunu söyledim: "o şimdi ağlıyor,yazıktır,babasıyla olsun diye düşünüp,ben ömür boyu hayatımı karartmıycam".Ne oldu biliyor musun?Şu an 10 yaşında ve çok mutlu bir çocuk.Hala babasını çok seviyor.Şimdiki eşimi de en az babası kadar seviyor inan.Çocuklar,hele destek alırsan,yetişkinlerden daha kolay atlatıyor bu süreci.
İnan bana bir tek gün pişman olmadım aldığım karardan.Hem çocuğum hem kendim için en iyisini yapmış olduğumu her gün bir kez daha anlıyorum.
Çok mücadele ettim...gecen yaz elemanıyla sevgili olmuştu olayı ortaya çıkardım kizi işten kovdu...ben avukata gittim vs kız bana kocan seni sevmiyor gibi devamlı psikolojik baskı yaptı...ve şimdi yine o kızla sevgili olmuş bu çok canımı yaktı....o kızın bana neler söylediğini bildigi halde üstelik o yüzden asla bu yaptığı yanına kar kalmicak ve boşanicam canim çok zor ama basaricam
İyi yapmışsın o cesaret istiyor um bende ama bebeğim çok küçük şuan çalışmıyor um borç var adıma yüklü miktarda gerçekten çok korkuyorumCanım benim durum feci....gecen yaz aldattığı kızla ciddi ciddi sevgili olmuştu yanında çalışan elemanı düşün...ben kızımla ofise gidip geliyordum gözümün içine baka baka aldatmışlar beni...sonra olayı ortaya çıkardım boşanacaktım kızıda işten attı bir sürü olaylar ailer araya girdi tövbeler etti....ve o kız bana sosyal medyadan kocan seni sevmiyo vs gibi çok can yakıcı şeyler yazmıştı....onla ilişkisini bitirdi....1 sene sonr yine o kızla birlikte olmaya başlamış....biraz önce cebine baktım....telefon kapalıyken aradığınız kişiye duan ulaşılıyor diye telefonuna mesaj gelmis kiz aramis....yine o kızla olması çok yaktı canımı en büyük düşmanımla düşün....o yüzden kesinlikle karar verdim boşanicam.....Allah seninde yardımcın olsun lütfen cesaret edip bitirelim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?