- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
Ne kadar haklısınız...Konu Sahibi de sizin gibi düşünüyor. Kocalarımıza sahip çıkmalıyız çünkü onlar sahip çıkılması gereken varlıklar.="Kiblerim bak, post: 53143526, member: 721011"]Bosver tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani
Yuvani 3. Sahislar icin yikma
Kocana sahip cik
+1yahu şu aldatılan kadınların biride çıkıp yiğitçe seviyorum ondan ayrılamıyorum desin öpecem ha.
ufacık çocukların arkasına sığınmaya utanır insan..
nasıl yakaladın msn mi facebook muArkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
peki kızı tanıyor musun hep aynı kişiyle mi aldattıArkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
Ayyy bayılıcamZaman geçtikçe daha da cirkinlesmeye başladı ben evden alışverişe gittim dun sabah ,görüntülü 17 dk kızla gorusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?