Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Ya çok zor bir durum anlaşılan ama seninde elinde boşanmadan başka çaren Yok , çaresiz hissetme kendini emin ol ,çaren bu. Ve bir gün elbet iyi olacaksın kendine değere edişin bir gün..ama boşanmasının sürece ..ya hadi herşeyi geçtim de bu adamla yatabiliyormusun hala ..için nasıl alıyor bunu bir düşün..

Bosanmayacaksan niye kacinci oldugunu sayiyorsun Allah bilir birde sizin cinswl hayatiniz vardir

Bosanmayacaksan niye kacinci oldugunu sayiyorsun Allah bilir birde sizin cinswl hayatiniz vardir

Bosver tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani
Yuvani 3. Sahislar icin yikma
Kocana sahip cik

="Kiblerim bak, post: 53143526, member: 721011"]Bosver tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani
Yuvani 3. Sahislar icin yikma
Kocana sahip cik
Ne kadar haklısınız...Konu Sahibi de sizin gibi düşünüyor. Kocalarımıza sahip çıkmalıyız çünkü onlar sahip çıkılması gereken varlıklar.

yahu şu aldatılan kadınların biride çıkıp yiğitçe seviyorum ondan ayrılamıyorum desin öpecem ha.
ufacık çocukların arkasına sığınmaya utanır insan..
+1
Valla ya çıkıp biri ölürüm biterim aşkından dese kimse de gıkını çıkarmaz
Ama 5 kez aldatıldım sizden cesaret istiyorum diyince iş başka boyuta taşınıyor
Sonra da ama kızıma kıyamıyorum!

Bu böyle gelmiş böyle gider ancak çok çok yaslaninca elden ayaktan düşünce bırakır.
Bkz:Mehmet ali erbil adam kaç yaşına geldi hala tam gaz devam.
Böyle adamlar degismezler.
Kızınızda elbet birgün büyüyecek yapayalnız kalacaksınız.
Hayatınızı kızınıza endeksli yaşamayin derim kendinizi de düşünün.
Bosanmayacaksaniz cesaretiniz yoksa da üç maymunu oynayın adamı takip etmeyin hayatınıza bakın.

Bir çıcuğa kıyamama vakası daha.
Böyle devam ederseniz o aldatır sizde 6, 7, 8 diye saymaya devam edersiniz.

Kızına haksızlığı sen değil eşin yapıyor malesef hata bir kere yapılır yuva dağılması güzel birşey değil ama bazen şart oluyo birde büyü fln var mıdır bunu araştır derim

Hak etmissiniz sonuna kadar. Ben derimki bir insan birincide hata yapar. Ama sayi artiyorsa o artik onun enayiligidir. Tabi bu aldatma icin tek seferde bosanilmali

nasıl yakaladın msn mi facebook mu

peki kızı tanıyor musun hep aynı kişiyle mi aldattı

Ne diyelim yani şimdi? İnsan 1 kez hata der affeder 2 kez hata der affeder tam 5 Kez kusura bakma ama bu salaklık...

Hoş ben aldatıldığımı öğrensem arkama bile bakmam yürür giderim kimi hemcinslerimin midesi biraz daha geniş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…