- 18 Mart 2019
- 27
- 7
- 36
- 32
- Konu Sahibi Hayrlriisi
-
Hastalık gibi birşey sanırım bağımlılık bırakmıyolar ne derse desin 5 tl yle bile oynarlarEşim 8 senilik evlihimizde yeni yeni kabul ettimki artık bağımlı sanal iddia oynuyor 1milyon gitti desem yeri var ailesi verdi kendi yedi devlet memuru birde smdi bosanma kararı aldım nasıl yol izleyecgim bu sorunu yeni yasanyanlara ders olsun aslaaa değişmedi birbirimizi sevmemize rağmen
Evet ilerleyen zaman olduBağımlı olan insan asla değişmez anca siz kendinizi kandırmışsınız giden zaman sizden oldu
Tedavi olması gerek bir rahatsızlık çünkü,geçmiş olsun sizeEşim 8 senilik evlihimizde yeni yeni kabul ettimki artık bağımlı sanal iddia oynuyor 1milyon gitti desem yeri var ailesi verdi kendi yedi devlet memuru birde smdi bosanma kararı aldım nasıl yol izleyecgim bu sorunu yeni yasanyanlara ders olsun aslaaa değişmedi birbirimizi sevmemize rağmen
Allah yardımcın olsun yolun açık olsun bundan sonra sağlıklı, huzurlu, mutlu olursunuz inşaAllahEşim 8 senilik evlihimizde yeni yeni kabul ettimki artık bağımlı sanal iddia oynuyor 1milyon gitti desem yeri var ailesi verdi kendi yedi devlet memuru birde smdi bosanma kararı aldım nasıl yol izleyecgim bu sorunu yeni yasanyanlara ders olsun aslaaa değişmedi birbirimizi sevmemize rağmen
Alacağım hiç bsyi yok nasıl yapmaliyimAnlaşmalı boşanma dilekçesini koyun önüne. Sonra da gitsin napıyorsa yapsın. Yeter sizin hayatınızı hiçe saydığı
Yok allhda nasip etmediHuylu huyundan vazgeçmezzz. Çocuğunuz var mı?
Psikolojik destek almayı kabul etmiyor mu? Bağımlılığından kurtulabilir belki de. Ama böyle devam ederse bence de boşanın. O bataklıktan çıkmak zor. Allah sabır versinEşim 8 senilik evlihimizde yeni yeni kabul ettimki artık bağımlı sanal iddia oynuyor 1milyon gitti desem yeri var ailesi verdi kendi yedi devlet memuru birde smdi bosanma kararı aldım nasıl yol izleyecgim bu sorunu yeni yasanyanlara ders olsun aslaaa değişmedi birbirimizi sevmemize rağmen
Düğünde takılan altınları ve tazminat talep edin. Anlaşmazsa, çekişmeliye çevirisiniz davanızı. Uzun sürer ama ispatlarsanız kazanırsınızAlacağım hiç bsyi yok nasıl yapmaliyim
İspatlarim var hesaplarında herşey gozukuyoDüğünde takılan altınları ve tazminat talep edin. Anlaşmazsa, çekişmeliye çevirisiniz davanızı. Uzun sürer ama ispatlarsanız kazanırsınız
Çok üzücü bir durumEşim 8 senilik evlihimizde yeni yeni kabul ettimki artık bağımlı sanal iddia oynuyor 1milyon gitti desem yeri var ailesi verdi kendi yedi devlet memuru birde smdi bosanma kararı aldım nasıl yol izleyecgim bu sorunu yeni yasanyanlara ders olsun aslaaa değişmedi birbirimizi sevmemize rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?