Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim yetiştiğimiz dönem ile şimdi çok farklı, yetişmek sadece aile ile olmuyor maalesef.
Iste gene aileye gelicem benim oğlum 11 gecti bakiyorum etrafina ayni okulda okuyan cocuklar elinde afedersiniz alkollu icecek sigara,motor tepelerinde geziyor,benimki evden spora spordan eve yazin kışında okula eve,yani benimkide bilgisayar basinda,ama kontrol altinda,yani gene yetistirme tarzina geliyor yani ben böyle yetistirdim
Tabi üniversite gider ne olur bilemem,kimse cocugunun icini bilemez kimseyide kınamam evlatlarim var

Bilinçli düşünceleriniz var. Meslek sahibi olabilmek için neler yapıyorsun. Çocuğun kaç yaşında? Yaşadığın yerde internet, kurs, çalışma imkanların nasıl?
Cocogum 15 aylık. Tyt sınavına girdim fakat mstematigim olmadığı için sadece Türkçe ve sosyal yapabildim. Birde ayt çok ezber bilgiler istedigi için ona giremedim. Aslında bebeğim aşırı engel oluyordu çalışmama, aksi halde mat değil de diğer dersleri yapabilirdim belki çalışsam çok yoğun ayt ye. Açık öğretimden 2 senelik bir bölüm yazabildim ilerde belki 4semeye tamamlayabilirim. Burda halk eğitim kursları var fakat eşim izin vermiyor.Calismama ise bir tek evden okursa ixin verir. K bakmayın bu arada oğlum çok hareketli ve beni de rahat bırakmıyor telefonu Felan çekiyor. O yüzden çok rahat yazamıyorum acele yazıyorum umarım gecistiriyor gibi görünmüyorumdur

Bekara karı boşamak kolay biliyorum, sizi anlıyorum… ancak sizin durumunuzda maalesef başka bir alternatif yok. Eski konularınızda eşinizin bıçak getirip seni de kendimi de öldürürüm dediğinizi okudum. Bu kabul edilemez bir şey. Kendiniz için değilse dahi çocuğunuzu düşünüp aksiyon almak zorundasınız. Bugün değilse bile yarın aklı ermeye başladığında o da babasını örnek alacak biliyorsunuz değil mi? Babası onun rol modeli olacak. İster misiniz babasına dönüşmesini? İlaveten bu konunuza istinaden belkide babasının istismarına uğrayacak ve sizin haberiniz dahi olmayacak senelerce. Bunun olma ihtimali dahi kalbinize bıçak gibi saplanıyordur eminim.

Şimdi oturun düşünün, o evi terkedip ne olacağını kestiremediğiniz zorlu bir süreç mi daha korkutucu yoksa yukarıda yazdıklarım mı? Cesaretli olmanız gerekiyor.

Bu arada tasvip etmediğim programlar olmasına rağmen esra erol’a başvurmanızı öneriyorum. Hem güvenlik, hem de iş ve konaklama desteği sunar size.

Allah bağışlasın yaşı daha çok küçük, ergenlik dönemi girdikten sonra kontrol altında tutabilmek asıl önemli olan.

Bu arada tasvip etmediğim programlar olmasına rağmen esra erol’a başvurmanızı öneriyorum. Hem güvenlik, hem de iş ve konaklama desteği sunar size.
Koskoca devlet var, kadın sığınma evleri var onlar dururken "yapım" olan bir programa yönlendirmen ilginç!

Gun gecmiyor ki daha ne olabilir diyorum ama kk beni her seferinde sasirtiyor

Evet bu ihtimal beni bitiriyor. Cesaretli olup çıkıp gitsem derdim oğlum gitmesem yine derdim o. Caeresizlik çok zor

Koskoca devlet var, kadın sığınma evleri var onlar dururken "yapım" olan bir programa yönlendirmen ilginç!
He siz gerçekten sosyal devlet olduğumuza inanmışsınız yani? Ne diyeyim bu iyi niyetinizi asla kaybetmeyin. Sığınma evinde ne kadar duracak sizce? Sonsuza kadar mı?
Ayrıca o programları tasvip etmediğimi söyledim. Ama toplumsal güçleri yadsınamaz.

Devletin dernekleri, polisi dururken böyle programlara yönlendirmeniz ilginç

O program tamamen senaryo diyorum, yapım diyorum onu anlamadın da, devlet kurumlarına başvur dememi mi sorguluyorsun?

Kaç tane kadın cinayetinin sebebi polisin karakolda arabuluculuk yapıp eve gönderdiği çiftlere ait biliyor musunuz?
Ya da daha geçen gün çöp evden çıkan çocuğun geçmişi.. çocuk hiç olula gitmemiş devletimiz bu çocuk nerede bile dememiş? Üstelik annesinin kayıp itirazı varken?

Kusura bakmayın ama burası isviçre almanya falan değil.

Anlıyorum, şartlarını oluşturmadan hareket etmek istiyorsun. Çünkü şartlarını oluşturmazsan destek olacak kimsen yok. Uzun vadeli planların, bu sürede ne yapacaksın, evinde ortalama bir düzen, huzuru nasıl sağlayacaksın, idare etmen gerekiyor.

Evet de. Esra Erol önermenize takıldım ben zaten, devletin kurumlarının dört dörtlük işlediğini anlatmıyorum.

Evet de. Esra Erol önermenize takıldım ben zaten, devletin kurumlarının dört dörtlük işlediğini anlatmıyorum.

Devletimizin dernekleri kurumları mükemmel çalışsa bu programlar olmaz zaten.

Tekrar diyorum, onaylamıyorum hiç birini. Aksine toplumun ahlak düzeyini aşağı çekiyor. Ama bu, bazı yardım ve çaresizlik içerikli konularda il belediye başkanlarının dahi bağlanıp insanlara yardım ettiği gerçeğini değiştirmez.

Klavye başında oturup git ayaklarının üzerinde dur bir şekilde demekten çok daha çözüm odaklı bir yardım önerisi olduğunu düşünüyorum.

Bende çok isterdim hemen şimdi yepyeni bir hayata başlamayi. Ama hayatın sunduğu seçenekler kısıtlı. Bu yüzden şu an elim kolum bağlı, bende yapabildiğimi en azından yapmaya çalışıyorum

İşte onu diyorum bende. Herkesten gizlen gerekirse. Evden çalışır 1 senede çok güzel birikim yaparsın. Hem çocuğunda biraz büyür. 1 sene sonra kreş veya bakıcı bile tutup çalışabilirsin. Evden çıkmana bile gerek yok. market ihtiyacını internetten karşılayabilirsin. Muhtaç değilsin ailene. Seni bu hayata mahkum eden, arkanda durmayan, bunları yaşamana göz yuman aileyi kendi ayakların üzerinde durmaya başlayana kadar görmesen bişey olmaz Bence ulaşın S sassyassyy ile birbirinize.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Aden02 canını sıkma, daha önce tatsız durumlar tecrübe edilmiş S sassyassyy bu nedenle uyarılmış arkadaşlar tarafından. Tabi ki kendisi de saf ya da salak değil, kocaman kadın uyarıya ihtiyacı yok bence ama işte, ne yaparsın.

Biz Aden ile tanıştık, epey sohbet ettik. Öncelikle eve çıkması gibi bir durum maalesef mümkün değil. Hem ailesi hem eşiyle ilgili hayatına dair kaygıları var. İzini kaybettirmesi gerek ama nereye kadar öyle yaşanır? Devlet koruması şart.

Henüz bunun çok başındayız, evden çıkmadan vs. ziyade destek olmak, kendi kendine bir şeyler başarabileceğini görmesini sağlamak gibi niyetlerimiz var. Arkadaşlığımızı da sürdüreceğiz, bakalım neler olacak. Selamlar herkese

Doğru söylüyorsun, ama bunu söylerken kadınların sırf elalem ne der ya da ailemin yüzüne nasıl bakarım diye boşanmaktan korktuğunu, kocamdır, çocuklarımın babasıdır diye kendilerinin davacı olmadığını da göz önünde bulundurmadan cevap veriyorsun.

O konuda haklısınız. Ben senaryo diye biliyorum bu tür yapımları, Müge'ye güveniyorum. O da bu tür şeylerde destek oluyor mu bilmiyorum. İnsan çok çaresiz kalınca bazen mecbur kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…