Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman teyit almadan sakın kılını bile kıpırdatma!

kesinlikle bu tutarsızlıkalrı yaşamış

diğer hesabınız ile açtığınız konuya dayanarak kuruntu diyorum ... sizinle daha görüşmemiştim bunu yazarken
Benim açtığım bu konuya inanmıyor musunuz? Orasını pek çözemedim. Şunu eklemek istiyorum ben bu konuyu yazarken kafamda şüphe ipe yazdim, yani emin olamadım baktı ama acaba hani bı ihtimal belki normaldir bakması der belki birileri dedim. Demem o ki çok isterdim kuruntu yapmış olmayı. Fakat aksine bana inanmadı bir çok üye, bunu görünce daha çok üzüldüm. Çünkü eşimin yaptığı şeyin normal olmadığını aksina inanılmayacak birşey olduğunu öğrendim

Aman teyit almadan sakın kılını bile kıpırdatma!
Hanımefendi, ben buraya bu konulari yazarken oğlum üstüne yemin ederim ki, aklımda tek bir yardım dahi olmadan yazdım. Öyle bir beklentim asla yoktu şimdide yok. Sadece burdako üyelerin beni anlaması , benim dur demek istediğim hareketlere tepki göstermeleri bana yalnız olmadığımı hissettiriyordu hâlâ da öyle. Çünkü çevremde boyoe düşünen kişi sayisi yok denecek kadar az. Hatta yardımdan bahsedilince utanıyorum ciddi anlamda ne diyecegimi ne cevap verecegimi şaşırıyorum. Tabiki bu hayattan kurtulmayı tüm kalbimle istiyorum fakat bunu başkalarından yardım dilenerek yapmak isteyecek kadar karaktersiz biri değilim.

hayir inanmiyorum demiyor. oradaki uye konu sahibinde tutarsizliklar var dedi, yonetici de konu sahibi o tutarsizliklarin hepsini yasamis yani gercek dedi. sizinle gorusmeden once gercek olduguna inanmamis, onu da sonradan eklemis gercektir diye.

siz de lutfen bunlari normallestirmeyin, kendinizi sorgulamayin. bunun yanlis bir sey oldugunu anlamaniz icin buradaki kadinlarin soylemesine gerek yok. kucuk cocugunuz var yani o babasidir diye dusunup bile bas basa birakmayin lutfen. esinizin hicbir hareketinde iyi niyet aramayin. zor tahmin ediyorum ayni evde yasadigin kisiye boyle hissetmek ama aynilarini cocugunuza yaparsa bu cok daha kotu olur.

Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak.

Ciddi misiniz ?
Ablasının tepkisi ne oldu?
ayıp yahu edep denen birşey var.

boşan , boşanma diyemem hayat sizin hayatınız.

Ama mide kaldırmayacak şeyler bunlar.

Çocuğunuz inşallah kız evlat değildir.

Anladım açıkladığıniz için çok teşekkür ederim. Önceden de yalnız biraktigim çok çok nadir oldu çünkü döver diye veya bağırır diye frlan. Fakat dün gördüklerimden sonra asla ama asla tek bırakamam artık ne olursa olsun

Ciddi misiniz ?
Ablasının tepkisi ne oldu?
ayıp yahu edep denen birşey var.

boşan , boşanma diyemem hayat sizin hayatınız.

Ama mide kaldırmayacak şeyler bunlar.

Çocuğunuz inşallah kız evlat değildir.
Erkek cocugum

Hadi eşiniz sapik, leş kötü biri .
Bunu anladık.

Ablası hiç tepki vermiyor mu?
Nasıl böyle bir şeye mahal veriyor?
Ailecek mı sapkinlar?
Farklı bir aileler annesi aç baş kavga etmiş biri mesela yıllar önce komsuyla. Tepki verdi ama az

Ben kimseden yardım dilenmedim!! Çok kırıcı siniz.
ya yanlis anlamayin lutfen sizin icin bir sey soylemek istemedi. benim iletisime gececek vaktim yok yakinda dugunum var, Louder ile de arkadasiz eger o sizinle iletisime gecerse ben yardimci olacagimi soylemek istedim. daha once tatsiz durumlar yasanmisti o yuzden temkinli olayim diye yazdi arkadaslar sizin sahsinizla alakali degil cunku zaten siz yardim istemediniz.

Mutluluklar dilerim.. onca yoğunluğun arasında beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim

Ben, sen yardım istiyorsun demedim!
İnternet ortamı kendini mağdur gösteren sahtekarlarla dolu, tabii ki teyit al diyeceğim ki, bu seninle alakalı bir durum değil.
Aklı başında sağlıklı her birey bu anlattıkların konsuunda mutlaka senin yanında olur. Ne demek çevremde böyle düşünen kişi sayısı yok? Yaşadığın hayattan kurtulmak çok basit, açacaksın boşanma davasını geleceğe bakacaksın. Yok boşanmayacaksan da, boşuna insanların psikolojisini bozmayacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…