Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yuhh!!

Bu konusu belki dediğiniz gibi kuruntudur ama diğer konuları da oldukça ağır bu üyenin. Diğer konularını okumuştum o yüzden olabilir mi ki siye düşündüm.

diğer hesabı ile açtığı konu da çok fena ama yaşanmayacak şeyler değil. Başka üyelik ile o konuyu açmasa ilgi çekmek için diyeceğim ama yazdıkları yenilir yutulur gibi değil.

diğer hesabı ile açtığı konu da çok fena ama yaşanmayacak şeyler değil. Başka üyelik ile o konuyu açmasa ilgi çekmek için diyeceğim ama yazdıkları yenilir yutulur gibi değil.
Diğer hesabını ve açtığı konuyu bilmiyorum da bu hesabından açtığı konular buram buram çaresizlik kokuyor. Yorum yapamıyorum konusuna ama bir çözüm için harekete geçmesini de istiyorum, yaşı da fazla değil, hayatını kurtarsın istiyorum.

Bunu yazan büyük olasılıkla erkek üye.sapik ruh hastası

Yahu şu birkaç gündür kk nin çivisi çıktı her türlü sapığı, manyağı, şerefsizi buraya konu oluyor umarım bunların çoğu fake dir

Şartlarını tam olarak bilmiyoruz, yanlış bişey söyleyip hayatının daha da zorlanmasına sebep olabilir miyiz bilmiyorum? Başka kadın olsa ne duruyorsun, arkana bakmadan git, annen çocuğuna baksın sen iş bul çalış filan derim. Ama bu üyede bişey var anlayamadığım. Belki de yazım tarzından dolayı çaresizliği hissediyorum. Yorum yazınca kötü etkiler miyim diye düşünüyorum.

Keşke böylesine yalnız ve çaresiz hissetmese kendini. Bir şeyler yapabiliriz. En azından berbat hissetmemesi için yapabiliriz. Keşke gelse de konuşsak. Eski konularına bakınca çok üzüldüm.

Üye ailem köyde yaşıyor demişti yanlış hatırlamıyorsam, köy ortamını iyi biliyorum ben. Doğu köyleri ise daha zor oluyor maalesef. Aile bu yüzden sırt döndüyse onun ds cesareti yoksa ne diyebiliriz ki, beş parasız ne yapsın bu kadın. Ailenin insafa gelmesi gerekiyor bilmiyorum yani

Ya canım sen yanlış anlamış olabilir misin, öyle bisey olsa annesi aBlasi elbet bibtepki verirdi, bi defa yakalanirdi, acaba güvendiğin biri ki gozlemlese, anlayacağın gözlemleyecek biri var mi. Yanlış da yorumluyor olabilirsin.

Yok canım estağfurullah iyice anlayıp dinlemek, yardımcı olmak yerine linç etmek, çare üretmek yerine yöneticiyi etiketleyip konuyu kapatmak gerek(!)

Acaba bu üyeye nasıl yardımcı olabiliriz.
Cok çaresiz belli ki, ne yapılabilir?

Sevgili Aden02 sana cok kızıyorum ama cok da üzülüyorum. Belli ki cok sindirilmişsin .
Ailenin evine dön.
Ne yapacaklar sokağa mı atacaklar seni ?
Bir iki gün kızarlar sonra kabullenirler.
Bu sapık adamı cekmektense dön ailenin evine .
Kadın sığınmaya da gitmeye korkuyorsun .
Cesaretini topla ailenin evine dön.

Ensestlik buyuk bir hastalik zor ve nadir gorulen bi sapiklik turu hadi bu adam sapik diyelim annesi ve ablasi hic mi hissetmiyor farketmiyor bu durumu yani o abla soyle bi kardesin yaninda nasil oluyorda ic camasirini gösteren bi kiyafet giyebiliyor yani normal bi insan ayni ortamda bile bulunmak istemez

W Wqy derdin ne bilmiyorum ama şov peşindesin. Git başka yerde kinini kus, insan gibi yardım etmek istiyoruz şurda üyeye. Saçma sapan ego tatmini yapma yani.

Defalarca yazmış çocuğunu kabul etmeyeceklerini arkasında durmayacaklarını…

Yok canım estağfurullah iyice anlayıp dinlemek, yardımcı olmak yerine linç etmek, çare üretmek yerine yöneticiyi etiketleyip konuyu kapatmak gerek(!)
Burada çok ensest içerikli konu açılınca ben de geyik yapıyor birisi sanmıştım. Eski konularına hatta kullanıcı adına bile bakmamıştım. Biraz göz gezdirince yardıma ihtiyacı olduğunu anladım. İnşallah bir an önce iletişim kurar bizle de bir çare ararız, en azından destek oluruz

Jane beğenmedin ama bu hatun kocadan çekiyor baya baya artık harekete geçmek zorunda böyle hayat geçmez. Ömrü bir sapkının elinde heba oluyor resmen. Yarın bir gün anasına bacısına bakan adam çocuğuna tacizde bulunmaz mı ? Oluyor görüyoruz. T Tamam
Konu sahibi silkelen kendine gel cesaretini topla bakın hayat öyle ya da böyle devam ediyor ama böyle devam etmemeli ayrıl artık şu adamdan cesur ol kendine inan. Ailenin yanına gitmek zorunda değilsin her şehirde Kadın sığınma evi var git izini belli ettirme telefonuna ara ara kayıtlar al devlet seni korumaya alsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…