yuhh!!Merhaba hanımlar, bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm çünkü boşan diyorsunuz ama ciddi olarak artık bosanamadim için çok çok kötü ruh halim. Şu an bunu çok kısıtlı bı zamanda yazıyorum yanlışım varsa kbbakmayin. bundan önce eşimle aramız zaten bozuk genel olarak. Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.Dün de annesinin kalçasına sözde şaka olarak tekme attı 3 kez üst üste. Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu. O benim onun nereye baktığını gördüğümü bilmiyordu ama başımı yana çevirince görüyordum yani. Ablasınin kalçalarına bakıyordu egiliyordu felan ablası birde çok ince birşey giymişti kadın altında iç çamaşırı olduğu gibi görünüyordu hemen hemen rengi frlan ten rengi. Neyse işim bitince bana dediki al çocuğu ve lavaboya gitti. Neden gitti birşey diyemem günahını almama. Ama çok çok kötü hiselettim etkisinden cikamiyorum. Bundan 1 sene önce de annesi abdest alırken baktığını gördüm baya baya.Ben mi abartiyorum sizce yoksa eşimin davranışı normal değil mi?? Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum lütfen ona ore yorum yapın...
Bu konusu belki dediğiniz gibi kuruntudur ama diğer konuları da oldukça ağır bu üyenin. Diğer konularını okumuştum o yüzden olabilir mi ki siye düşündüm.
Diğer hesabını ve açtığı konuyu bilmiyorum da bu hesabından açtığı konular buram buram çaresizlik kokuyor. Yorum yapamıyorum konusuna ama bir çözüm için harekete geçmesini de istiyorum, yaşı da fazla değil, hayatını kurtarsın istiyorum.diğer hesabı ile açtığı konu da çok fena ama yaşanmayacak şeyler değil. Başka üyelik ile o konuyu açmasa ilgi çekmek için diyeceğim ama yazdıkları yenilir yutulur gibi değil.
Şartlarını tam olarak bilmiyoruz, yanlış bişey söyleyip hayatının daha da zorlanmasına sebep olabilir miyiz bilmiyorum? Başka kadın olsa ne duruyorsun, arkana bakmadan git, annen çocuğuna baksın sen iş bul çalış filan derim. Ama bu üyede bişey var anlayamadığım. Belki de yazım tarzından dolayı çaresizliği hissediyorum. Yorum yazınca kötü etkiler miyim diye düşünüyorum.Eski konularına göz attım, eşimden kurtulmamın tek yolu sığınma evi demiş, akıl istemiş defalarca, çaresiz belli ki… Keşke kurtarabilsek bu kadını. Ben elimden ne gelir onu bile bilmiyorum ama eğer yapılabilecek bir şeyler varsa hazırım.
Keşke böylesine yalnız ve çaresiz hissetmese kendini. Bir şeyler yapabiliriz. En azından berbat hissetmemesi için yapabiliriz. Keşke gelse de konuşsak. Eski konularına bakınca çok üzüldüm.Şartlarını tam olarak bilmiyoruz, yanlış bişey söyleyip hayatının daha da zorlanmasına sebep olabilir miyiz bilmiyorum? Başka kadın olsa ne duruyorsun, arkana bakmadan git, annen çocuğuna baksın sen iş bul çalış filan derim. Ama bu üyede bişey var anlayamadığım. Belki de yazım tarzından dolayı çaresizliği hissediyorum. Yorum yazınca kötü etkiler miyim diye düşünüyorum.
Üye ailem köyde yaşıyor demişti yanlış hatırlamıyorsam, köy ortamını iyi biliyorum ben. Doğu köyleri ise daha zor oluyor maalesef. Aile bu yüzden sırt döndüyse onun ds cesareti yoksa ne diyebiliriz ki, beş parasız ne yapsın bu kadın. Ailenin insafa gelmesi gerekiyor bilmiyorum yaniŞartlarını tam olarak bilmiyoruz, yanlış bişey söyleyip hayatının daha da zorlanmasına sebep olabilir miyiz bilmiyorum? Başka kadın olsa ne duruyorsun, arkana bakmadan git, annen çocuğuna baksın sen iş bul çalış filan derim. Ama bu üyede bişey var anlayamadığım. Belki de yazım tarzından dolayı çaresizliği hissediyorum. Yorum yazınca kötü etkiler miyim diye düşünüyorum.
Yok canım estağfurullah iyice anlayıp dinlemek, yardımcı olmak yerine linç etmek, çare üretmek yerine yöneticiyi etiketleyip konuyu kapatmak gerek(!)Eski konularına göz attım, eşimden kurtulmamın tek yolu sığınma evi demiş, akıl istemiş defalarca, çaresiz belli ki… Keşke kurtarabilsek bu kadını. Ben elimden ne gelir onu bile bilmiyorum ama eğer yapılabilecek bir şeyler varsa hazırım.
Defalarca yazmış çocuğunu kabul etmeyeceklerini arkasında durmayacaklarını…Acaba bu üyeye nasıl yardımcı olabiliriz.
Cok çaresiz belli ki, ne yapılabilir?
SevgiliAden02 sana cok kızıyorum ama cok da üzülüyorum. Belli ki cok sindirilmişsin .
Ailenin evine dön.
Ne yapacaklar sokağa mı atacaklar seni ?
Bir iki gün kızarlar sonra kabullenirler.
Bu sapık adamı cekmektense dön ailenin evine .
Kadın sığınmaya da gitmeye korkuyorsun .
Cesaretini topla ailenin evine dön.
Burada çok ensest içerikli konu açılınca ben de geyik yapıyor birisi sanmıştım. Eski konularına hatta kullanıcı adına bile bakmamıştım. Biraz göz gezdirince yardıma ihtiyacı olduğunu anladım. İnşallah bir an önce iletişim kurar bizle de bir çare ararız, en azından destek oluruzYok canım estağfurullah iyice anlayıp dinlemek, yardımcı olmak yerine linç etmek, çare üretmek yerine yöneticiyi etiketleyip konuyu kapatmak gerek(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?