- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Bence evlatlarının çaresiz olduğunu görünce kabul ederler. En azından denesin bakalım, belki düşündüğü gibi katı yaklaşmazlar.Defalarca yazmış çocuğunu kabul etmeyeceklerini arkasında durmayacaklarını…
Kayınpederin parmaklanmasını.Boşanmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz.
cesaretsiz, ürkek, güvensiz.. düşündükleri doğruysa Allah korusun bebeğinin başına her an bişey gelebilir. Aile, abi desteklemiyor tamam amaÜye ailem köyde yaşıyor demişti yanlış hatırlamıyorsam, köy ortamını iyi biliyorum ben. Doğu köyleri ise daha zor oluyor maalesef. Aile bu yüzden sırt döndüyse onun ds cesareti yoksa ne diyebiliriz ki, beş parasız ne yapsın bu kadın. Ailenin insafa gelmesi gerekiyor bilmiyorum yani
burda yazip cizebiliyoruz ama onu hayata gecirmek bazi kadinlar icinn gercekten zor ..cunku kapana kısılmıs gibi hissediyor kimi ..Eski konularına göz attım, eşimden kurtulmamın tek yolu sığınma evi demiş, akıl istemiş defalarca, çaresiz belli ki… Keşke kurtarabilsek bu kadını. Ben elimden ne gelir onu bile bilmiyorum ama eğer yapılabilecek bir şeyler varsa hazırım.
İnşallah, hadiBence evlatlarının çaresiz olduğunu görünce kabul ederler. En azından denesin bakalım, belki düşündüğü gibi katı yaklaşmazlar.
Ben full aile desteği ve ayakları üzerinde durabilen biri olmama rağmen çok zorlanmıştım boşanma sürecinde. Hiçbir desteğim olmasa kim bilir ne halde olurdum. Bu durumdaki kadınlarımıza çok üzülüyorum. Elimde olsa her birine her imkanı sağlardım…burda yazip cizebiliyoruz ama onu hayata gecirmek bazi kadinlar icinn gercekten zor ..cunku kapana kısılmıs gibi hissediyor kimi ..
yada ilk adimi atamama ...bas kaldirmaktan korkma vs ...
umarim bosanip iyi bir hayat yasarsiniz .
Haklısın canım eski konuları okuyunca fake denmesine üzüldüm açıkçası ortada bebek de var ya haniJane beğenmedin ama bu hatun kocadan çekiyor baya baya artık harekete geçmek zorunda böyle hayat geçmez. Ömrü bir sapkının elinde heba oluyor resmen. Yarın bir gün anasına bacısına bakan adam çocuğuna tacizde bulunmaz mı ? Oluyor görüyoruz. T Tamam
Konu sahibi silkelen kendine gel cesaretini topla bakın hayat öyle ya da böyle devam ediyor ama böyle devam etmemeli ayrıl artık şu adamdan cesur ol kendine inan. Ailenin yanına gitmek zorunda değilsin her şehirde Kadın sığınma evi var git izini belli ettirme telefonuna ara ara kayıtlar al devlet seni korumaya alsın.
Kizdi ama fazla değilSiz yazdıklarınızı okudunuz mu?
Parmak olayından sonra abla ne tepki verdi?
Sizde normal değilsiniz ayrıca
Aden, mesajlarımızı oku lütfenKizdi ama fazla değil
Eşim evde o yüzden çok rahat değilim, uyusa bile uykusu çok hafif korkuyorum görür diye. Gizli sekmeden girdim. Dondük bu arada ordan ben yazarken.Zor şartlarda yazıyorum demiş, büyük ihtimal hâlâ görümcesinin evinde, yazar bence
Hepsini tek tek okuyorumAden, mesajlarımızı oku lütfen
Fazla değil derken, razı, memnun mu demek istediniz?Kizdi ama fazla değil
Midem bulaniyor ondan ama reddedince de korkuyorumNe dememizi bekliyorsun sapık işte kusmak istyrm nasl sevisiyosun sen o mahlukatla
Pamuk, gel sen de el ver bu kadıncağıza destek olalım, bir çözüm düşünelim, eski konularına göz attım çok zor durumda. Çok şiddet görüyor, mesleği yok, aileden kabul yok, çocukla hiç yok.. sığınma evi tecrübelerini sormuş, bir kez daha vurursa demiş hep… mutlaka bir şeyler yapabiliriz, en azından bir çare bulana kadar destek olup yalnız hissetmemesini sağlayabilirizFazla değil derken, razı, memnun mu demek istediniz?
Görünürde memnun değildi ama tepkisi de aşırı degildiFazla değil derken, razı, memnun mu demek istediniz?
Kazen fake olmadığını doğruladı Bibi, keşke öyle olsaydıHayal gücünüz gitgide efsaneleşiyorseri konular en sevdiğimdir
Evet değişik bı aile zaten. Babası ablası küçükken kundakta onunfirlatmis annesine. Birde babası ve annesini felan uygunsuz şekilde görüyormuş geceleri küçükken. Çok dayak yiyerek büyümüş ariyeten annes baba sevgisi nerdeyse hiç görmemiş annesi titizlik hastası sürekli kızan bi tipmis. Tabi bunlar asla onun bana yaptıklarını mesrulastirmaZEşinizin yetiştirilmesinde ciddi problemler var. Ablasına ve annesine bunu yapıyor ve onlar da bir şey demiyorsa hepten problemli bir aile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?