İnanmayanlara saygı duyuyorum. Çünkü ben bunları yaşamamış olsam büyük ihtimalle bende inanmazdimKonularınız ve anlatımlarınızı okuyunca; okuyanlar da kendini pek iyi hissetmiyor , bilginiz olsun.
Üniversite de Almanca öğretmenliği kazanıp , 2 ay gittikten sonra ; eşinize kaçmış ve kendisiyle kaçarak evlenmiştiniz anlattıklarınıza göre.
Diğer konularınızdaki tutarsızlıklarınızda konularınıza bakıp geçmek kolaydı ancak bu konu çok aşırı oldu.
@Kazen @Mune ilgili mesajlar sebebiyle yönetimin bilgisine.
Peki eşinizi uyardınız mi olmuyorsa bir şekilde ayrılsanız? Çünkü normal görünmüyorlar sizin de psikoloji gitmiş gibi. Nerden dönsen kâr.Evet değişik bı aile zaten. Babası ablası küçükken kundakta onunfirlatmis annesine. Birde babası ve annesini felan uygunsuz şekilde görüyormuş geceleri küçükken. Çok dayak yiyerek büyümüş ariyeten annes baba sevgisi nerdeyse hiç görmemiş annesi titizlik hastası sürekli kızan bi tipmis. Tabi bunlar asla onun bana yaptıklarını mesrulastirmaZ
Bu durum normal değil.siz daha iyi bilirsiniz ve hissedersiniz.bu durumu eşinize ve ablasına annesine açmanızı tavsiye ederim.neden böyle yapıyorsun bakıyorsun kaç kere gördüm utanman yokmu.onlar ailen dışarıdakilere nasıl davranıyor veya bir akraba arkadaşınız geldiği zaman.bu konuyu ciddi anlamda konuşmanız gerekir.ablasıda öyle giyinmesi doğru değil.iç çamasırı gözükecek rengi belli olacak dikkat çekecek derecede giymesi uygun değil tabiki.ciddi anlamda boşanmadan da bahsederek sapık olduğunu düşünüyorum bu durumu anlat bana diyin.Merhaba hanımlar, bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm çünkü boşan diyorsunuz ama ciddi olarak artık bosanamadim için çok çok kötü ruh halim. Şu an bunu çok kısıtlı bı zamanda yazıyorum yanlışım varsa kbbakmayin. bundan önce eşimle aramız zaten bozuk genel olarak. Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.Dün de annesinin kalçasına sözde şaka olarak tekme attı 3 kez üst üste. Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu. O benim onun nereye baktığını gördüğümü bilmiyordu ama başımı yana çevirince görüyordum yani. Ablasınin kalçalarına bakıyordu egiliyordu felan ablası birde çok ince birşey giymişti kadın altında iç çamaşırı olduğu gibi görünüyordu hemen hemen rengi frlan ten rengi. Neyse işim bitince bana dediki al çocuğu ve lavaboya gitti. Neden gitti birşey diyemem günahını almama. Ama çok çok kötü hiselettim etkisinden cikamiyorum. Bundan 1 sene önce de annesi abdest alırken baktığını gördüm baya baya.Ben mi abartiyorum sizce yoksa eşimin davranışı normal değil mi?? Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum lütfen ona ore yorum yapın...
Ne yapabiliriz ki? Burada geçmişe ait bir konu okumuştum. Şiddet gördüğünü söyleyen çaresiz bir kadinin konusu. Üyeler adminler evine polis gondermis. Buradan bir üye dava dosyalarini takip etmiş. Sonucunda kiz sikayetçi degilim deyip bütün çabaları hiç etmiş. Ustelik tüm kolluk kuvvetleri de destekken.Pamuk, gel sen de el ver bu kadıncağıza destek olalım, bir çözüm düşünelim, eski konularına göz attım çok zor durumda. Çok şiddet görüyor, mesleği yok, aileden kabul yok, çocukla hiç yok.. sığınma evi tecrübelerini sormuş, bir kez daha vurursa demiş hep… mutlaka bir şeyler yapabiliriz, en azından bir çare bulana kadar destek olup yalnız hissetmemesini sağlayabiliriz
Geçen gün en az 5 derneği aradım ama hepsinin söylediği şeyler aynıydı kadın Sofia evi felan. Haklılar aslında başka ne diyecekler ki. İş bana düşüyor farkındayım fakat inanın bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorumKonu sahibi açtığın bütün konularda çok ciddi problemlerin olduğu belli evliliğin ve eşinle ilgili. Üstüne bir de bu eklenince. Ne yapmayı planlıyorsun? Düşünüyorsun demiyorum planlıyorsun diyorum. Sürekli şiddet, hakaret var hayatında. Kadın sığınma evi diyorsun ama hareket yok. Bir sene sonra hayatın en şekilde olacak sence?
Daha okuyorum da kişi kadın olabilirde yazdıkları hayal gücü olabilir onu sanmiyorum bilsinler bi okuyayım ben en iyisimi hepsiniKazen fake olmadığını doğruladı Bibi, keşke öyle olsaydıepey de zor durumda konu sahibi, bu konu kuruntu olabilirmiş ama hayatı epey kötü durumda
Karar sizin ama anlattiklarina bakinca eşinizin durumu malesef azginliğin en çirkin haddinde. Ileride kizina da bakar hiç kuşkum yok. Çunki anlaşilan eşinizin fantezi dunyasi daha farkli. Açik açik sor seni bakarken gordum. Hani gozum kaydi demeye kalkma bakakalmişdin de. Ya da bir gun oyle bakarken gizlice kaydet çarp yuzune. Boşanmaya gelince ahlaksiz bir insanla bir yastiğa baş koymak bir insanin kendine yapacaği en buyuk haksizlikdir. Emin ol boşaninca yaşadiğin zorlugun bin katini boşanmazsan manevi olarak yaşatacak sana.Merhaba hanımlar, bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm çünkü boşan diyorsunuz ama ciddi olarak artık bosanamadim için çok çok kötü ruh halim. Şu an bunu çok kısıtlı bı zamanda yazıyorum yanlışım varsa kbbakmayin. bundan önce eşimle aramız zaten bozuk genel olarak. Bundan bı kaç yıl önce afedersiniz 2 kez felan ablasının kalça arasına parmak atti sözde saka.olarak. 1 yıl içinde 2 kez tekrarladı bu durum.Dün de annesinin kalçasına sözde şaka olarak tekme attı 3 kez üst üste. Bugün de ablası bulaşık makinasini yerleştiriyordu bende duruluyordum. Sonra geldi bebeğimi kucagina aldı ve arkamızda durdu. O benim onun nereye baktığını gördüğümü bilmiyordu ama başımı yana çevirince görüyordum yani. Ablasınin kalçalarına bakıyordu egiliyordu felan ablası birde çok ince birşey giymişti kadın altında iç çamaşırı olduğu gibi görünüyordu hemen hemen rengi frlan ten rengi. Neyse işim bitince bana dediki al çocuğu ve lavaboya gitti. Neden gitti birşey diyemem günahını almama. Ama çok çok kötü hiselettim etkisinden cikamiyorum. Bundan 1 sene önce de annesi abdest alırken baktığını gördüm baya baya.Ben mi abartiyorum sizce yoksa eşimin davranışı normal değil mi?? Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum lütfen ona ore yorum yapın...
Ne kadar iyisiniz böyle insanları görmek dahi bana o kadra iyi geliyor kiPamuk, gel sen de el ver bu kadıncağıza destek olalım, bir çözüm düşünelim, eski konularına göz attım çok zor durumda. Çok şiddet görüyor, mesleği yok, aileden kabul yok, çocukla hiç yok.. sığınma evi tecrübelerini sormuş, bir kez daha vurursa demiş hep… mutlaka bir şeyler yapabiliriz, en azından bir çare bulana kadar destek olup yalnız hissetmemesini sağlayabiliriz
Aden acaba önce kadın sığınma evine gitsen , ailen seni oradan alır mı ? Yani kadın sığınma evinde kalacağına burada kal derler mi ?Geçen gün en az 5 derneği aradım ama hepsinin söylediği şeyler aynıydı kadın Sofia evi felan. Haklılar aslında başka ne diyecekler ki. İş bana düşüyor farkındayım fakat inanın bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Haklısın, her ihtimali göze almak istedim, çok üzüldüm çünkü böylesi bir çaresizliğeNe yapabiliriz ki? Burada geçmişe ait bir konu okumuştum. Şiddet gördüğünü söyleyen çaresiz bir kadinin konusu. Üyeler adminler evine polis gondermis. Buradan bir üye dava dosyalarini takip etmiş. Sonucunda kiz sikayetçi degilim deyip bütün çabaları hiç etmiş. Ustelik tüm kolluk kuvvetleri de destekken.
Çorluda yaşanan bir olaydi sanirim.
Güvenemiyorum kimseye artik. Duygusal yükü bile ağır benim için. Bir de yalan çıkarsa ihtimali var.
Evet büyükşehir de yaşıyorum.ailemle aynı sehirdeyim. Fakat onlar koyde. Abilerim ve ablalarim var, Lise mezunuyum..daha önce hiç çalışmadım. Bebeğim 15 aylık, geldik defalarca fakat dava acilmadiAden02 büyükşehirde mi yaşıyorsun, ailenle aynı şehirde misin, annen abilerinden baskı gördüğünü söylemişsin baban başka kardeşin var mı? Ne mezunusun, daha önce hiç çalıştın mı? Çocukların yaşları ayları nedir? Hiç boşanma aşamasına geldiğiniz oldu mu?
Boşanma aşamasına geldiğinizde ev terk edildi mi? Şiddet sonrası uzaklaştırma alsanız eşiniz evden gider mi mesela, onun ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuzEvet büyükşehir de yaşıyorum.ailemle aynı sehirdeyim. Fakat onlar koyde. Abilerim ve ablalarim var, Lise mezunuyum..daha önce hiç çalışmadım. Bebeğim 15 aylık, geldik defalarca fakat dava acilmadi
Ona boype bir konuyu ima dahi edemem yani tepkisini düşünemiyorumBu durum normal değil.siz daha iyi bilirsiniz ve hissedersiniz.bu durumu eşinize ve ablasına annesine açmanızı tavsiye ederim.neden böyle yapıyorsun bakıyorsun kaç kere gördüm utanman yokmu.onlar ailen dışarıdakilere nasıl davranıyor veya bir akraba arkadaşınız geldiği zaman.bu konuyu ciddi anlamda konuşmanız gerekir.ablasıda öyle giyinmesi doğru değil.iç çamasırı gözükecek rengi belli olacak dikkat çekecek derecede giymesi uygun değil tabiki.ciddi anlamda boşanmadan da bahsederek sapık olduğunu düşünüyorum bu durumu anlat bana diyin.
Sakın birsey deme adam seni dayaktan öldürür , Allah korusun . Tam bir ruh hastası çünkü eşin.Ona boype bir konuyu ima dahi edemem yani tepkisini düşünemiyorum
Ah şu sebiler ne günahlara zalimliklere ortak oluyorlar. Büyük konuşmak veya bilmediğim bi konuda yorum yapmak asla huyum değildir ama ben olsam şöyle yapabilirdim tavsiye olarak söylüyorum. Allah korusun bebeğimle bir başıma kalsam kendime ev tutardım ilan verirdim evde çocuk bakıcılığına dair. 3-5 kuruşta olsa kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışırdım.Haklısın canım eski konuları okuyunca fake denmesine üzüldüm açıkçası ortada bebek de var ya hani
Gideceğini sanmiyorum. Evet 3 kez evi terkettim ailemde kaldım tabi bu süreçte ailem aşırı derecede psikolojik baskı yaptı benim de suçlu olduğumi felan söylediler sevmedem dahi seviyormuş gibi yap vs vs şeyler diyorlardıBoşanma aşamasına geldiğinizde ev terk edildi mi? Şiddet sonrası uzaklaştırma alsanız eşiniz evden gider mi mesela, onun ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuz
Bir süre iş bulup, çalışıp para biriktirene kadar ailene katlanma ihtimalin olmaz mı? Ya da ablanlardan arka çıkan olmaz mı?Gideceğini sanmiyorum. Evet 3 kez evi terkettim ailemde kaldım tabi bu süreçte ailem aşırı derecede psikolojik baskı yaptı benim de suçlu olduğumi felan söylediler sevmedem dahi seviyormuş gibi yap vs vs şeyler diyorlardı
Veremem korkuyorum başıma geleceklerden. yoksa onu rezil etmek istemez mıydım en azından içimde kalmasdi dert olmazdı.Ablası nasıl tepki vermedi
Sen nasıl tepki vermedin
O sapık kocanın da ta
Yeter ya yeter hayattan soğuyorum bu pis konular yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?