Eşim ablasının kalçalarina bakti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanmayanlara saygı duyuyorum. Çünkü ben bunları yaşamamış olsam büyük ihtimalle bende inanmazdim

Oha yuh yanii ben ne okudum ya boşan diyorsunuz diye demişsiniz de abla bu nedir yaaa nasıl bir pisliğin içindesin ve nasıl tepsikisz kalabiliyorsun

Peki eşinizi uyardınız mi olmuyorsa bir şekilde ayrılsanız? Çünkü normal görünmüyorlar sizin de psikoloji gitmiş gibi. Nerden dönsen kâr.

Bu durum normal değil.siz daha iyi bilirsiniz ve hissedersiniz.bu durumu eşinize ve ablasına annesine açmanızı tavsiye ederim.neden böyle yapıyorsun bakıyorsun kaç kere gördüm utanman yokmu.onlar ailen dışarıdakilere nasıl davranıyor veya bir akraba arkadaşınız geldiği zaman.bu konuyu ciddi anlamda konuşmanız gerekir.ablasıda öyle giyinmesi doğru değil.iç çamasırı gözükecek rengi belli olacak dikkat çekecek derecede giymesi uygun değil tabiki.ciddi anlamda boşanmadan da bahsederek sapık olduğunu düşünüyorum bu durumu anlat bana diyin.

Ne yapabiliriz ki? Burada geçmişe ait bir konu okumuştum. Şiddet gördüğünü söyleyen çaresiz bir kadinin konusu. Üyeler adminler evine polis gondermis. Buradan bir üye dava dosyalarini takip etmiş. Sonucunda kiz sikayetçi degilim deyip bütün çabaları hiç etmiş. Ustelik tüm kolluk kuvvetleri de destekken.
Çorluda yaşanan bir olaydi sanirim.

Güvenemiyorum kimseye artik. Duygusal yükü bile ağır benim için. Bir de yalan çıkarsa ihtimali var.

Geçen gün en az 5 derneği aradım ama hepsinin söylediği şeyler aynıydı kadın Sofia evi felan. Haklılar aslında başka ne diyecekler ki. İş bana düşüyor farkındayım fakat inanın bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Kazen fake olmadığını doğruladı Bibi, keşke öyle olsaydı epey de zor durumda konu sahibi, bu konu kuruntu olabilirmiş ama hayatı epey kötü durumda
Daha okuyorum da kişi kadın olabilirde yazdıkları hayal gücü olabilir onu sanmiyorum bilsinler bi okuyayım ben en iyisimi hepsini

Aden02 büyükşehirde mi yaşıyorsun, ailenle aynı şehirde misin, annen abilerinden baskı gördüğünü söylemişsin baban başka kardeşin var mı? Ne mezunusun, daha önce hiç çalıştın mı? Çocukların yaşları ayları nedir? Hiç boşanma aşamasına geldiğiniz oldu mu?

Karar sizin ama anlattiklarina bakinca eşinizin durumu malesef azginliğin en çirkin haddinde. Ileride kizina da bakar hiç kuşkum yok. Çunki anlaşilan eşinizin fantezi dunyasi daha farkli. Açik açik sor seni bakarken gordum. Hani gozum kaydi demeye kalkma bakakalmişdin de. Ya da bir gun oyle bakarken gizlice kaydet çarp yuzune. Boşanmaya gelince ahlaksiz bir insanla bir yastiğa baş koymak bir insanin kendine yapacaği en buyuk haksizlikdir. Emin ol boşaninca yaşadiğin zorlugun bin katini boşanmazsan manevi olarak yaşatacak sana.

Ne kadar iyisiniz böyle insanları görmek dahi bana o kadra iyi geliyor ki

Aden acaba önce kadın sığınma evine gitsen , ailen seni oradan alır mı ? Yani kadın sığınma evinde kalacağına burada kal derler mi ?

Haklısın, her ihtimali göze almak istedim, çok üzüldüm çünkü böylesi bir çaresizliğe

Evet büyükşehir de yaşıyorum.ailemle aynı sehirdeyim. Fakat onlar koyde. Abilerim ve ablalarim var, Lise mezunuyum..daha önce hiç çalışmadım. Bebeğim 15 aylık, geldik defalarca fakat dava acilmadi

Evet büyükşehir de yaşıyorum.ailemle aynı sehirdeyim. Fakat onlar koyde. Abilerim ve ablalarim var, Lise mezunuyum..daha önce hiç çalışmadım. Bebeğim 15 aylık, geldik defalarca fakat dava acilmadi
Boşanma aşamasına geldiğinizde ev terk edildi mi? Şiddet sonrası uzaklaştırma alsanız eşiniz evden gider mi mesela, onun ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuz

Ona boype bir konuyu ima dahi edemem yani tepkisini düşünemiyorum

Haklısın canım eski konuları okuyunca fake denmesine üzüldüm açıkçası ortada bebek de var ya hani
Ah şu sebiler ne günahlara zalimliklere ortak oluyorlar. Büyük konuşmak veya bilmediğim bi konuda yorum yapmak asla huyum değildir ama ben olsam şöyle yapabilirdim tavsiye olarak söylüyorum. Allah korusun bebeğimle bir başıma kalsam kendime ev tutardım ilan verirdim evde çocuk bakıcılığına dair. 3-5 kuruşta olsa kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışırdım.
Bazı güzel iyi yürekli durumu iyi aileler var evinde bir odasını açan, hem kendi çocuğuma hem onların çocuğuna bakar kendimi geçindirirdim.

Boşanma aşamasına geldiğinizde ev terk edildi mi? Şiddet sonrası uzaklaştırma alsanız eşiniz evden gider mi mesela, onun ailesiyle beraber mi yaşıyorsunuz
Gideceğini sanmiyorum. Evet 3 kez evi terkettim ailemde kaldım tabi bu süreçte ailem aşırı derecede psikolojik baskı yaptı benim de suçlu olduğumi felan söylediler sevmedem dahi seviyormuş gibi yap vs vs şeyler diyorlardı

Bir süre iş bulup, çalışıp para biriktirene kadar ailene katlanma ihtimalin olmaz mı? Ya da ablanlardan arka çıkan olmaz mı?

Ablası nasıl tepki vermedi
Sen nasıl tepki vermedin
O sapık kocanın da ta
Yeter ya yeter hayattan soğuyorum bu pis konular yüzünden
Veremem korkuyorum başıma geleceklerden. yoksa onu rezil etmek istemez mıydım en azından içimde kalmasdi dert olmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…