• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim , ailem , gitmek ve gitmemek arasında kaldım !

Nereye kadar bu gerginlik sürecek peki böyle? Bence git hem degisiklik olur senin icin hemde esin mutlu olur ailesi olarak yaninda oldugunuz icin. Sorunlardan kacarak degil uzerine giderek cozersiniz. Sen bir adım atınca esinde atacaktir bence seninle ailenin yanina gelecektir.
Canım daha önce yaptım söylediğini ama bir işe yaramadı.o benim aileme uzak durdukça ben onun aileisne gittim tek bile gittim uzun süre kaldım ama malesef yine aynı yine aynı değişmedi anlayacağın.

Baban en iyisini yapmış, evladına sahip çıkmış, sahipsiz göre göre eziyorlar kadınları, ne demek 2 sokak ötede sadece bayramları akşam gider.... gitme kızım... senin ki aile değil mi???? Tek başına gitsin, sakın yalvarmada annemlere git diye, kaldırma götünü

Evli barklı insanlar niye sürekli anasıyla babasıyla ben bunu anlamıyorum yaa...hamilelik sonrası anneniz babanız sizin yanınıza gelseydi. ..

evlisiniz siz yahu, eşiniz görüşmeme hakkını kullanıyor ki kullanabilir de.. ama k.validenle ya da k.biraderinle aranda hiçbir sorun yokken sadece misilleme olsun diye gitmeyeceksen yanlış yaparsın.. eşinin tepkisi neydi bilmiyorum ama baban buna kesinlikle karışamaz hele hele ağır konuşmak hiç üzerine vazife değil.. aile ilişkilerinize anne-babalarınızı karıştırmayın, huzurunuz kaçmasın..

Kendimden örnek vereyim o kadar gittim gittim bir kere kızdım gitmedim ve eşimi tek yolladım hepsi bana küstü. Eşim ondan sonra hep tek gitti her seferinde doldurup geri yolladılar ve bi ton kavgalar ettik. Sonuç olarak artık eşim de gitmiyor kafamız mis...

evlisiniz siz yahu, eşiniz görüşmeme hakkını kullanıyor ki kullanabilir de.. ama k.validenle ya da k.biraderinle aranda hiçbir sorun yokken sadece misilleme olsun diye gitmeyeceksen yanlış yaparsın.. eşinin tepkisi neydi bilmiyorum ama baban buna kesinlikle karışamaz hele hele ağır konuşmak hiç üzerine vazife değil.. aile ilişkilerinize anne-babalarınızı karıştırmayın, huzurunuz kaçmasın..
Ozaman bende gitmeme hakkımı kullanıyorum.beni salak yerine koyuyorlar.
Annenlere gelicektim diyo memlekete annesinin yanına gidiyo gelince ne hikmetse vazgeçiyo gitmekten..sonra annesi benim kızımla memlekete gitmemi istiyo.neden dedesi torununu görcekmiş kardeşi askere gitcekmiş.benim kardeşim tee amerikalara gitti bi kere aramadı ne giderken ne geldiğinde

Baban en iyisini yapmış, evladına sahip çıkmış, sahipsiz göre göre eziyorlar kadınları, ne demek 2 sokak ötede sadece bayramları akşam gider.... gitme kızım... senin ki aile değil mi???? Tek başına gitsin, sakın yalvarmada annemlere git diye, kaldırma götünü
Asla demedim zaten annemlere git diye.fakat şimdi sadece gelmiyorummu desem yoksa sen aileme gitmedikçe bende gitmemmi desem kararsızım.

Asla demedim zaten annemlere git diye.fakat şimdi sadece gelmiyorummu desem yoksa sen aileme gitmedikçe bende gitmemmi desem kararsızım.

Hamileyken üzerine yürümüş baban ayar çekmiş, helal olsun adam gibi adam... De ki senin ki aileyse, benim ki de aile, kusura bakma ben gelmiyorum, anlarsın beni böylece de... defolsun gitsin....

Çok sinir oluyorum böyle adamlara ya... bi de o gelmezse gelmesin, sen git diyenler var, ne münasebet ya... sen ağaç kavuğundan mı çıktın... inanmıyorum yazanların hiç biri aynı durumda gitmez... böyle bir durumda gidilmez çünkü...

Hamileyken üzerine yürümüş baban ayar çekmiş, helal olsun adam gibi adam... De ki senin ki aileyse, benim ki de aile, kusura bakma ben gelmiyorum, anlarsın beni böylece de... defolsun gitsin....

Çok sinir oluyorum böyle adamlara ya... bi de o gelmezse gelmesin, sen git diyenler var, ne münasebet ya... sen ağaç kavuğundan mı çıktın... inanmıyorum yazanların hiç biri aynı durumda gitmez... böyle bir durumda gidilmez çünkü...
Benim gideceğimden okadar eminki bana bilet bile bakmış.gitme sebebimiz ne kardeşi askere gidiyor.benim kardeşim amerikaya gitti ne aradı ne sordu nede yanına uğradı.hadi aileme küsüyorsun kardeşimin suçu ne haberi bile yok olanlardan onun.şimdi kendi kardeşine nası gitmemi beklersin.gerçekten salak yerine koyuyorlar insanı

Benim gideceğimden okadar eminki bana bilet bile bakmış.gitme sebebimiz ne kardeşi askere gidiyor.benim kardeşim amerikaya gitti ne aradı ne sordu nede yanına uğradı.hadi aileme küsüyorsun kardeşimin suçu ne haberi bile yok olanlardan onun.şimdi kendi kardeşine nası gitmemi beklersin.gerçekten salak yerine koyuyorlar insanı
Hem de ne salak yerine koyuyorlar... bişey derse benim kardeşimde sana hiçbişey yapmamıştı ama bir Allaha emanet ol'u çok gördün de...

Pardonda beni evlendiğimden beri aileme karşı yüzümü eğecek, doğumda hiç kimse arayıp sormayacak kendi ailemle ilgili hep tantana yaşatacak sonra ben birşey yokmuş gibi güle oynaya gideceğim onlarda sormadığı torunuyla hava atacak. yok yaaa

Gitmeyecegini soyledin mi esine

Sucun yokken hamilelik boyunca aramamislar seni.. Boyleleri bir de boyle suclu hissettirir insana kendini.. Hatan, saygısızlığın yoksa ezik buzuk durma karşılarında rica ederim..
Esin babanla tartismadan once ailene gitmek istediginde neden sorun cikariyordu? Kendi ailesi uzakta diye senin ailenle gorusmeyi kendi ailesine karsi bi suc mi sayiyor nedir? Annesi de dolduruyor demissin..

Esin de insanlık yok konu sahibi.Keşke bu adama çocuk vermeden önce dusunseydin.
Kesinlikle gitmezdim ben olsam.

Sucun yokken hamilelik boyunca aramamislar seni.. Boyleleri bir de boyle suclu hissettirir insana kendini.. Hatan, saygısızlığın yoksa ezik buzuk durma karşılarında rica ederim..
Esin babanla tartismadan once ailene gitmek istediginde neden sorun cikariyordu? Kendi ailesi uzakta diye senin ailenle gorusmeyi kendi ailesine karsi bi suc mi sayiyor nedir? Annesi de dolduruyor demissin..
Aynen öyle özellikle annesi ailem yanımda diye çok kıskanıyor.
Malesef oda aileme giderken hep bir sorun çıkarıyor.gitmiycem demiyor hep bir bahanesi var.yorgunum dinlenmek istiyorum yağmur yağacak meteor düşecek vs vs.

Aynen öyle özellikle annesi ailem yanımda diye çok kıskanıyor.
Malesef oda aileme giderken hep bir sorun çıkarıyor.gitmiycem demiyor hep bir bahanesi var.yorgunum dinlenmek istiyorum yağmur yağacak meteor düşecek vs vs.
Peki sen simdi esinle gitmez ve gitmeme nedenini de aciklarsan, empati kurup anlayacak biri mi? Yoksa isler daha mi sarpa sarar?

Back
X