• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim , ailem , gitmek ve gitmemek arasında kaldım !

Ben aksine git diyorum çünkü sen olmayınca eşini dolduracaklar sen yanındayken imkan bulmazlar. Eşine de benim yerimde olsa başka biri olsa asla gelmezdi ama bende anne oldum başka bakıyorum artık hayata de sende baba oldun kendini babamın yerine koy de..Fazla yüz göz olmadan git gel ..

Merhaba hanımlar.
Aslında dert değil pek , Ben sizlere birşey danışmak istiyorum.
Yaklaşık 10 ay önce eşimle tartıştık (ne zaman annemlere gidelim desem tartışma çıkarır )ve ben 2 aylık hamileydim.babamda eşimin hamile oluşumdan sebep bana verdiği tepkiden dolayı eşime sinirlendi ve kızdı.biraz ağır konuştu.eşimde o günden beri ailemle konuşmuyor görüşmüyor.fakat babam her kız babasının verebileceği tepkiyi verdi.(ayrıca onun ailesi beni suçlu buldular sanırım hamileliğim boyunca beni arayıp sormadılar.doğum yapınca aradılar.)
Kısaca o günden sonra görüşmediler.ben doğum yaptım bebeğim 3 aylık.doğumda hastanede vs konuştular hastaneye babamın arabasıyla geldik gittik.ben ilk zamanlar annemlerde kaldım.ara ara eve geldim.bi kaç kez eşim eve geldiğimde bende sizi görmeye annenlere gelecektim dedi.bende mutlu oldum demekki babamın evine gidecek barışacaklar diye.eşimin ailesi memlekette doğumdan 10 gün sonra kardeşinin nişanı ortaya çıktı.eşimde mecbur memlekete nişana gitti.fakat geldikten sonra yine aynı şekilde aileme küslüğe devam etti sanki o sözleri o söylememiş gibi..
Asıl mesele mayısta eşimin kardeşi askere gidiyor. Henüz eşim bana söylemesede memlekete gitme planları yapıyor tabiki ben ve bebeğimle birlikte.şimdi ;
Aileme gitmeyen her gitmek istediğimde tartışma çıkaran o
Ailem burda diye kıskanan ve eşimi sürekli dolduran annesi
Kısacası ben gitmek istemiyorum ben aileme sürekli tek gitmek zorunda kalıyorum neredeyse evlendik evleneli aynı şeyleri yapıyor.
Kendiside ailesine tek gitsin ve nasıl bir duygu olduğunu tatsın istiyorum
Sizce yanlışmı düşünüyorum?

ben anlamadım eşinizin ailenize gitmek istemediğini babanız nereden biliyor??? hiç söylenir mi bu, araya resmen sogukluk sokmuşsunuz. benim eşim de genelde gitmek istemiyor ailemin evine, bende tek gidiyorum hem daha rahat ediyorum, eşimle ilgili de bir yalan uyduruyorum annemlere. ve böylece herkesin arası çok iyi, ee şimdi bende desem eşim gelmek istemiyor diye olur mu yani??

sizin aileniz dibinizde, sizin oraya tek gitmenizle, şehir dışındaki aileye tek gitmekte farklı şeyler bence bunu yapmayın gidin eşini yanında yer alın.

ben anlamadım eşinizin ailenize gitmek istemediğini babanız nereden biliyor??? hiç söylenir mi bu, araya resmen sogukluk sokmuşsunuz. benim eşim de genelde gitmek istemiyor ailemin evine, bende tek gidiyorum hem daha rahat ediyorum, eşimle ilgili de bir yalan uyduruyorum annemlere. ve böylece herkesin arası çok iyi, ee şimdi bende desem eşim gelmek istemiyor diye olur mu yani??

sizin aileniz dibinizde, sizin oraya tek gitmenizle, şehir dışındaki aileye tek gitmekte farklı şeyler bence bunu yapmayın gidin eşini yanında yer alın.
Ben babama öyle bir şey söylemedim.ayrıca konudada öyle birşey yazmadım.
Eşinizin yanında yer alın diyorsunuz evet bu gayet hoş birşey fakat o benim yanımda yer almıyor.iki bayram geçti yine gitmedi aileme iki sokak ötede oldukları halde.ben şimdi nasıl 12 saatlik yola gideyim..

kimse esinin ailesinden azar işymek istemez hele erkekler bu konuda daha katı. olayı ve yasanılanı bilmiyorum belki esiniz haklı . babanız özür diledimi.

Benim ailemi saymayanı ben de saymazdım.
Sonuçta kız babası ve sen hamilesin tabikide annene babana gideceksin. Baban yalnız olmadığını göstermiş bence oda oğlu olarak saygı duymalıydı..
Ben de olsam GİTMEM

Hep bir laf vardır ya karı koca arasına girilmez sonra suçlu sen olursun diye burda da suçlu baban olmuş.

Kim kimi doldurursa doldursun.
Bayram seyran dahil beni ve ailemi saymayanı bende saymam.
İsterse ailesi iyi olsun ki
ailesi iyi olsa oğluna kızar bu şekil davranmasını engellerdi.

Back
X