Eşim ailem ve bebeğim

Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of
Ailen bebegi istemese bile sakin aldirma. Beni babanem istememis bebekken fisimi cekmeye calisirken babam durdurmus ama simdi babanem beni cok seviyor. Eminim sizin de oyle olcaktir. Torunlarini bir gorsunler nasil da sevinirler :)

Yepyeni bir haberle geldim annemlerin tavrı artık çok da rahatsız etmiyor beni bugğn kontrole gittim 10 haftalık olmuşuz veee arkaya saklanmış bir bebeğimiz daha çıktı :)
Aaa ikiz mi yani ? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınaza alırsınız inşallah :))

Sevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.
ANnneniz fazlca maddeci anlaıslan yazık valla dunya malı hep

Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of
Ne ayıp bisey. 5 yıl olmuş sizi mutsuz etmeye hakları yok

Yepyeni bir haberle geldim annemlerin tavrı artık çok da rahatsız etmiyor beni bugğn kontrole gittim 10 haftalık olmuşuz veee arkaya saklanmış bir bebeğimiz daha çıktı :)
Allah hayırlı etsin inşallah canım

çekinecek yada korkucak bişy yok sevinirler. hatta bu mucize bi hayıra vesile olabilir :)

1 ay olmuş yine aynı konudan bahsetmek istiyorum kızlar size bir gelişme var mı ailem tarafında maalesef yok hiç görüşmedik söylediğimden beri hamile olduğumu sadece bahsettiğim gibi kardeşim yazıyor arıyor ama o da işlerini yaptırmak için okulla ilgili bir sıkıntısı olduğunda falan. Ben de tatildeyim haftaya tatilimin son haftası olucak biraz da duygusallaştım mı ne oldu bilmiyorum acaba tatilim bitmeden Bi kerecik gitsem mi annemlere dedim çünkü bir yanım onlardan çok soğuk ama bir yanım çok özledi sonra da diyorum kendikendşme koyduğun hatta yıllardır koyman gereken tepkiyi koydun arkasında dur, eşim de aynı şekilde özlemişsindir biliyorum git istersen ama değişen bir şey olmayacak sen hamilesin özel bir durumun var üstelik iki tane bebek taşıyorsun onlar bir kez nasılsın diye sormadılar aramadılar diyor haklı.. Kardeşim her cuma msj atıyor bu hafta da gelmiyor musun diye gelmiyorum deyince ohoo her hafta bir bahane diyor ama 1 saatlik mesefaede çıkıp kendisi gelmiyor :(( diyorum ya bir yanım çok duygusal bu duruma çünkü şimdi görüşmüyoruz ama bir gün onlardan birine kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum :(

şimdi görüşmüyoruz ama bir gün onlardan birine kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum :(

Siz gebesiniz üstelik ikiz. Sizin durumunuz daha riskli ve morale, manevi desteğe ihtiyacınız varken, onlar neden sizin için aynı korkuya sahip değil?

Demek ki düzgün adamla evlenmişsin ailendeki bu kin niye, ayrıca neden korkuyorsun hamileyim demeye, torunlarını bile silebileceklerse yorum yapamıyorum artık evlattan daha tatlıdr çünki, kendileri bilirler torundan olurlar boşver

1 ay olmuş yine aynı konudan bahsetmek istiyorum kızlar size bir gelişme var mı ailem tarafında maalesef yok hiç görüşmedik söylediğimden beri hamile olduğumu sadece bahsettiğim gibi kardeşim yazıyor arıyor ama o da işlerini yaptırmak için okulla ilgili bir sıkıntısı olduğunda falan. Ben de tatildeyim haftaya tatilimin son haftası olucak biraz da duygusallaştım mı ne oldu bilmiyorum acaba tatilim bitmeden Bi kerecik gitsem mi annemlere dedim çünkü bir yanım onlardan çok soğuk ama bir yanım çok özledi sonra da diyorum kendikendşme koyduğun hatta yıllardır koyman gereken tepkiyi koydun arkasında dur, eşim de aynı şekilde özlemişsindir biliyorum git istersen ama değişen bir şey olmayacak sen hamilesin özel bir durumun var üstelik iki tane bebek taşıyorsun onlar bir kez nasılsın diye sormadılar aramadılar diyor haklı.. Kardeşim her cuma msj atıyor bu hafta da gelmiyor musun diye gelmiyorum deyince ohoo her hafta bir bahane diyor ama 1 saatlik mesefaede çıkıp kendisi gelmiyor :KK43:( diyorum ya bir yanım çok duygusal bu duruma çünkü şimdi görüşmüyoruz ama bir gün onlardan birine kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum :KK43:
Hiçbir şey olmaz. Çocuklarınızı düşünün. Ya sizi uzerlerse orada? Gitmeyin, değmez bu insanlar için yol çekmeye. Beş dk olsa bile değmez.

1 ay olmuş yine aynı konudan bahsetmek istiyorum kızlar size bir gelişme var mı ailem tarafında maalesef yok hiç görüşmedik söylediğimden beri hamile olduğumu sadece bahsettiğim gibi kardeşim yazıyor arıyor ama o da işlerini yaptırmak için okulla ilgili bir sıkıntısı olduğunda falan. Ben de tatildeyim haftaya tatilimin son haftası olucak biraz da duygusallaştım mı ne oldu bilmiyorum acaba tatilim bitmeden Bi kerecik gitsem mi annemlere dedim çünkü bir yanım onlardan çok soğuk ama bir yanım çok özledi sonra da diyorum kendikendşme koyduğun hatta yıllardır koyman gereken tepkiyi koydun arkasında dur, eşim de aynı şekilde özlemişsindir biliyorum git istersen ama değişen bir şey olmayacak sen hamilesin özel bir durumun var üstelik iki tane bebek taşıyorsun onlar bir kez nasılsın diye sormadılar aramadılar diyor haklı.. Kardeşim her cuma msj atıyor bu hafta da gelmiyor musun diye gelmiyorum deyince ohoo her hafta bir bahane diyor ama 1 saatlik mesefaede çıkıp kendisi gelmiyor :KK43:( diyorum ya bir yanım çok duygusal bu duruma çünkü şimdi görüşmüyoruz ama bir gün onlardan birine kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum :KK43:
Duygusal olmanız çok normal ama bu tavrınızı sürdürün. Anne babanız ve kardeşiniz sizin bu hassasiyetinizi haketmiyor malesef. Sizin onlara ihtiyacınız olduğunu düşünüp, arayıp sormaları, yanınıza gelmeleri gerekirdi,olmuyorsa olmuyordur, şuan için zorlamayın.

Kardeşinizin işlerini hala yapıyor olmanız ise çok enteresan...

Son düzenleme:
Duygusal olmanız çok normal ama bu tavrınızı sürdürün. Anne babanız ve kardeşiniz sizin bu hassasiyetinizi haketmiyor malesef. Sizin onlara ihtiyacınız olduğunu düşünüp, arayıp sormaları, yanınıza gelmeleri gerekirdi,olmuyorsa olmuyordur, şuan için zorlamayın.

Kardeşinizin işlerini hala yapıyor olmanız ise çok enteresan...
Kıyamıyorum desem yine enteresan gelicek ama 10 yaş küçük benden şimdiye kadar her işini ben hallettim o yüzden hala öyle bırakırsam hiç bişey yapamaz belki yapar da işine gelmiyor bilmiyorum ama 21 yaşında şuan istese bana nasıl olduğumu da sorar sonuçta çocuklarımın teyzesi onları da merak eder ama hiç

Hiçbir şey olmaz. Çocuklarınızı düşünün. Ya sizi uzerlerse orada? Gitmeyin, değmez bu insanlar için yol çekmeye. Beş dk olsa bile değmez.
Zaten Allah korusun bir problem olacağı varsa olur ama ama eğer oradayken bana bebeklerine bişey olursa eşime bunu bile açıklayamam haklı olarak

İkizmiş bebekleriniz :KK37:
Lütfen ileriyi düşünün ve tavrınızın arkanızda durun. Yarın bir gün bebeklerinize de aynı muameleyi hak görürler o zaman daha da incinirsiniz emin olun. Ayrıca o hayırsız, bencil kardeşinizle de ilgilenmeyi bırakın. Halsizim, hamileyim vaktim yok diyerek işleriyle ilgilenmez olun.

Kıyamıyorum desem yine enteresan gelicek ama 10 yaş küçük benden şimdiye kadar her işini ben hallettim o yüzden hala öyle bırakırsam hiç bişey yapamaz belki yapar da işine gelmiyor bilmiyorum ama 21 yaşında şuan istese bana nasıl olduğumu da sorar sonuçta çocuklarımın teyzesi onları da merak eder ama hiç
10 yaşında değil artık.
Kocaman kız kendi halletsin.
O sizi umursamıyor, saygısı yok.
Zaten çocuklarınızı kucağınıza aldığınızda daha iyi anlayacaksınız onların tavırlarının ne kadar ağır olduğunu.

Söylemesende 9 ay sonra öğrenecekler yorma kendini keyfini sür.
Eşin çabalasın sen niye çabalıyosun

Onları ilgilendirmez sonuçta resmi bi evlilik bu sizin hayatınız kendinizi ezdirmeyin

Back
X