1 ay olmuş yine aynı konudan bahsetmek istiyorum kızlar size bir gelişme var mı ailem tarafında maalesef yok hiç görüşmedik söylediğimden beri hamile olduğumu sadece bahsettiğim gibi kardeşim yazıyor arıyor ama o da işlerini yaptırmak için okulla ilgili bir sıkıntısı olduğunda falan. Ben de tatildeyim haftaya tatilimin son haftası olucak biraz da duygusallaştım mı ne oldu bilmiyorum acaba tatilim bitmeden Bi kerecik gitsem mi annemlere dedim çünkü bir yanım onlardan çok soğuk ama bir yanım çok özledi sonra da diyorum kendikendşme koyduğun hatta yıllardır koyman gereken tepkiyi koydun arkasında dur, eşim de aynı şekilde özlemişsindir biliyorum git istersen ama değişen bir şey olmayacak sen hamilesin özel bir durumun var üstelik iki tane bebek taşıyorsun onlar bir kez nasılsın diye sormadılar aramadılar diyor haklı.. Kardeşim her cuma msj atıyor bu hafta da gelmiyor musun diye gelmiyorum deyince ohoo her hafta bir bahane diyor ama 1 saatlik mesefaede çıkıp kendisi gelmiyor

( diyorum ya bir yanım çok duygusal bu duruma çünkü şimdi görüşmüyoruz ama bir gün onlardan birine kötü bir şey olacak diye çok korkuyorum