Eşim ailem ve bebeğim

5 yıl bekledim acaba eşimi istrmemekte haklılar mıydı diye ama hiç bir sıkıntım yok çok şükür evimizi aldık her şey yolunda ve 30 yaşındayım artık bir evlat sahibi olmanın vaktiydi ama ne tepki alacağımı kestiremiyorum çok stresliyim
Esini sevmeme sebepleri nedir?
Esin ne diyor bu konuda?
Esinin ailesi ile nasilsiniz?

Eşim de birlikte gidelim istersen dedi ama annem kabul etmez sevmiyorum onu istemiyorum dedi hep babam öyle değil o daha sakin ama söyleyemedim işte öğreneli 10 gün oldu bugğn söylicem artık normal bir tepki alırsam da eğer eşimle gideriz dediğiniz gibi
Bu kadar çekindiğini, onaylarını bekledigini, kafana takıp dertlendigini, peşlerine düştüğünü bilip goruyorlardır az cok.. Insanoglu; bunu gordukce tepeye tepeye çıkabilir.. Yükünü karşı tarafa yığdıkça yığabilir..
5 senelik evli, 30 yasinda kadinsin, simdi anne adayisin; lutfen kendini ve eşini bu kadar ezdirme..

Bu kadar çekindiğini, onaylarını bekledigini, kafana takıp dertlendigini, peşlerine düştüğünü bilip goruyorlardır az cok.. Insanoglu; bunu gordukce tepeye tepeye çıkabilir.. Yükünü karşı tarafa yığdıkça yığabilir..
5 senelik evli, 30 yasinda kadinsin, simdi anne adayisin; lutfen kendini ve eşini bu kadar ezdirme..

Olumlu yanıt alamadım anlattığım gibi hoş tepkiler değildi aldığım ama şimdi her haftasonu bu haftada mı gelmiyorsun gelmicek misin özledik çok özledik çık gel deyip duruyorlar ama daha bir defa sormadılar bebeğin nasıl hatta ikizlerim olacağını bilmiyorlar sağlığın iyi mi kontrole gidiyor musun sadece çık gel diyorlar eşinle gel de yok geçen hafta aynı krizi yaşadık dün kontrole gittim biliyorlar dün doktor kontrolüm olduğunu azönce yine msj attı annem 'gelmiyor musun bugün de yazmış' ama dün doktor ne dedi naptın diye sormak yok

10 yaşında değil artık.
Kocaman kız kendi halletsin.
O sizi umursamıyor, saygısı yok.
Zaten çocuklarınızı kucağınıza aldığınızda daha iyi anlayacaksınız onların tavırlarının ne kadar ağır olduğunu.

Yapmıyorum artık Bi işini kendisi de aramıyor Artık. Şimdi annem başladı bu haftada mı gelmiyorsun çok özledik çık gel diye her cuma msj atıyor ama daha hayırlı olsun demedi hamileliğim için ya da sormadı iyimisiniz sağlıklı mı bebeğin ve sen sadece özledik gel diyor üstelik bebeğim değil bebeklerim olacağını bile bilmiyorlar dün kontrolüm vardı biliyorlardı kontrole gittiğimi bugün Bi sor dimi nasıl herşey yolunda mı diye sonra gel diye çağır ama yok

Yapmıyorum artık Bi işini kendisi de aramıyor Artık. Şimdi annem başladı bu haftada mı gelmiyorsun çok özledik çık gel diye her cuma msj atıyor ama daha hayırlı olsun demedi hamileliğim için ya da sormadı iyimisiniz sağlıklı mı bebeğin ve sen sadece özledik gel diyor üstelik bebeğim değil bebeklerim olacağını bile bilmiyorlar dün kontrolüm vardı biliyorlardı kontrole gittiğimi bugün Bi sor dimi nasıl herşey yolunda mı diye sonra gel diye çağır ama yok
Ben sizin troll/fake olmanızdan şüpheleniyorum açıkçası.

Nedenki bahsettiklerim gerçekçi gelmiyor dimi inanın bazen ben de aynı şeyi yaşıyorum
Yaşadıklarınız ve sizin yaptıklarınız da gerçekçi gelmiyor.

Ailenizin davranışlarını kontrol edemezsiniz ama kendi yaptıklarınızdan sorumlusunuz.

Bu zamana kadar yaptıklarınız, bir insanın kendine ve eşine reva görmeyeceği şeyler.

Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun dün akşam anneme ve babama msj atarak söyledim çünkü söylemeden gidemedim onlara ve sonuç yine gidemiyorum annem hiç dönüş yapmadı ama babam desene bizlere zehir olacak bir bayram geçireceğiz verecek cevap bulamıyorum bitmiş durumdayım yazmış ben şimdi kalkıp eşimi bırakıp tabiki gitmiyorum bu bayram

Ay onlar da bir alem
Boşanmanı mı bekliyorlar anlamadım...

Nedenki bahsettiklerim gerçekçi gelmiyor dimi inanın bazen ben de aynı şeyi yaşıyorum
Aynen öyle. Ortalama zekaya sahip normal bir insan boyle davranmaz. Size değilde eşinize, doğacak çocuklarınıza üzülürüm. Herkese ezdirirsiniz siz onları. Gelen vurur giden vurur ailenize sizin yüzünüzden.

Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of
Kocan koca gibi ardindaysa başını öne eğdirmediyse sende daima arkasında dur bebeğinizi de söyle ne güzel işte tam bir aile oluyorsunuz kabullenecekler bir şekilde

Ben sizin troll/fake olmanızdan şüpheleniyorum açıkçası.
Yaşadıklarınız ve sizin yaptıklarınız da gerçekçi gelmiyor.

Ailenizin davranışlarını kontrol edemezsiniz ama kendi yaptıklarınızdan sorumlusunuz.

Bu zamana kadar yaptıklarınız, bir insanın kendine ve eşine reva görmeyeceği şeyler.
Bunu çok önceki sayfalarda yazdım. Bende hala konunun sahte olduğunu düşünüyorum.. Çünkü yapılanların konuya verilen cevapların mantıklı en ufak bir noktası yok

Kızlar istediğiniz kadar öyle düşünebilirsiniz ben sadece paylaşmak istiyorum burada çok bunaldığımda ki Bi insan neden böyle bişeyden bahsetsinki sahte bişey yazsın böyle... Mantıklı gelmiyor olması normal çünkü bazen ben de irdeliyorum bu durumu ama maalesef ki tamamı gerçekten yaşadığım şeyler :( hatta şuan bile annem hala msj atıyor

Fake oldugunuzu düsünenler icin: var böyle insanlar, mesela ben. Ben senelerce daha kötü ezdirdim hem kendimi hem esimi. Simdi burda yorumlari okuyunca nasil yapmisim diyorum. Biri yazmis ortalama zekasi olan bir insan bunu kendine ve esine reva görmez diye. Emin olun iyi egitimler aldim ama bunun adi nedir ne gibi bir ezikliktir hatta bir rahatsizlikmi cocukluktan gelen bilmiyorum ama kendim daha kötüsünü yasadim ve yasattim.
Konu sahibi ben sorunumu cözemedim ama 3 yildir babam ile görüsmüyorum kendimi ve ailemi korumak adina. Önceden göremediklerimi bir anda kafama balyoz inmiscesine gördüm. Kendinizi üzmeyin benim hamileligim bu olaylar yüzünden zehir gibi gecti. Simdi deymezmis diyorum ama hic kimse icin.

Fake oldugunuzu düsünenler icin: var böyle insanlar, mesela ben. Ben senelerce daha kötü ezdirdim hem kendimi hem esimi. Simdi burda yorumlari okuyunca nasil yapmisim diyorum. Biri yazmis ortalama zekasi olan bir insan bunu kendine ve esine reva görmez diye. Emin olun iyi egitimler aldim ama bunun adi nedir ne gibi bir ezikliktir hatta bir rahatsizlikmi cocukluktan gelen bilmiyorum ama kendim daha kötüsünü yasadim ve yasattim.
Konu sahibi ben sorunumu cözemedim ama 3 yildir babam ile görüsmüyorum kendimi ve ailemi korumak adina. Önceden göremediklerimi bir anda kafama balyoz inmiscesine gördüm. Kendinizi üzmeyin benim hamileligim bu olaylar yüzünden zehir gibi gecti. Simdi deymezmis diyorum ama hic kimse icin.

Çözülemiyor sorun dün annem yazdı sonra işte sordu hatta ikiz oldupunu falan söyledim bir yanım çok kırık ve kızgın ama bir yanımda annem babam kardeşim deyip özlüyor ve alttan almaya çalışıyor ama sonra iki çocuğum olunca napıcam tavırlar değişmezse diyorum annem şimdi gözüme çok iyi görünüyor ama 5 yıldır o adamdan çocuk yapsan onu da sevmem yok kocanı şöyle istemem böyle istemem bizim şehrimizin sınırına yaklaşmasın şimdi olan olmuş be annem diyor

Olumlu yanıt alamadım anlattığım gibi hoş tepkiler değildi aldığım ama şimdi her haftasonu bu haftada mı gelmiyorsun gelmicek misin özledik çok özledik çık gel deyip duruyorlar ama daha bir defa sormadılar bebeğin nasıl hatta ikizlerim olacağını bilmiyorlar sağlığın iyi mi kontrole gidiyor musun sadece çık gel diyorlar eşinle gel de yok geçen hafta aynı krizi yaşadık dün kontrole gittim biliyorlar dün doktor kontrolüm olduğunu azönce yine msj attı annem 'gelmiyor musun bugün de yazmış' ama dün doktor ne dedi naptın diye sormak yok
Evli barkli insani tek basina canlari istedikce cagirip duramazlar.. Kusura bakma ama senden alıyorlar bu cesareti, belli..

D dsuzun canim ilişmiş bebeklerin hayırlı olsun allah kacaginiza almayi nasip etsin benimde 10 aylik ikizlerim var soru sormak istersen yardımcı ölurum seve seve

Kızlar istediğiniz kadar öyle düşünebilirsiniz ben sadece paylaşmak istiyorum burada çok bunaldığımda ki Bi insan neden böyle bişeyden bahsetsinki sahte bişey yazsın böyle... Mantıklı gelmiyor olması normal çünkü bazen ben de irdeliyorum bu durumu ama maalesef ki tamamı gerçekten yaşadığım şeyler :KK43: hatta şuan bile annem hala msj atıyor

Mesaj atıyor da siz neden anne ben hamileyim bi sor bana nasılsın, bebeğin nasıl diye. Sürekli gel gel diyorsun ama benim çocuğumu sorduğun bile yok diye neden demiyorsun? Gidince sizi bebekleri aldırmaya falan ikna edeceklerini mi sanıyorlar nedir anlamadım

Bu hafta annem düzenli arıyor msj atıyor nasılsın canın bişey çekiyor mu iyi misiniz falan diye

Sevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.
Eşiniz olgunluk yapmista ayda bir gitmenize ses etmemiş. Taktir ettim. Beni ve ailemi küçük görenle eşimin konuşmasini istemem yani. Bence aileniz sizden uzak dursa evliliginiz için daha doğru olur. Yaptiginuz hirbirseyi begenmeyecek cocuga aldiginız seylere laf edecek. Ben kendimi düşünemiyorum öyle bir ortamda.

Back
X