- 23 Ağustos 2012
- 51.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.767
- 898
Aileni bilmem ama eşin cok yuzsuz hemsireye para vercek babandan istiyir cocuk sevindirecek babandan istiyir geri odeyecem deyip istiyor babaniz geri slinca suclu mu oluyor..neymis teyzenizin cocuklari babaniza daha yakinmis e madem icinden gelmiyor vermiceksin arkadas parani sonrada lafini etmeyeceksin..bilmiyorum bana cok ters eşim babamdan boyle kucuk seyler icin para isteseydi cok utanırdım sogurdum ha gercekten ihtiyacimz olur düşkün oluruz o ayri ailemin ancak yardiminj kabul edebilirdim..aileniz hakli esinizin daha fazla ailenizin dedikodusunu yapmasina izin vermeyin derim.
Aynen eşimde bunu söylüyor zaten,bundan dolayi diyor yaklasimlari yanlis,benide sureci yonetemedigim icin hatali buluyor.ev alın diyenler olmuş zaten aldık eviniz var bir istanbul evlerinde bir dairemuz var.icinde kiraci var suan .ilk kiraci 6aylik borc birakti bize.adam hapse girmis karisi magdurdu canin sagolsun dedik.oyle paraya deger veren insan olsa esim bunu yapmaz.bayramlarda tarim kira alir.Allah razi olsun yardim acisindan cok sik yapar,benim akrabslarima herkesten cok yapar.anneannrme kontor falan gonderir.dedemlerin evleri yikik dokuktur kiyde o kinuda bile oncu olmustur.bu kadar cocugu torunu var bunlarin burda yasamasi ayip ev yapalim diye.ama kimse yanasmamistir.belki sizlere anlatirkende yanlis lanse etmis olabilirim ama bu adamla ben yasiyorum gercekten paraya deger vermez..oyle yaptiginin lafini eden biri degildir,sadece tatristigimizda elesirir boyle yaptilar soyle dediler vs.cunku bende doldum artik falan diyoryorumlara şöymeg bi baktımda daha ne istiyorsun babanın evinde oturuyorsun diyo pardon da o adam o evleri kim için yaptı evlatları için yaptı tabiki oturacak mezara götürecek hali yok ya
ben sizin yerinizde olsam büyük daire ye falam geçmem ordan taşınırım sonra da derim ki biz size kira vermeyi bile teklif ettik ama kabul etmediniz benim çocuklarım okula gidiyor siz düşünemiyor olabilirsiniz ama ben onları düşünmek zorundayım.
iyilik yapıp karşısındakinin minnet duymasını bekmeyen insanlar sadece ego tatmini yapar
zaten hepimiz o yaklasim tarzlari yüzünden anlasamayiz insanlarla babaniza acil şifalar diliyorum kanser tedavisini olduğunu okumamamısm ama yinede evi tasidiktan sonra daha iyi olacaktir sizin için herşey esinizde bu kadar ılımlı yaklasirken aynisini bekler karşı yaraftan.yani evi ayırın tamam ama yine görüşürsnz ailenzledeAynen eşimde bunu söylüyor zaten,bundan dolayi diyor yaklasimlari yanlis,benide sureci yonetemedigim icin hatali buluyor.ev alın diyenler olmuş zaten aldık eviniz var bir istanbul evlerinde bir dairemuz var.icinde kiraci var suan .ilk kiraci 6aylik borc birakti bize.adam hapse girmis karisi magdurdu canin sagolsun dedik.oyle paraya deger veren insan olsa esim bunu yapmaz.bayramlarda tarim kira alir.Allah razi olsun yardim acisindan cok sik yapar,benim akrabslarima herkesten cok yapar.anneannrme kontor falan gonderir.dedemlerin evleri yikik dokuktur kiyde o kinuda bile oncu olmustur.bu kadar cocugu torunu var bunlarin burda yasamasi ayip ev yapalim diye.ama kimse yanasmamistir.belki sizlere anlatirkende yanlis lanse etmis olabilirim ama bu adamla ben yasiyorum gercekten paraya deger vermez..oyle yaptiginin lafini eden biri degildir,sadece tatristigimizda elesirir boyle yaptilar soyle dediler vs.cunku bende doldum artik falan diyor
O dediginizi de denedim.hatta soyledim anne baba bunu alin siz almis gibi getirin verin diye ama onu bile acik ettiler.bende memnun degilim herkesin birbirine laf soylemesinden ,ama kime ne diyim artikBir kere ne olursa olsun ailen icin cok soz soyletme eşine !! Ben senin yerinde olsam arada alirim cocuklara biseyler annem almis derim.. Ve asla kanser tedavisi goren babani birakipta gitme!! Eşin maddesel düşünüyor!! Herkesin hediye alma kültürü yoktur hele eskilerin.. Bende aile apartmanindayim benim kaynanamda kayinpederim de igne almadilar arada cikolata ciklet!! Ama cok seviyorlar ..Almasinlar esim icin ben de birsey demiyorum!!! Esinle guzelce konus kötü olma illa esinle de ama esin de asil sikinti.. De ki ben artk hasta olacagim lütfen ailemle ilgili konusmayalim de benim icin konusma de ve kanser tedavisi.bitmeden babami birakmayalim de tedavj bitince tasiniriz de..
Biz size ne söylesek boş. Siz eşinizi korumaya odaklısınız.sen bile hala beklentimiz varmış gibi algılayıp öyle bir sürece sokmaya çalışıyorsun ,mevzu yaklasim diyor.benim deger verdiklerime benim kadar değer vermeyebilirler ama en azından anlamaya çalışırlar,bana bu kadar ikincil olduğumu hissettirmezler..bu kadar kırgınlığın üstünede güllük gülistanlık
Aslında bir çoğunuzla aynı düşünüyorum zaten ben mi yanlışım algısını anlayabilmek için yazdım birazda.Allah razı olsun dediğim gibi benim bir şikayetim yok ailemden ama bu ben olduğum için bir tane daha evli kardeşim var o olacak diyor yapılacak diyor veya şöyle olsun diyor hiç bişey yapamazsa küsüyor dediğini yaptırıyor.bende öyle şeyler yok ben kendi adıma sonsuz bir mimnet içindeyim aslında.mesela kardeşim tatile gitti kurbnda etleri bir gün dışarda kaldı geldi bir ton laf etti kimse gık diyemedi aynı şeyi bende yaşadım geldim etler kokmaya başlamıştı nerdeyse kimseye birşey söylemeden yapmaya çalıştım benim aldığım tepkide gezmeseydin oldu.15gün hastanede yattım sadece bir kere geldiler yanıma eşim hergün sabah akşam geldi yemek getirdi hep dışardan.kardeşimin eşi saç ektirdi akşama herkes geçmiş olsuna gitti benim eşim 40yasında su çiçeği geçirdi kimse gelmedi 2.veya 3.gün çıktılar yukarı.ben bunların hiç birini takmadım o an kırıldım ama onlar benim ailem tolere ettim 3 birim kırıldıysam 5birim iyiliklerini gördüm.ama eşim benim adıma da hepsine kırıldı kıyaslama yapıyor çünkü kardeşin bu tavırda olduğu için kimse onlara bişey diyemiyor onlar biz olmuşlar ama sen ve ben biz olamadık senin belki pasif belki kırılgan kimseyi kırmak istemeyen yapın nedeniyle bende neredeyse kendi ailene karşı bile savunur hale getirdi.çünkü sen fikirlerini kırılacaklar diye söyleyemiyorsun diyor.eşin ne yaptı diye soranlar olmuştu.eşim babama çok sevdiği bir saati aldı bu yaz onu köyüne götürdü gezdirdi abla la beraber tur yaptırdı bütün masraflRı kalacak yerine kadar herşeyi karşıladı annem çocuklara bakıyor diye en iysinddn ayakkabı aldı yarım altın aldı kıyaget aldı hiç bişey yaptıgının karşılığı olamaz ama benden sana hediye olsun dedi.kızkardeşim çLışmıyordu bir Ara güne girmek istedi çocuklara çok emeği geçiyordiye gün paralarını karşıladı.en küçük kardeşim okurken her ay olmasada hesabına para yTırdı görmeye gitti 3 4 defa bütün arkDşlarını ve onu öğrnciler diye en iyi yerlere fötürdü yedirdi içirdi helAli hoş olsun arkadaşları geldi yine öyle yPtı.dogumgunlerini boş geçmedi.benim tarafımd maddi durumu kötü olan herkese kendi ailemden dHa fazla yardım etti ediyorda.bunların hüç biri söylenmez yapılanlara karşılık olmaz bir takım şeylerin maddi değeri olmz çnkü.ama bu yaptıklarınn karşlğnı görmedi hiç maddi olarak demiyorum bir tşk bile kendisine edilmedi bana söylendi tşk ettiğimizi söylersin diye..velhasıl bir hafta sonra psikiyatriste gideceğim bakalım o bana ne önerecek?
Sizin esiniz kira dan ayda kac para yanina kar kaldiginin farkinda mi?Cok istiyorsa buyuk ev kendi ailesi alsin.Hem erkek tarafi dusunmeli daha cok ev meselesini.Bi erkek nasil gururuna yedirir ki karisinin ailesinin verdigi evde oturmayi.Ustune birde dengeyi kuramiyormussunuz...kendisi nankor..hersey bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?