Eşim,ailem ve dengeleri saglayamayan ben!Arada

Aynen adam sürekli utanmadan kpden para istiyor. Ben kp olsam ben de bu kadar beleşçi birine tek kuruş vermem.

yorumlara şöymeg bi baktımda daha ne istiyorsun babanın evinde oturuyorsun diyo pardon da o adam o evleri kim için yaptı evlatları için yaptı tabiki oturacak mezara götürecek hali yok ya

ben sizin yerinizde olsam büyük daire ye falam geçmem ordan taşınırım sonra da derim ki biz size kira vermeyi bile teklif ettik ama kabul etmediniz benim çocuklarım okula gidiyor siz düşünemiyor olabilirsiniz ama ben onları düşünmek zorundayım.

iyilik yapıp karşısındakinin minnet duymasını bekmeyen insanlar sadece ego tatmini yapar

Yorumlarinizi tek tek okuyorum...daha öncede dediğim gibi,herşeyi yazarak anlsttığım için stladığım ynuttuğum noktalsr olabilir.takdir edersinizki 8yıl her yasadığımı anlatamam.bir arkadaş eşini haksız bulunca böyle yazıyor gibi bir eleştiri yapmış .kesinlikle çyle bir şey yok zaten diğer mesajlarıda okursanız meselenin özünün para pul ev olmadığı anlaşılabilir..eşime dedimki kk yaxdım nerdeyse herkes seni hatalı buldu dedim.o da dediki birde benim cümlelerimle anlat beni..sen bile hala beklentimiz varmış gibi algılayıp öyle bir sürece sokmaya çalışıyorsun ,mevzu yaklasim diyor.benim deger verdiklerime benim kadar değer vermeyebilirler ama en azından anlamaya çalışırlar,bana bu kadar ikincil olduğumu hissettirmezler..bu kadar kırgınlığın üstünede güllük gülistanlık davranamıyırum.üzülüyorum yskışmıyor,üstümde eğreti duruyor ama senin vermediğin tepkilere karşılık kendimi saydırmak için sivriliyorum daha keskin oluyor bu defa.şimdi işe gitti giderkende dediki ne ılur bir defada benim açı dan bak bir kerede benimle konuştugun kadar onlarla konuş ,halı altına süpürme,günü kurtarmaya çalışma.olayları benim üzerimden yürütme,ben sadece bir evet yada hayır beklefim.bunu söylemek zor değil ki beni hiç bir şey yerine koymadıklarından,kimse cvp vermeye tenezzül etmedi.çok şeyi görmezden geldiğimi sevdiğimi saydığımı yasadıklarımızı sende biliyorsun,bir kerede biz olarak bak dedi..

Bir kere ne olursa olsun ailen icin cok soz soyletme eşine !! Ben senin yerinde olsam arada alirim cocuklara biseyler annem almis derim.. Ve asla kanser tedavisi goren babani birakipta gitme!! Eşin maddesel düşünüyor!! Herkesin hediye alma kültürü yoktur hele eskilerin.. Bende aile apartmanindayim benim kaynanamda kayinpederim de igne almadilar arada cikolata ciklet!! Ama cok seviyorlar ..Almasinlar esim icin ben de birsey demiyorum!!! Esinle guzelce konus kötü olma illa esinle de ama esin de asil sikinti.. De ki ben artk hasta olacagim lütfen ailemle ilgili konusmayalim de benim icin konusma de ve kanser tedavisi.bitmeden babami birakmayalim de tedavj bitince tasiniriz de..

Aynen eşimde bunu söylüyor zaten,bundan dolayi diyor yaklasimlari yanlis,benide sureci yonetemedigim icin hatali buluyor.ev alın diyenler olmuş zaten aldık eviniz var bir istanbul evlerinde bir dairemuz var.icinde kiraci var suan .ilk kiraci 6aylik borc birakti bize.adam hapse girmis karisi magdurdu canin sagolsun dedik.oyle paraya deger veren insan olsa esim bunu yapmaz.bayramlarda tarim kira alir.Allah razi olsun yardim acisindan cok sik yapar,benim akrabslarima herkesten cok yapar.anneannrme kontor falan gonderir.dedemlerin evleri yikik dokuktur kiyde o kinuda bile oncu olmustur.bu kadar cocugu torunu var bunlarin burda yasamasi ayip ev yapalim diye.ama kimse yanasmamistir.belki sizlere anlatirkende yanlis lanse etmis olabilirim ama bu adamla ben yasiyorum gercekten paraya deger vermez..oyle yaptiginin lafini eden biri degildir,sadece tatristigimizda elesirir boyle yaptilar soyle dediler vs.cunku bende doldum artik falan diyor

ben eşinizi hakli buluorum bu konuda yani o tamam babanizdan para istemiş ama geri vermis ve uzerinde yokmus siz soylediniz.siz kpden para alsanz lazm olsa sonrada versenz kp alsa sizde üzulmezmisinz empati kurun derim tamam ailenzde evden kira almior ama geniş daireyide kira vercez dedginiz halde size vermiolar demekki ailenizde tasinmanizi istior olabilir. bence her iki taarafinda zarar gormemesi acisindan siz başka eve taşının hem geniş olsun hem insann kendi evi kendi ddüzeni gibisi yok

zaten hepimiz o yaklasim tarzlari yüzünden anlasamayiz insanlarla babaniza acil şifalar diliyorum kanser tedavisini olduğunu okumamamısm ama yinede evi tasidiktan sonra daha iyi olacaktir sizin için herşey esinizde bu kadar ılımlı yaklasirken aynisini bekler karşı yaraftan.yani evi ayırın tamam ama yine görüşürsnz ailenzlede

O dediginizi de denedim.hatta soyledim anne baba bunu alin siz almis gibi getirin verin diye ama onu bile acik ettiler.bende memnun degilim herkesin birbirine laf soylemesinden ,ama kime ne diyim artik

Tasinmazsam sorunlar daha cok buyuyecek ve saygida kaybolacak.uzak ol tatli ol diye bosa dememisler.esimde en cok babam acisindan uzuldugunu ,bu duruma dimdiden alistirmam gerektigini soyluyor.gider gelirsin cocuklari getirirsin onlar gelir ,belki o zaman herkes birbiri icin daha degerli olur diyor.avr yakasindan anadolu yak tasinmayi dusunuyoruz.

Biz size ne söylesek boş. Siz eşinizi korumaya odaklısınız.
Mevzu davranış değil. Tek sorun eşinizin paragöz olması. Normal bir insan 20 lirayı geri verdim ve baban bu parayı aldı diye size bunun lafını etmez. Bunun konusu açılsa bile konuşulmaz, sitem hiç edilmez.... Bunu göremiyorsunuz.
Madem derdi para değil, taşınma konusunda da ciddi. Ailenize o eve sığmadığınızı ve büyük bir eve kiraya çıkacağınızı söyleyin. Bahaneniz var nasılsa , bişey söyleyemezler.
Kıraya çıktığınızda anlarsınız belki aslında babanızın size ev vererek ne kadar büyük iyilik ettiğini.

Veee kivirmalar basladiii. Hastaneye gelmemek, esinden 20 tl geri istemekten cok daha önemli dimi? Ancak bunu aldigin olumsuz yorumlardan sonra, 7-8inci sayfada söylüyorsun. Yani senin dogumuna gelmis, cocuklarina bakmis, kendi deyimine göre 4 el kol bacak ile yardim eden anne baba, üstelik surda ev vermis ve tam 8 yil boyunca kira almamis insanlar, ve sen 15 gün hastanede kalip sadece 1 gün gelecekler öyle mi?

Hiic inandirici degil. Sirf hakli olmak icin yada konu'ya daha fazla gaz vermek icin söylenen birsey oldugunu düsünüyorum. Kim bilir konu basindan beri fake bilemiyorum fakat bu yorumdan sonra, gelecek yorumlarda tüm inandiriciligini yitirdi benim icin.

Tamam sıkıntı ailende olsun.
Eviniz de varmış.
Tasinmamaniz için ortada hic bir neden yok.
Yani esinin dediği gibi ailenle konusmak zorunda falan degilsin artik.

Olan olmus, kirilan kirilmis. Esinde zaten sana gore ultra caba gosterdi ama olmadi.
Frekans tutmadi.

Neden hala bu konusmalar.
Arada dengeyi kurma cabalari.

Kadinlar bile,
aile apartmaninda kafasi bozulunca cekip gidiyor.
Evi olan adam sence neden hala orada.

Kira geliriniz kesilmesin diye olabilir mi?
Bence tamda böyle.

Çok uzun otopark mevzusunda kestim. Ama eşin çok konuşmasın babanın evinde oturuyo. Sıkıyosa çıkın başka yerde kirada oturun ondan sonra ailen benim için bitti diye erkekliğini yapsın. Çok büyük konuşmiyim hayat ne getirir belli olmaz ama mecbur kalmadıkça kocamı babamın benim için aldığı evde oturtmam. Onu o rahata alıştırtmam.

Sizin esiniz kira dan ayda kac para yanina kar kaldiginin farkinda mi?Cok istiyorsa buyuk ev kendi ailesi alsin.Hem erkek tarafi dusunmeli daha cok ev meselesini.Bi erkek nasil gururuna yedirir ki karisinin ailesinin verdigi evde oturmayi.Ustune birde dengeyi kuramiyormussunuz...kendisi nankor..hersey bahane

Neden tasinmiyorsunuz? Psikolojik destek alacak kadar ne varki? Tasinicaksiniz kimseyi kirmadan. Babanlara da bu ev cocuklarla kucuk geliyor rahat edemiyoruz sagolun bunca yil oturduk deyip guzellikle cikicaksiniz. Haftadonlari gidip geleceksiniz. Inanin sorunlar binde bire inecek herkes birbirinin kıymetini anlayacak.
Yoksa tek dert kira vermeden yasayip gitmekmi? Ben cocuklrimin benle ayni binadaoturmasini istemem. Kendi ayaklarinin uzerinde dursunlar. Kendi evlerini alsinlar. Hep bana bagimli yasamasinlar.

Eşinizin ailesi hiç destek oluyor mu? Yada nasıl davranıyor merak ettim.

Yazmasıçok ayıp ama; Eşin karı gibi davranıyor. Hani bazı konularda kadınlar diyor ya ailesi onu yapmadı, bunu yapmadı aynı onun gibi olmuş...

Tenezzül etmesin, zaten evlerinde oturuyor. Çok istiyorsa kendi arabasını park ediyorsa "baba ben garaj kapısını değiştireceğin" deseydi. Kimse karşı çıkmazdı.

Beyefendi arabasını rahat soksun diye baban mı ğstlensin masrafı?

Kira ödemeye başlayınca aklı başına gelir beyefendinin.

Eşiniz beleşçiliğe fazlaca alışmış. Babanız da farkında ve o paraları bilerek alıyor. O kadar gurur yapıyorsa çıksın gitsin evden. İnsanlarla konuşmak yok, güleryüz yok. Ama bedava evde oturmak var, sürekli şikayet vıdı vıdı çene var. Eşiniz ailesi ne yaptı peki? Sizin ailenizi beğenmiyorsa onun ailesinin vereceği evde yaşayın! Ne ala memleket. Bu kadar sene bedavadan oturunca, insan kiraya vermediği parayla ev alır. Eşin gibilere hem kel hem hodul, nankör vs derler Anadoluda. Yazık siz de peşine düşüp acıyorsunuz adama. Ailenize üzüldüm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…