- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
aynen canım
gitmemi neden istemediğimi söledi oğlu içinmiş güya yeni evlisiniz yalnız bırakma dior
Laf söyledi balkabağı:))
Yeni evliliğinizi anladınız da sanki
Sanki maaile oturan siz değilsiniz.
Madem bu kadar düşünceli ayırsınlar evinizi , önce bir yalnız kalında sonra bırakma kocanı yalnız
aslında bunu şaka yoluyla sölemeliydm gerçi hırsla ne yalnızı siz varsınız ya dedim
olsun arının yeri ayrı ennein babanın dedi
sanki ben evlendiğimi anlamışımda[/COLOR]
Tabi kendi kraliçe arı mübarek:))
Hepiniz onun kovanında yaşayın gitsin
Hey Allahım ya
Boşver sen onu şimdi git keyfine bak, toparla kafanı gel.
Sonra mücadeleye devam:))
nekadar özledim anlamıyor haftalardır görmedim yüzlerini 1 haftalığına götür beni diyorum kesinlikle izin vermiyor mmaşı alınca beraber gider geliriz bir gün kalırız diyor...ama ben 1 günlüğüne doyamıyorum ki...1hafta kalınca anca kendime geliyorum...daha önce 2 kere gitim 1 haftalığına ...cumartesi gidioduk beraber pazar o dönüodu bidaki cumartesi almaya geliyordu...bende ailemin yanında kafa dinliyordum hasret gideriyodum kardeşimle uyuyordumAma nolduysa şimdi asla diyor bugün çok kötü kavga ettik...ölümlü dünyada sen beni ailemden ayrı koyamassın dedim nasıl bağrıyor yaa.görücem yeni evlendi bizim gibi ama hergün burda birgün görmeseler ağlıyorlar arayıp hemen gel diyorlar o olmadan boğazların geçmioyor yedikleri ama ben gidip kalınca batıyor hepsine beim canım yomu yaa...halbuki ben onun alesiyle yaşıyorum hergün bıktım onları görmekten bu kargaşa evden kaçıp uzaklaşmak istiyorum 1 haftalığına kafa dinlemek istiyorm ..eşim beni anlamaz aile özemi nedir bilmiyor çünkü hergün işten gelince biricik anası babası yanında ...özleyen insanı nerden anlıcak ..şuan ondan çok soğudum görmek istemiorum onu akşam eve gelince kesin yine kavga çıkar.ben onu nasıl ikna edeyim kızlar diğer gitmelerimde sinir krizi geçirmiştim orda kalmak zorunda bıraktı beni 2.sinde de pek düzelmemştim ve doktora kontorlüm vardı ondan bişey diyemedi ama bu sefer düzeldiğimi düşünüo heralde halbuki daha kötüyüm ...bana akıl verin güzellikle mi yoksa kavgayla mı halledlir..ben güzellikten yanayım ama anlamıyorki güzellikten..biraz duygu sömürüsü yapsam işe yararmı.......halbuki tamam karıcığım sende bunaldın zaten beraber oturuyoruz git kafanı dinle ben alırım seni dese....anamı babamı görsem..yine eskisi gibi sobanın yanında küçük kardeşimle uyusam
böyle düşünmemeye çalış canım çok zorlanırsın bakcennette son 1 günüm
cehennem hayatıma son 1......
keşke düşünmesem canım şuanda çok garibim ya negüzel geçti günlerim anam babam sıcacık yuvam...o evde yaşadığım günleri biraz unutmuştum ama şimdi bitti cennet günlerim son 1 gün... canım anamı babamı bırakıp kaynana kaynata yanına gidicem o acı günler başlicakböyle düşünmemeye çalış canım çok zorlanırsın bak
sen k.valide k.peder yüzünden evliliği benimseyememişsin canım ayrı evin kendi rahatın olsa böyle düşünmezsinkeşke düşünmesem canım şuanda çok garibim ya negüzel geçti günlerim anam babam sıcacık yuvam...o evde yaşadığım günleri biraz unutmuştum ama şimdi bitti cennet günlerim son 1 gün... canım anamı babamı bırakıp kaynana kaynata yanına gidicem o acı günler başlicak
aynen öyle canımsen k.valide k.peder yüzünden evliliği benimseyememişsin canım ayrı evin kendi rahatın olsa böyle düşünmezsin
allah razı olsun canım aminRabbim size en yakın zamanda ayrı ev nasip etsin inşallah canım.
Bu adamlar niye kendilerine köle almış gibi davranır eşlerine anlayabilmiş değilim.
Esir misiniz siz?
Vallahi peygamber sabrı varmış sizde helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?