Haklısın asıl bu olanlardan sonra içimde çok şey koptu önceleri ayrılmak zor gelirdi sevdiğim için ama şimdi yaptıklarını unutamıyorumBabam hakliymis derim ve ayrilirdim. Esim rahmetli babama küfür etse bosanma sebebidir net. Babam vefat edeli 20 sene olacak. Düsünüyorum da esim ona küfür etse fena patlarim. Böyle heriflerin neyini seviyorsunuz, nasil yanlarina dönüyorsunuz hic anlamiyorum..ailenizi gectim, asil size saygisi ve merhameti yok
Haklısın asıl bu olanlardan sonra içimde çok şey koptu önceleri ayrılmak zor gelirdi sevdiğim için ama şimdi yaptıklarını unutamıyorum
ne yapacağim nedir yahu babanıza küfür ediyor hemde ölmüş adama. affetmeyin tabii ki..Ben 3 yıllık evliyim babam eşimi hiç istemedi ama ben evlendim eşim de biliyor istemediğini. Hep aileler yüzünden tartıştık babam öldü hala konusu bitmedi. Evi terkettim ayrılmadım seviyorum tekrar döndüm ama hep aileme saydırıyor ölmüş babamın arkasından hakaretetti. Bunu duyduktan sonra içimde çok derin yara açıldı. Nasıl affederim bilmiyorum seviyorum da ama görüyorum ki saygı kalmamış çok rahatça anneme ölmüş babama saydırıyor büyük tartışmalarında.. ne yapacağım bilmiyorum
Ben de hata yaptım evi terkedip otele gittim ama ne olursa olsun bu laflar içime öyle oturdu ki. Çok çıkmazda hissediyorum ne yapacağımYa insan nasil unutsun ki. Adam vefat etmis. Sana Allah rahmet eylesin demek düsür. Insan icinden küfretse bile, acili esinin hatrina susar. Babayi kaybetmek insanin bir kanadini kiriyor bir kere. Yani ben bile burdan sinirlendim. Sizi düsünemiyorum bile
Rahmetli babanız haklıymış demek ki. Siz nasıl affederim, seviyorum diyorsunuz ama insan ölen babasına , yaşayan annesine küfreden bir insanı nasıl sever, ben de bunu anlayamıyorum . Demek ki 7 sülalenize bile küfretse ama seviyorum diceksiniz. Azcik onurunuz , gururunuz olsun. Sizinki sevgi değil , saplantı bence.Ben 3 yıllık evliyim babam eşimi hiç istemedi ama ben evlendim eşim de biliyor istemediğini. Hep aileler yüzünden tartıştık babam öldü hala konusu bitmedi. Evi terkettim ayrılmadım seviyorum tekrar döndüm ama hep aileme saydırıyor ölmüş babamın arkasından hakaretetti. Bunu duyduktan sonra içimde çok derin yara açıldı. Nasıl affederim bilmiyorum seviyorum da ama görüyorum ki saygı kalmamış çok rahatça anneme ölmüş babama saydırıyor büyük tartışmalarında.. ne yapacağım bilmiyorum
Şuan sevgi hissetmiyorum içimden ona karşı çok uzaklaştımRahmetli babanız haklıymış demek ki. Siz nasıl affederim, seviyorum diyorsunuz ama insan ölen babasına , yaşayan annesine küfreden bir insanı nasıl sever, ben de bunu anlayamıyorum . Demek ki 7 sülalenize bile küfretse ama seviyorum diceksiniz. Azcik onurunuz , gururunuz olsun. Sizinki sevgi değil , saplantı bence.
Neden sizin annenize babanıza küfreden insanla aynı evde kalmak zorunda hissettiniz kendinizi. Neden otele gitmeyi hata kabul ediyorsunuz ki. Hani sizin istediğiniz evet o küfürler kötü ama otele gittiyseniz eşitlendi durum mu dememizi bekliyorsunuz. Sizin yaşadığınızın psikolojide adı var Stockholm sendromu.Ben de hata yaptım evi terkedip otele gittim ama ne olursa olsun bu laflar içime öyle oturdu ki. Çok çıkmazda hissediyorum ne yapacağım
ölmüş babanıza ve annenize saydırırken sizin tepkiniz ne oluyor peki? Herkes haddini bilecek bu eşim de olsa bir başkasıda olsa asla aileme birakın küfür etmeyi yksek sesle konuşamaz, ha diyelimki bir hata yaptı aynısının kat kat karşılığını kendi ailesine karşı görür anasından emdiği sütü burnundan getiririm siz seviyorum kelimesine sığınıp pasif kalıyorsunuz anladığım kadarıyla siz böyle olmaya devam ettikçe daha çok duyarsınız bu tarz sözleri.Ben 3 yıllık evliyim babam eşimi hiç istemedi ama ben evlendim eşim de biliyor istemediğini. Hep aileler yüzünden tartıştık babam öldü hala konusu bitmedi. Evi terkettim ayrılmadım seviyorum tekrar döndüm ama hep aileme saydırıyor ölmüş babamın arkasından hakaretetti. Bunu duyduktan sonra içimde çok derin yara açıldı. Nasıl affederim bilmiyorum seviyorum da ama görüyorum ki saygı kalmamış çok rahatça anneme ölmüş babama saydırıyor büyük tartışmalarında.. ne yapacağım bilmiyorum
Benim babam da eşimi hiç istemedi, düğün davetiyelerimizi bile dağıtmadı. Şimdi gül gibi geçinip gidiyorlar. Babam damadına damadı babama laf ettirmiyor. Eşinizin ahlakı bozuk, ölen ölmüş olan bitmiş. Dırdırcı kadınlar gibi aynı teraneyi tekrarlayan ve tektarlayacak adama ne kadar dayanacaksınız merak ediyorum. Babanız istememekte haklıymış demek kiBen 3 yıllık evliyim babam eşimi hiç istemedi ama ben evlendim eşim de biliyor istemediğini. Hep aileler yüzünden tartıştık babam öldü hala konusu bitmedi. Evi terkettim ayrılmadım seviyorum tekrar döndüm ama hep aileme saydırıyor ölmüş babamın arkasından hakaretetti. Bunu duyduktan sonra içimde çok derin yara açıldı. Nasıl affederim bilmiyorum seviyorum da ama görüyorum ki saygı kalmamış çok rahatça anneme ölmüş babama saydırıyor büyük tartışmalarında.. ne yapacağım bilmiyorum
Ne mi yapacaksınBen 3 yıllık evliyim babam eşimi hiç istemedi ama ben evlendim eşim de biliyor istemediğini. Hep aileler yüzünden tartıştık babam öldü hala konusu bitmedi. Evi terkettim ayrılmadım seviyorum tekrar döndüm ama hep aileme saydırıyor ölmüş babamın arkasından hakaretetti. Bunu duyduktan sonra içimde çok derin yara açıldı. Nasıl affederim bilmiyorum seviyorum da ama görüyorum ki saygı kalmamış çok rahatça anneme ölmüş babama saydırıyor büyük tartışmalarında.. ne yapacağım bilmiyorum
Aynen dediğiniz gibi her tartışmada yıllar önceki konuları da koyuyor önüme bu da yıpratıyor mide bulandırıyor artık aynı lafları duymaktan. Bu insan çekilir mi yuva bozulmasın diye bu adama sabretmeli miBenim babam da eşimi hiç istemedi, düğün davetiyelerimizi bile dağıtmadı. Şimdi gül gibi geçinip gidiyorlar. Babam damadına damadı babama laf ettirmiyor. Eşinizin ahlakı bozuk, ölen ölmüş olan bitmiş. Dırdırcı kadınlar gibi aynı teraneyi tekrarlayan ve tektarlayacak adama ne kadar dayanacaksınız merak ediyorum. Babanız istememekte haklıymış demek ki
Seviyorsunuz anne babaya küfür edeni seviyorsunuz.eşinizde sevginize güvenip saydırıyor.Bravoooo küçültün ailenizi basite indirin boş beleş adamlar içinBen 3 yıllık evliyim babam eşimi hiç istemedi ama ben evlendim eşim de biliyor istemediğini. Hep aileler yüzünden tartıştık babam öldü hala konusu bitmedi. Evi terkettim ayrılmadım seviyorum tekrar döndüm ama hep aileme saydırıyor ölmüş babamın arkasından hakaretetti. Bunu duyduktan sonra içimde çok derin yara açıldı. Nasıl affederim bilmiyorum seviyorum da ama görüyorum ki saygı kalmamış çok rahatça anneme ölmüş babama saydırıyor büyük tartışmalarında.. ne yapacağım bilmiyorum
Kısa ve öz.Sevginiz batsın.
Aynen dediğiniz gibi her tartışmada yıllar önceki konuları da koyuyor önüme bu da yıpratıyor mide bulandırıyor artık aynı lafları duymaktan. Bu insan çekilir mi yuva bozulmasın diye bu adama sabretmeli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?