Eşim ailemi eve bırakmak istemiyor???

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. Eşim annem babam ya da amcamlar geldiğinde bize ki sık sık gelmezler onları eve bırakmıyor.. Metroyla gönderiyor çok üzülüyorum metroyla Bi saat annemlerin eve gitmesi arabayla 15-20 dk.. Güzellikle söyledim olmadı .. Rica ettim olmadı.. Kavga ettim küstüm olmadı.. Çok üzülüyorum annem çalışıyo evimiz metroya yakın bir tane damadı var sonuçta aşağı iner bi kere ben bırakayım der bizimkilerde yok sağol der hiç Israr yok .. Zaten suratından da belli götürmek istemediği .. Kendi enişteleri anne babasına yapsa aynı şeyi meyroyla eve gönderse gece demediğini bırakmaz.. Offfffff Can'ım çok sıkılıyo ben bu duruma Nasıl çözüm bulcam

Annem kendini kötü hissediyordur bu şekilde ilerde kendi çocuğumuz bize bunu yapsa kırılmaz mıyız de vicdan yap bence.. Çünkü gerçekten öyle.

Gelinde böyle birinin ailesine objektif tarafsız yaklaşın insanın elinde olmaz heralde
Benim aileme nadılsa bende onun ailesine aynı muameleyi sergilemeliyim diye düşünür insan iyi mi olur hayır işi yokuşa sürer bu yaklaşım

gerçekten çok ayıp ediyor eşiniz.ne olur sanki yarım saatini ayırda anne baba sonucta.Bencede en güzeli bir an önce ehliyet alıp sizin götürmeniz olur.

Gelinde böyle birinin ailesine objektif tarafsız yaklaşın insanın elinde olmaz heralde
Benim aileme nadılsa bende onun ailesine aynı muameleyi sergilemeliyim diye düşünür insan iyi mi olur hayır işi yokuşa sürer bu yaklaşım
Yok ama kendisinin beklentisi sonsuz ailesine karşı her konuda çok kızgınım ailemle hiç Bi problem yok gideriz görüşürüz samimidir ama bu götürme muhabbeti beni aşırı üzüyo

Aileme karşı değil kimseyi bırakmak almak götürmek ona göre değil babası da öyle ondan bulaşmış sanırım .. Zor geliyo git gel yapmak
Ailene kasıtlı olarak yapmiyomus hic degilse, genel huyunum bu olmasi teselli edici şu durumda..

Ciddi haddini bildirmeye bakar iş.kendi ailesine hizmet etmesine asla musade etmiycen.adam oluncaya kadarda baskı kuracan

Benim eşim öyle yapsa teklif etmeyi ona bırakmazdım. Anne, baba hadi binin Ahmet, Mehmet sizi eve bıraksın. Onlar yok dese de, aa olur mu binin hadi derdim. Kapıyı açar zorla oturttururdum.

Back
X