Eşim ailemi eve bırakmak istemiyor???

Kapida araba var senin ehliyetin yok.
Kocana muhtac kalana kadar ehliyet al ve kendin birak. Bundan kolay ne var?

Anaaa birebir benim eşimi anlatmışsın.
Bize biri geleceği zaman yada birlikte dışarda bi yere gittiğimiz zaman önce tembihler sakın teklif gelmesin kimseyi bırakmam bi yere filan diye :(
Beni de almaz bi yere bırakmaz. Ama bi misafir gelince; Evi geçtim, metroya bırak demi Yok adamda öyle bişey Yok. Ama kendi ailesi için fizana gider bu da bi gerçek maalesef. 10 senedir bi çözüm bulamadım. Takmıyorum, değiltiremiyorum çünkü. Her işimizi kendimiz hallediyoz mecbur.

e adam bi kere teklif ettiğinde yok diyolarmış. kabul etsinler. çok sçama bi mantık biz yok diyelim ama ısrar etsin öyle kabul edelim mi?

araba kullanmayı öğren kendin götür 20 aylık bebeğim var araba kullanmayı geçen yıl öğrendim eski büskü bir arabam var ki ben panik ataklıyım ona rağmen ...şimdi oğlumu arabaya atar her yere gidebilir pozisyondayım.

Toplu tasima kullanim orani medeniyet gostergesidir. Biz bize gelen kimseyi bir yere birakmadik bakin simdi farkediyorum. Bana enteresan gelir gelen misafiri ben niye gotureyim ki? O zaman ben onlara gitseydim bari. (Araba almayi pek planlamiyorduk ve imkanimiz olmasina ragmen almadik. Ben sicak bakmiyorum. Simdi kesinlesti.)

Ayrica adam bir kere oneriyormus. Yok diyorlarmis. Ne yapsin yalvaracak mi ille de ben gotureyim diye?

Beni misafirlikten arabayla evime getirseler bir daha gitmem. Yuk olmus hissederim. Bir de cocuk muyum diye dusunurum. Aaa basima coban diktiler derim.

Valla sokağınızın durumu nasıl bilmiyorum ama ben bazen akşam sinir krizi geçirmeyeyim diye arabayı bıraksam mı diye tereddüt ediyorum. Kaldı ki adam işten yorgun geliyor olabilir. En iyisi ehliyet almanız o zaman daha iyi anlarsınız trafiktir, park zorluğudur vesaire kendiniz bile bazen üşenirsiniz bırakmaya. Araba ile 15-20 dk ise taksi de tercih edebilirler madem sık gelmiyorlar. Ya da korsan taksi olabilir daha ucuza götürüyorlar yasal olmasa bile kullanmayan yoktur.

Toplu tasima kullanim orani medeniyet gostergesidir. Biz bize gelen kimseyi bir yere birakmadik bakin simdi farkediyorum. Bana enteresan gelir gelen misafiri ben niye gotureyim ki? O zaman ben onlara gitseydim bari. (Araba almayi pek planlamiyorduk ve imkanimiz olmasina ragmen almadik. Ben sicak bakmiyorum. Simdi kesinlesti.)

Ayrica adam bir kere oneriyormus. Yok diyorlarmis. Ne yapsin yalvaracak mi ille de ben gotureyim diye?

Beni misafirlikten arabayla evime getirseler bir daha gitmem. Yuk olmus hissederim. Bir de cocuk muyum diye dusunurum. Aaa basima coban diktiler derim.
misafirlere karşı ben de aynı tutumu sergilerim ama bence anne baba çooookk başka. eşimin ailesi de olsa kendi ailem de olsa farketmez.

Allah Allah. Götüreyim dediği zaman, yok diyorlarsa sen ısrar et "Tamam" dedirtesiye kadar, sonra mecbur götürecek

İyi de esiniz birakmak zorunda degil ki. Esinizde yazik gunah degil mi o yolun bi gidisi var bi de donusu. Gereksiz yere neden yol ceksin. Bizde de aksine esim birakiyim diye israr eder ama ailem kesinlikle kabul etmez. Gece vakti tek donuceksin uykun gelir uyuyakalirsin derler. Bu kadar ustune gitmeyin esinizin. Birakmak isterse sagolsun. İstemezse de kimsenin ozel soforu olmadigi icin istemez.

Back
X