- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi nebilimyaa
benim çok yakın bir arkadaşım nişanlı şimdi birgun bize geldi nişanlısıyla adamın konuştugu tek konu mal mülk para kazanç evlenince aylıgı 5 milyar olan villa kiralıcakmıs çırağanda düğün yapcakmış anlattı durdu ve ilk defa evimize gelio bütün eşyalarımızı küçümsedi ki 5 aylık evliyim daha yeni eşyalarım çünkü kendisi 20 milyara yatak odası alacakmıs bunuda arada sıkıştırdı ve kıza diyorki baban bize bişi almasın e zaten gücüde yetmez hahahaha die gülüo arkadas nasıl evlenecek bunla hayret ediyorum dogrusu
ben mutfaktayken eşime benim malım mülküm sana garip geliodur deilmiş sende yokya demiş gülmüş ben odaya geldim eşim kıpkırmızı sinirden laf arasında erken geldin dedim eşime taksiyle geldim dedi şu sonradan görmede döndü eşime aaa nerden buluosun taksiyle gelecek parayı dedi eşimde yeter artık kapı orada dedi paldır küldür kovdu evden çokta iyi yaptı asla dayanamam böyle insanlara ve arkadasım bana küs şuanda nişanlısı evimize ilk defa gelmişte ayıp etmişiz aman cokta tın
canım sen en azından farkındasın eşinin yaptıklarının ya farkında olmasan sanada normal gelseydi
ben mutfaktayken eşime benim malım mülküm sana garip geliodur deilmiş sende yokya demiş gülmüş ben odaya geldim eşim kıpkırmızı sinirden laf arasında erken geldin dedim eşime taksiyle geldim dedi şu sonradan görmede döndü eşime aaa nerden buluosun taksiyle gelecek parayı dedi eşimde yeter artık kapı orada dedi paldır küldür kovdu evden çokta iyi yaptı asla dayanamam böyle insanlara ve arkadasım bana küs şuanda nişanlısı evimize ilk defa gelmişte ayıp etmişiz aman cokta tın
canım sen en azından farkındasın eşinin yaptıklarının ya farkında olmasan sanada normal gelseydi