Eşim ailemin hatalarıni bana karşı kullanıyor

Destek olmadıklari için bariz ortada olan bı konu ama evet eşimle bile dertlesmemeliymisim bunu öğretti bana
Eşiniz gibi bir adamla hayat çok zor olacak malesef ve kolay kolay kirilmamaniz için duygularınızı güçlendirmeniz gerecek

Zaten bunun farkındayız onlardan bı beklentimiz olduğundan değil manevi olarak da çocuğun bakımında falan annem çok gelip gitmedi o yüzden bu kadar dolduk.
Bu tarz konularda şikayetçi olan üyeler aileniz mecbur değil deyince zaten beklentimiz yok diyorlar. Beklentiniz olmasaydı eşinize dert yanmazdınız. Sizi zaten büyütmüş bu insanlar. Öncelikleri torunu değil kendileri diye sitem etmişsiniz ilk mesajınızda.

Erkekler ilk kavgada veya canını yakmak istediğinde bunu hemen kullanıyor malesef günlük tutmak daha iyi yada Allah a konuşmak Allah'a derdini dökmek vs insanlar heran değişip sizi üzebilir
Canını yakmak isteyen eş en başından sorunludur zaten. Bi kere anlatırsın baktın yüzüne vuruluyor susarsın. Ne bileyim tuhaf geliyor aynı evi yatağı paylaştığın adama içimi dökememek.
Destek olmadıklari için bariz ortada olan bı konu ama evet eşimle bile dertlesmemeliymisim bunu öğretti bana
Belki de siz fazla kinci bir şekilde anlattınız eşiniz de doldu ya da eşiniz en azından başından beri sinsice sizden laf aldı bilemeyiz. Ya karşılık vereceksiniz her fırsatta ya da bir daha tek kelime etmeyeceksiniz kendinizle ilgili

Manevi olarak tabikide beklentim olucak insan doğumunda hastalığında annesinden başka kimi ister yanında. Ben illa bize maaş baglasinlar yardım etsinler diye beklemiyorum zayen ki asla kabul etmem bizim derdimiz para da değil manevi acidan çok kırıldık ve kötü donemlerden geçtim doğumda falan kirginligimi konuştuk eşimle konuşmamin sakıncası olmayacağını düşündüm ama yanildim

hayatımdaki insana ne ailemin bir negatif yönünü söylemedim ne de aileme hayatımdaki insanın negatif bir yönünü söylemedim , hayatınızda sizi seven size değer veren veyahut sizin sevip değer verdiğiniz insanlar olsa da insanoğlu nankördür en ufak olayda yüzünüze çarpılmış maalesef , özellikle ailenizin negatif bir yönünü söylemekle büyük bir hata etmişsiniz …Resmen ailem böyle böyle sadece sen varsın hayatımda gibi yaklaşım göstermişsiniz bu da eşinizin kendisini üstün görüp ailenizi ezmesi ile sonuçlanmış , yapacağınız en iyi şey sert bir dille uyarmak böyle şeylerin tekrar olmamalı .

Son düzenleme:
Şimdi diğer konunuza baktım. Görümceniz hamileyken size yerleşmiş ve evden uzun süre gitmemiş eşiniz de kız kardeşini desteklemiş, kavga gürültü zar zor yollamışsınız evden. Böyle bir adam nasıl sizin ailenize laf söyleyebiliyor?

Koskoca adamsin evi gecindirirsin diye guvendikleri icin gururuna dokunmasin diye sormuyorlardir belki bilseler bu kadar talepkar oldugunu atarlardi onune uc bes diyeceksin de isteeee
Durumu fazla maddi açıdan anlayan olmuş eşim asla maddi yöne düşkün bı insan değil aslında manevi olarak bişey görmediğimiz için konu farklilasti

Kocanıza ailenizin dedikodusunu yaparken zor durumlarda gene ailenize sığınacağınızı unutmuşsunuz ama hayat hatırlatmış

Dediğim gibi kendi ailesi dünyanın kötüsü de olsa onun için önde

Maddi beklentiniz olmasydı eşiniz para isteyelim diye aklinca dalga gecmezdi

Dediğim gibi kendi ailesi dünyanın kötüsü de olsa onun için önde
Adam hamile halinizle evinize gelip beleşten yaşayan ve gitmeyen kız kardeşini bile savunuyor siz niye ailenizi kötülüyosunuz bu adama yahu? Sizinkilere laf dediğinde onunkilerin yaptığını hatırlatmıyo musunuz? Bir de eşim bana karşı kullanmaz sandım diyorsunuz. Tam olarak kullanacak potansiyelde birisiymiş.

Maddi beklentiniz olmasydı eşiniz para isteyelim diye aklinca dalga gecmezdi
Senin ailenin Hayri yok anlamında onu göstermek için dedi beklentimiz yok neden yalan soyliyim. Herkesin ailesi çocuğuna destek olmuyo mu içinden gelerek işte benimkiler öyle olmadığı için zorumuza gitti paranin önemi olduğundan değil neyse yaşamadan anlayamazsınız

Bı çırpıda kolay olmuyo yakıp yıkmak. Küçük bebeğim var ve onun aile ortamında büyümesini istiyorum terapiye gidiyoruz biseyleri düzeltmek için çabalıyoruz çünkü

"Benim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar"

Sizin yazdıklarinizdan yola cikarak yapiyoruz yorumları

Maneviyattan da bahsediyorum orda sadece mevzu maddiyat değil genelde aileler içtenlikle yardım eder ya çocuklarına ondan bahsediyorum dusunulmekten bahsediyorum üç beş koparmaktan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…