- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.066
- 33
Pardon??Benim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar , benim zoruma gitti tabiki. Eşimle dertlestim hep bu zamn kadar benimle yoldaş olduğunu sanirken bugün gördüm ki ilk sıkıntıda bunu yüzüme vuracak kadar cirkinlesti. Eşimin koyune ailesini ziyarete gittik orda çok değişik davrandı ailesine çok düşkün sürekli onların gözünün içine baktı ben sanki dusmanmisim gibi herşeyde savunmaya geçti.en sonunda da ailesinin yanında valla sana benim ailemin Hayri var senin ailenin Hayri yok dedi sonra dalga geçer gibi babanı arasana bana borç versin diye kinayeli kinayeli konuştu vermediğini bildiği için çok zoruma gitti. Ben ona guvenmistim bu kadar cirkinlesmesi ağrıma gitti.
Anneniz bebeğe bakmak zorunda değil siz de çalışmıyor iseniz hele bebek planında iki yetişkin tek başına bakma potansiyelini görmedi iseniz kendinizde kusura bakmayın çocuk yapmayacaktınız. Sizin anneniz sizin evin bakıcısı hizmetçisi mi zorunda mı gelmeye.. Hadi doğumda geldi başta kaldı sonsuza dek ne yapsın. Gelip gitse benim evimde yiyor diye laf ederdi kocan iyi ki de gelmemiş kadın vallahi senden uyanıkZaten bunun farkındayız onlardan bı beklentimiz olduğundan değil manevi olarak da çocuğun bakımında falan annem çok gelip gitmedi o yüzden bu kadar dolduk.
Benim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar , benim zoruma gitti tabiki. Eşimle dertlestim hep bu zamn kadar benimle yoldaş olduğunu sanirken bugün gördüm ki ilk sıkıntıda bunu yüzüme vuracak kadar cirkinlesti. Eşimin koyune ailesini ziyarete gittik orda çok değişik davrandı ailesine çok düşkün sürekli onların gözünün içine baktı ben sanki dusmanmisim gibi herşeyde savunmaya geçti.en sonunda da ailesinin yanında valla sana benim ailemin Hayri var senin ailenin Hayri yok dedi sonra dalga geçer gibi babanı arasana bana borç versin diye kinayeli kinayeli konuştu vermediğini bildiği için çok zoruma gitti. Ben ona guvenmistim bu kadar cirkinlesmesi ağrıma gitti.
Hadi ordan deseydin. Bu zamana kadar beni yetiştiren büyüten insanlara laf ederken haddini bil deseydin. Ailemle sorunlarım beni ilgilendirir senin bu kadar ağzı gevşek,insanı üzüntüsünden vuracak kadar vicdansız olduğunu görmemiştim ama. Şimdi seni görünce aileme şükrettim deBenim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar , benim zoruma gitti tabiki. Eşimle dertlestim hep bu zamn kadar benimle yoldaş olduğunu sanirken bugün gördüm ki ilk sıkıntıda bunu yüzüme vuracak kadar cirkinlesti. Eşimin koyune ailesini ziyarete gittik orda çok değişik davrandı ailesine çok düşkün sürekli onların gözünün içine baktı ben sanki dusmanmisim gibi herşeyde savunmaya geçti.en sonunda da ailesinin yanında valla sana benim ailemin Hayri var senin ailenin Hayri yok dedi sonra dalga geçer gibi babanı arasana bana borç versin diye kinayeli kinayeli konuştu vermediğini bildiği için çok zoruma gitti. Ben ona guvenmistim bu kadar cirkinlesmesi ağrıma gitti.
Konuyu çok farklı yerden anlamissiniz. Dogumumdan önce bir hafta yatış verdiler annem en son güne kadar işten izin alıp gelmedi geldiğinde de şans eseri doğumum basladi da öyle yanımda olmuş oldu yoksa sorunlu olduğum gorumceme muhtaç kalacaktım. Benim kırgınlıkların asla maddi değil anlatamıyorum galiba aile olarak düşünceli olup yanımda olmamalari. Eşime tabikide ezik gibi susmuyorum ailesinin yanında da gereken tepkiyi verdim susmadim susmam da. Ben aileme karşı kırgınlıkları mi paylastim onunla yoksa ailemi iki paralık edecek kadar düşmedim.Pardon??
Siz niye aile kurdunuz ana babalarınız size baksın diye mi?
Hayır efendim siz kendi kazandığınızı veriyor musunuz ki aileniz size akıtmaya devam etme mecburiyetinde olsun hayırdır?
Babanın durumu olur gönlünden kopar verir orası ayrı mesele ama hiç bir aile evlenen çalışan insana para yardımı yapmak zorunda değil
Herkesin başka çocuğu gideri var, kaldı ki böyle damada da ben para sıvamam doğru yapmışlar
Benim ailemi ağzına alacak ben de mahcup olup dinleyeceğim ezik gibi?? Ağzını aç sokulan lafa cevap yapıştır. Elalemin kesesinden beklentisi olarak evlenip evine bakamayacak kadar aciz ise evlenmeseydi oturup sevgili babasının evinde anası ile çay içseymiş bol parası ile
Ailesi ne yaptı han hamam mı saray mı verdi? Sizi altına mı boğdu çırağan sarayında düğün mü yaptı jet mi çekti altınıza ne yaptı yani?
Eşiniz kürkçü dükkanına dönünce kabarmış gaza gelip, bebek de var ağzını açamaz diye tepenize çıkıp sizi didikliyor
Haddini bildirmen gerekiyor ayar ver
Bir daha ailenle ilgili sırrı da döküp ortaya milletin ağzına kocan dahil laf verip rezil etme. İlk fırsatta zayıf karnından vurmuş seni
Çocuk bakmak zorunda değil kızının zor günlerinde yanında olmak zorunda. Hastalndigimda ateşli halimle gel dedim çocuk küçüktü oyleyken bile evde yemeğim yok diye gelmedi sen gel dedi o haldeykenAnneniz cocuk bakmak zorunda degil
Anneniz cocuk bakmak zorunda degil
Anneniz cocuk bakmak zorunda degil.
Çocuk bakmak zorunda değil kızının zor günlerinde yanında olmak zorunda. Hastalndigimda ateşli halimle gel dedim çocuk küçüktü oyleyken bile evde yemeğim yok diye gelmedi sen gel dedi o haldeyken
ailesinin gözünün önünde hakkından gelmeliydinizKavga ettim zaten . O yaptığını benim anladığım gibi ciddi bişey olarak gormuyo ben mi abartiyorum kim olsa bunu böyle anlamaz mi. Durum kötü yerlere gidiyo dedim inceldigi yerden kopsun farketmez dedi bende anneme gittim kafa dinlemeye sonra geldi aldı ama asla bı pişmanlık bı mahcupluk yok öyle gemileri yakamadigim için geri geldim.
Sikayet ne alaka ya siz eşinizle dertlesmiyo musunuz canınızın sıkkın olduğunda neyin var diye sormuyo mu sorduğunda paylasmiyo musunuz insanları kötü göstermek çok kolayBeni iki gunluk esine sikayet edebilecek bir evladi anlamayacak degilim, babasi baksin der cikarim bu surecte esiniz yaninizda olmak zorunda baska hic kimse degil
Sikayet ne alaka ya siz eşinizle dertlesmiyo musunuz canınızın sıkkın olduğunda neyin var diye sormuyo mu sorduğunda paylasmiyo musunuz insanları kötü göstermek çok kolay
+++ ciddi bi ahlaki sorun olmadıkça hiçbir sorun karşılıklı olarak birbirlerine aktarılmamalıAile eşe, eş aileye kötülenmez.
Canım anneannemin en güzel sözü ; kocanın avucuna her şey yazılmaz.Benim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar , benim zoruma gitti tabiki. Eşimle dertlestim hep bu zamn kadar benimle yoldaş olduğunu sanirken bugün gördüm ki ilk sıkıntıda bunu yüzüme vuracak kadar cirkinlesti. Eşimin koyune ailesini ziyarete gittik orda çok değişik davrandı ailesine çok düşkün sürekli onların gözünün içine baktı ben sanki dusmanmisim gibi herşeyde savunmaya geçti.en sonunda da ailesinin yanında valla sana benim ailemin Hayri var senin ailenin Hayri yok dedi sonra dalga geçer gibi babanı arasana bana borç versin diye kinayeli kinayeli konuştu vermediğini bildiği için çok zoruma gitti. Ben ona guvenmistim bu kadar cirkinlesmesi ağrıma gitti.
Ah be bacım ne yaptın sen benim yaptığim hatanın birebir aynısını yapmışsın. Bundan sonra tek kelime etme ailen hakkında. Birsey söylemeye kalkıştığındada ağzının payını ver sustur onu yoksa bu hep böyle devam ederBenim ailem biraz kendi kabuğunda yaşar. Yani önceliği kendi düzenleri kendi maddiyatlari. Bana pek destek olmazlar.cocugum oldu Maddi ve manevi çok yanımda olmadilar , benim zoruma gitti tabiki. Eşimle dertlestim hep bu zamn kadar benimle yoldaş olduğunu sanirken bugün gördüm ki ilk sıkıntıda bunu yüzüme vuracak kadar cirkinlesti. Eşimin koyune ailesini ziyarete gittik orda çok değişik davrandı ailesine çok düşkün sürekli onların gözünün içine baktı ben sanki dusmanmisim gibi herşeyde savunmaya geçti.en sonunda da ailesinin yanında valla sana benim ailemin Hayri var senin ailenin Hayri yok dedi sonra dalga geçer gibi babanı arasana bana borç versin diye kinayeli kinayeli konuştu vermediğini bildiği için çok zoruma gitti. Ben ona guvenmistim bu kadar cirkinlesmesi ağrıma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?