Eşim ailemin hatalarıni bana karşı kullanıyor

Sizin aileni maddi destek olmak zorunda değil . Bunu öğrensin önce . Orda susmadınız inşallah . Ağzının payını verin bakalım bida yapıyorum . Mal erkeklerde var ailesinin yanına gidince bit değişmeler , karısının yanında değişmeler

Pardon??
Siz niye aile kurdunuz ana babalarınız size baksın diye mi?
Hayır efendim siz kendi kazandığınızı veriyor musunuz ki aileniz size akıtmaya devam etme mecburiyetinde olsun hayırdır?
Babanın durumu olur gönlünden kopar verir orası ayrı mesele ama hiç bir aile evlenen çalışan insana para yardımı yapmak zorunda değil
Herkesin başka çocuğu gideri var, kaldı ki böyle damada da ben para sıvamam doğru yapmışlar
Benim ailemi ağzına alacak ben de mahcup olup dinleyeceğim ezik gibi?? Ağzını aç sokulan lafa cevap yapıştır. Elalemin kesesinden beklentisi olarak evlenip evine bakamayacak kadar aciz ise evlenmeseydi oturup sevgili babasının evinde anası ile çay içseymiş bol parası ile
Ailesi ne yaptı han hamam mı saray mı verdi? Sizi altına mı boğdu çırağan sarayında düğün mü yaptı jet mi çekti altınıza ne yaptı yani?
Eşiniz kürkçü dükkanına dönünce kabarmış gaza gelip, bebek de var ağzını açamaz diye tepenize çıkıp sizi didikliyor
Haddini bildirmen gerekiyor ayar ver
Bir daha ailenle ilgili sırrı da döküp ortaya milletin ağzına kocan dahil laf verip rezil etme. İlk fırsatta zayıf karnından vurmuş seni

Zaten bunun farkındayız onlardan bı beklentimiz olduğundan değil manevi olarak da çocuğun bakımında falan annem çok gelip gitmedi o yüzden bu kadar dolduk.
Anneniz bebeğe bakmak zorunda değil siz de çalışmıyor iseniz hele bebek planında iki yetişkin tek başına bakma potansiyelini görmedi iseniz kendinizde kusura bakmayın çocuk yapmayacaktınız. Sizin anneniz sizin evin bakıcısı hizmetçisi mi zorunda mı gelmeye.. Hadi doğumda geldi başta kaldı sonsuza dek ne yapsın. Gelip gitse benim evimde yiyor diye laf ederdi kocan iyi ki de gelmemiş kadın vallahi senden uyanık

Orda onu bir güzel bozar sonrada yüzüne bakmam boşarım.
Böyle birinden ne hayır gelecek? Miğdemi bulandırıyor böyle yaratıklar.

Hadi ordan deseydin. Bu zamana kadar beni yetiştiren büyüten insanlara laf ederken haddini bil deseydin. Ailemle sorunlarım beni ilgilendirir senin bu kadar ağzı gevşek,insanı üzüntüsünden vuracak kadar vicdansız olduğunu görmemiştim ama. Şimdi seni görünce aileme şükrettim de

Benim babamda böyle, annemin ailesinin hatalarını söyler durur, o yüzden ben sevgilim olunca ya evlenirsek diye ailemle alakalı açık vermemeye çalışıyorum ama bu da doğru değil işte eşimize de güvenmeyeceksek kime güveneceğiz

Konuyu çok farklı yerden anlamissiniz. Dogumumdan önce bir hafta yatış verdiler annem en son güne kadar işten izin alıp gelmedi geldiğinde de şans eseri doğumum basladi da öyle yanımda olmuş oldu yoksa sorunlu olduğum gorumceme muhtaç kalacaktım. Benim kırgınlıkların asla maddi değil anlatamıyorum galiba aile olarak düşünceli olup yanımda olmamalari. Eşime tabikide ezik gibi susmuyorum ailesinin yanında da gereken tepkiyi verdim susmadim susmam da. Ben aileme karşı kırgınlıkları mi paylastim onunla yoksa ailemi iki paralık edecek kadar düşmedim.

Anneniz cocuk bakmak zorunda degil
Anneniz cocuk bakmak zorunda degil
Anneniz cocuk bakmak zorunda degil.
Çocuk bakmak zorunda değil kızının zor günlerinde yanında olmak zorunda. Hastalndigimda ateşli halimle gel dedim çocuk küçüktü oyleyken bile evde yemeğim yok diye gelmedi sen gel dedi o haldeyken

Çocuk bakmak zorunda değil kızının zor günlerinde yanında olmak zorunda. Hastalndigimda ateşli halimle gel dedim çocuk küçüktü oyleyken bile evde yemeğim yok diye gelmedi sen gel dedi o haldeyken

Beni iki gunluk esine sikayet edebilecek bir evladi anlamayacak degilim, babasi baksin der cikarim bu surecte esiniz yaninizda olmak zorunda baska hic kimse degil

ailesinin gözünün önünde hakkından gelmeliydiniz
babam senin ondan borç isteyeceğini düşünmez. Herhalde gurur yaparsın isteyemezsin

onun da ailesinin vardır bişeyleri sizde onun canını yakın
ve
aska ve kata bir daha hiçbişey anlatmayın.. burada hep yazılır bu

Beni iki gunluk esine sikayet edebilecek bir evladi anlamayacak degilim, babasi baksin der cikarim bu surecte esiniz yaninizda olmak zorunda baska hic kimse degil
Sikayet ne alaka ya siz eşinizle dertlesmiyo musunuz canınızın sıkkın olduğunda neyin var diye sormuyo mu sorduğunda paylasmiyo musunuz insanları kötü göstermek çok kolay

Sikayet ne alaka ya siz eşinizle dertlesmiyo musunuz canınızın sıkkın olduğunda neyin var diye sormuyo mu sorduğunda paylasmiyo musunuz insanları kötü göstermek çok kolay

Esimle tabi ki dertlesiyorum o benim en yakin arkadasim
Ama bu konu baska
Annem babam destek olmuyor bu konuya dahil degil
Ztn sizde ogrenmissiniz gecmis olsun

Canım anneannemin en güzel sözü ; kocanın avucuna her şey yazılmaz.

Üzülmeyin lütfen ve kendinizi suçlu hissetmeyin.İnsan eşine anlatamayacaksa kime anlatabilir ki?
Acı bir şekilde eşinizin güvenilmez bir insan olduğunu tecrübe ettiniz,bundan sonra daha dikkatli olacaksınız

Ah be bacım ne yaptın sen benim yaptığim hatanın birebir aynısını yapmışsın. Bundan sonra tek kelime etme ailen hakkında. Birsey söylemeye kalkıştığındada ağzının payını ver sustur onu yoksa bu hep böyle devam eder

Aile ilgili problemleri eşe anlatmamak gerektiğini burdan öğrendim o yüzden ne kadar dertlesmek istesem de ailemle ilgilu olumsuz şeyleri eşime hiç söylememistim
Size de ders olsun kirildiginizi da belli edin ki yuz bulmasın

Eşim bana anlatirdi ama dert yanardı ailesiyle ilgili ben yorum yapmadan dinlerdim anlattığı şeyleri sonradan yüzüne vurduğumu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…