Eşim ailemin hatalarıni bana karşı kullanıyor

Çok zor bir durum ailesinin yanında demesi erkeklik gösterisi yapmış kuş beyinli söyleyin ona annene babanıza mi güvenmiş de evlenmiş borç versin demek ne demek her ne olursa olsun ailenin kötü yanlarını sakın eşine söyleme canim

İşte yaptımız en büyük hatalardan biri heralde eşimizle ailevi sorunlarımızı paylaşmamalıyız. Ne kadar eşimizde olsa hayat bu gerçekten beklemediğimiz yerden vuruyor. Güçsüz olduğunuzu hıssettirmeyın ve o oyle dalga gecer gibi konuştuğunda sert tavrınızı gösterin susup kalmayın. Ve bundan sonra anlatmayın..

Şunu anlayın ne olursa olsun aileniz ile ilgili olumsuz hüç bir şeyi eşiniz yada ailesi ile paylaşmayın. İlerde karşınıza çıkan ilk fırsatta kullanırlar böyle. Ağzını iyice kapayın ki onun bi daha böyle konuşmaya cesaret edemesin hadsiz. Eşiniz çok basit ve kötü biri maalesef.

Ben hayatta ailemde de aram iyi olmasada veya ailemin sorunları olsada asla eşime söylemem çünkü bir an gelir yüzüne vurur.Cevremde çok tanık oldum eşleri ne kadar iyise de bir kavgada yüzlerine vurmuşlardır

Biz kadınlar duygusal boşlukta iken, karşımızdakini adam sanıp boş bulunup içimizi dökeriz hiç hesap yapmadan,
Onlar ise ilk fırsatta bunu tokat gibi yüzümüze çarparlar

Halbuki aileleri de 5 para etmez
Ama yere göğe de sığdıramazlar
Neden ? Çünkü taviz vermezler ,kötülemezler, sürekli onlara saygı göstermeni beklerler,bizim gibi duygusal değiller

Hayatta öğrendiğim ve asla unutmayacağım kuraldır
NE olursa olsun aileni kötüleme, yaralarını geçmişini anlatma
Bu kim olursa olsun, sadece eş değil

Utanmaz herif. Senin babana güvenip çocuk yaptıysa vay haline? Utanmadan bide parayı konu ediyor.
Maden öyle kendi babasi verimsiz oğluna aylik bağlasın.
Kendi anasi gelsin oğlunun moklu donlarini yıkasın.
Senin ailenin ne mecburiyeti varmış?

Beğenmediğin insanlardan borç isteyecek kadar düştün mü, kıymetli ailen napıyo diyemiyor musunuz?

Dediğim gibi kendi ailesi dünyanın kötüsü de olsa onun için önde
Böyle düşünen bir adam tabi sizi anlamaz. Hattan sizi vefasız görüyor, ailesine demediğini koymayan kadın bana hiç acımaz diyor kendi kendine muhtemelen. Onu onun silahı ile vurun. Ailenizin napsalar peşinden ayrılmayın, adam ağzını açsa elalemin kayın ailesi neler neler yapıyo seninkilerden ne gördük deyin, sizinkileri lafa katarsa da içgüveysi geleydin sana da verirlerdi bi şeyler deyin. Aile ile ömürlük küslük olmayacaktı tabi sen ne sandın deyin. Çekip gitmelere gerek yok küsmek bile gerekmez, lafı doğru yerden iade ederseniz kral sizsiniz. En ufak sürtüşmede yaralarından vuran kocanın hak ettiği dil budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…