Eşim ailemle konuşmak istemiyor

iyi de babam kestirip attı diyen kadın sonra babam alttan aldı ama işe yaramadı da diyor.
benim kafamda olaylar oturmuyor çünkü sürekli bir ekleme var.
birşey yaşanmamış ama nişanlıyken ailesi yüzük at demiş, baba surata telefon kapatmış ama aslında alttan al demiş.
daha öncede yardım etmiş o zamanda sıkıntı duymuş adam mesela.

hikayenin bütünlüğü kayboldu benim için. o yüzden de anlamıyorum.
yazdıkça bir detay geliyor ve o detay hep başka yönde oluyor.
tutarlılık bulamadığım için de sorguluyorum.

ben kocasını haklı bulmuyorum ama anne babasını da çok normal bulmuyorum. iki tarafta kadını arada bırakıyor.

arkadaslar neden anlamıyorsunuz
adam gorusmek ıstemıyor karsı taraf gorusmelerı ıcın o kadar ısrar edıyor kı adam gorusmemek ıcın bahane uyduruyor uydurmak zorunda kalıyor
sen benım sozumun ustune kararımın ustune nasıl soz soylersın dıyen kayınbabaya karsı ne yapsın adam ? ısterse gozunun ustunde kaş var der bır bahane bulması gerekıyor demek kı
bunca zaman aılesıne bır saygısızlık yapmamıs hep de yardımcı olmaya calısmıs konu sahıbı kocamdan yana bu anlamda bır sıkayetım olmamıstı ama bu kez gorusmek ıstemıyor dıyoır

neden saygı duymuyorsunuz ?

ılla da benımle goruseceksınız gorusmenızı ıstıyorum dıye baskı yapayım mı hepınıze ? aaaaa

Çok net söylüyorum benim kocam “abin bini tişikkir itmidi bi dihi kinişmicim” dese ay canım kıyamam teşekkür etmedi mi abim sana dur ben onun yerine teşekkür edeyim, birlikte geçirdiğimiz onca sene için çok teşekkür ederim al bu da valizin derim. o ne öyle ergen kızlar gibi koca

Yahu babası aramış gençliğine ver demiş, damat da vermem demiş, konuşmam da konuşmam demiş oğlanı engellemiş. Baba arayı bulmaya çalışıyor, ne demiş ki oğlumu ara özür mü dile demiş? Zaten konu sahibinin ilk yazdığı mesajlara bakarsak çoğul konuşmuş, ailemle konuşmuyor demiş. Damat ; ONLAR da kendilerini değersiz hissetsin demiş, değersiz hissetmeleri için de böyle kendi çapında bişeyler yapıyor işte. Konu sahibi bakıyorum bir mesajda ailemin gelmesini istemiyor yazmış başka mesajda babamı aradı siz gelin, benim oğlunuzla aramda bu mesele dedi bla bla
kimse kimseyle konuşmak zorunda da değil ama bari altını doldursunlar. Başkasının doğum gününü kutluyor diye engel basmış kıskanç herif. Yahu sanane. iki konuyu nasıl bağdaştırdın? Hasta adam ya.

Öfff içim şişti ergen koca tripleri benden bu kadar. Zamanıma yazık.

ne olmustur soyleyeyım
adam kestırıp attı ya damadın kapım sıze acık demesıne ragmen ne halın varsa gor deyıp kapattı ya
pısman olmustur
sonra da altdan alacak sekılde konusmustur ama bu sefer damat affetmemıstır
kucuk cocuk gıbı azarlanıp bır sagol demeyı cok goren kucuk kayınbıraderı ıle surtusup duran kayınvalıdesının karısını masa olarak kullanmasına da seyırcı kalamamıstır
bunca zaman ben ıyıyken ıyıydık bır arkamı dondum benden kotusu olmadı sımdı madem oyle ,oyleyse boyle demıs damat da restı cekmıstır

o yuzden ben hep derım her zaman cok mesafelı olun es aılesıne asla yaranamazsınız dıye

Problem konu sahibinde zaten. İki tarafa da tavrını koyamıyor.

Kocam böyle yapsa şöyle yaparım falan yazıyorum konuya sürekli de aynı şey ailem için de geçerli mesela. Abim saçma sapan bi sebepten kocama tavır alıp küsse onun da canına okurum. Kocam da kıymetli çünkü. Abimi boşayamam ama

İnsan olmak herkesle iletişim kurmamızı zorunlu kılmıyor
Senin benim için yaptığı küçüktür önemsizdir buradaki koca için küsme sebebidir bu onun bileceği iş
Kimse kimse için kendi doğrularından karakterinden ödün vermemeli, karısının hatrı varsa bu kocanın da karısında hatrı var, şukadarcık şeye saygıyı haketmiyor mu adam, kocam kardeşimle konuşmasa ne olur konuşsa ne olur, kardeş benim değil mi, niye hatır gönül koyup kocama istemediği birşey yaptırmaya çalışayım
Bak anlattım az önce bende görümcemle görüşmüyorum, eşimin de gıkı çıkmıyor, çıkıp deseki benim hiç mi hatrım yok illa görüşeceksin geçen on küsür yılımı sorgularım bu adamın bana hiç mi saygısı yok diye, eşimin üzerimdeki hakkı görümcemle görüşmeme indirgenmeyecek kadar özel

bellıkı mesajları kacırmıssınız
damat kayınbabasına sıze kapım hep acık ama ben oglunuzla gorusmek ıstemıyorum dedı dıye adam sen nasıl benım lafımın ustune laf soylersın ne olursa olsun tamam demezsın yasının kucuklugune ver dedım ne halın varsa gor demıs kapatmıs restı cekmıs

ay konu benim için arap saçına döndü. konu sahibinin yerinde olsam şimdiye hepsini bir yere toplayıp çığlığı basmıştım "yiteeeer" diye.
kocaman insanlar, kendileri konuşup çözsünler.

Ya böyle sabır edersin, tutarsın kendini saçma bir şekilde, en olmayacak yerde patlarsın, haklı iken haksız duruma düşersin, öyle bir şey.

Valla ben görümceme bana teşekkür etmedi diye küsersem kocam bi zahmet gelip ağzıma mıçsın. Saçmalıyorum, fazla şımarmışım demektir.

En başta da yazdım, aile benim için önemli. Kocamın ailesi de önemli, kendi ailem de önemli. Sevmeyebiliriz sorun yok ama asgari müşterekte anlaşmak zorundayız. Bu kadar birey birey takılamam ben. Hayat sadece kendimizi düşünmememiz gereken bir yolculuk çünkü. Ben istemiyorum, ben yapmıyorum, benim kararım diyemem. Çünkü evet ben önemliyim ama benimle birlikte hayatı paylaşan insanlar da önemli. Sadece ben değilim önemli olan, dünya benim etrafımda dönmüyor bunun farkındayım. Aile ilişkileri önemli. Evet biz küçük minik bir aileyiz ama geniş ailemizi böyle saçma sapan sebeplerden hayatımızdan çıkartmamalıyız.

bence bi çığlığı basması lazım :)

Hangi yorumu okusam ona hak veriyorum. Pinpon topu gibi oldum anam yaa.
Kaç saattir bunu anlatmaya çalışıyorum

Derdim bu iste

Aynen öyle

Ne kadar bencil .Herkes herkesın aılesını bence ıdare etmelı

Sana bana göre problem yok adama göre var
Benim yaşadığım durumu anlatsam belki bana da bu da sorun mu diyeceksin
Valla adama göre de olamaz şekerim. Benim kabul edeceğim bir durum değil. Adı müdahaleyse müdahale olsun eşim diye hayatıma aldığım adam benim mutlu olacağım şekilde davranmak zorunda. Aynı şekilde ben de onun mutlu olacağı şekilde davranmak zorundayım. Hiç çekemem öyle ergen tavırları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…