Eşim ailemle konuşmak istemiyor

20 den küçük kızı nişanlayan aile herhalde modern bir aile ile dünür olmuyorlardır, ona göre bir çevreleri vardır, etraf laf eder, ilerde kızın başına kakılır diye düşünülür.
Onlar nisanlamak istemediler zaten benim o yastaki diretmelerimls kabul etmek zorunda kaldilar. Daha cok muhafazakar bir aile yapimiz var bununla alakali durum

e o zaman dik dik konuşan adam neden buyrun gelin desin ?

Kendi de ataerkil bir yapıdan gelip buna tepki göstermesi komik. Onun kızkardeşi nişanlı iken nişanlısı ile gitmiş mi oraya buraya sormak lazım.

bilemem. ancak muhafazakar kesimde çocuğun ailesi varken kız evlerine gidip kalabiliyor zaman zaman.
benim böyle çok tanıdığım var.
yada kızı tek değil kardeşle yolluyorlar.

Esimin acisini cikarttigi tek sey ben aranmam gereken zamanda aranmadim onlarada degersizlik duygusunu yasaticam gorsunler diyor

şaka mı bu adam?
araba almalarına yardımcı olmuşta teşekkür etmemişler bak sen çıkan olaylara.
ciddiye alıp laf anlatmaya değmez bence. tamam ya senin çükün babamınkinden uzun sen daha uzağa işersin diye dalga geçerdim ben olsam.

Esim kisasa kisasi cok sever oda uzattikca uzatir
Uzatsın önemi yokki sen hiç ailen hakkında onunla konuşmacaksın hiç bir detayı dahi söylemeceksin ailen ile konuştuğun zaman odaya gidip konuşcaksın. Sürekli annem babam muhabbeti yaparsa inat eder hoşuna gider.

Arkadaşım baba aramış koca da konuşmuş, sorun oğlunla benim aramda sen evime gel senle sorunumuz yok ama oğlunla olan problem bizi bağlar senlik birşey yok demiş, bu seferde baba damadı oğluyla sorununu hiçe saysın oğluyla görüşsün diye diretmiş
Hiç mi damadının kararlarına tepkisine saygı duymaz bir adam
Kayınpeder damat arasında birşey yokki kayınpeder oğlunu hatalarıyla zorla kabullendirmek için işgüzarlık yapıyor
Şimdi bu koca ne yapacak Allah aşkına onun bunun gereksiz tribini yemesin diye kendinden mi ödün verecek
Kayınpederin bir duru durağı yok
Oğlumla konuşsun, her cuma arasın, kapım sana açık dedi ama yok yetmez arasın kırmızı dötlü mumla davet etsin, e yeter daa karşılarındaki de koskoca adam, ben 7 yaşındaki oğluma bu kadar ne yapacağını söylemiyorum

valla P Papatya010 ben sana üzüldüm
belli ki ailen en baştan istememiş, o nedenle onlar da her şeye takılıyor
eşin de herşeyi abartıyor
arada kalan sensin
Bende kendime uzuluyorum valla cocuk olmasa saygi duymuyomusun peki bi sure bensiz kalda aklin basina gelsin der kiymetimi bilene kadar giderdim. Nisanliyken geldi ozur diledi yalvar yakar

eşiniz biraz kindar sanırım boşversin iyilik kalıcı

valla ben kayınvalıdemı yolda gorsem tanımam seneler oldu gorusmeyelı . son damlada kestım attım artık yeter dıye o noktaya getırmeseydı
sımdı benı tefe koyarlar siper alayım .
Adam alt tarafı teşekkür etmemiş.

Kaç saattir bunu anlatmaya çalışıyorum

Onlar nisanlamak istemediler zaten benim o yastaki diretmelerimls kabul etmek zorunda kaldilar. Daha cok muhafazakar bir aile yapimiz var bununla alakali durum
Eşinizin ailesi çok mu anlayışlı o konularda? Kendi kızları nişanlısı ile bir yerlere gidip kalabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…