- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- 98
- Konu Sahibi Papatya010
-
Onlar nisanlamak istemediler zaten benim o yastaki diretmelerimls kabul etmek zorunda kaldilar. Daha cok muhafazakar bir aile yapimiz var bununla alakali durum20 den küçük kızı nişanlayan aile herhalde modern bir aile ile dünür olmuyorlardır, ona göre bir çevreleri vardır, etraf laf eder, ilerde kızın başına kakılır diye düşünülür.
Zaten babami arayip cagirdiktan sonra bunu yaptimıkı taraf ısterse bırbırını yesın onlar bırbırını yerken sız kahvenızı yapın gecın oturun cekırdek cıtleyın :)
cok cıddıyım
e o zaman dik dik konuşan adam neden buyrun gelin desin ?Konu sahibi kendi diyor hiç alttan almadı dik dik konuştu diye. Baba bir adım atmış, güzellikle aramış konuşmuş gördüğü tavır dik dik konuşma.
Başka olaylar olsa konu sahibi kocasını haklı çıkarmak adına anlatırdı bence. Hala korumaya çalışıyor çünkü.
Aynen oyle bu konuyu bizimkiler sahiplendiler minnoslarini korumaya aldilar bu konuula onlar muhatap artike adam size kapım açık, buyrun gelin, ben oğlunuza bozuldum demiş.
oğlu da kocaman adamdır yani.
ikisinin arasında bir mevzu.
Kendi de ataerkil bir yapıdan gelip buna tepki göstermesi komik. Onun kızkardeşi nişanlı iken nişanlısı ile gitmiş mi oraya buraya sormak lazım.
e o zaman dik dik konuşan adam neden buyrun gelin
Ikiside birbirine kiziyor dik konustu benimle diye annemde niye bize inanmiyosun diyore o zaman dik dik konuşan adam neden buyrun gelin desin ?
Esimin acisini cikarttigi tek sey ben aranmam gereken zamanda aranmadim onlarada degersizlik duygusunu yasaticam gorsunler diyor
Uzatsın önemi yokki sen hiç ailen hakkında onunla konuşmacaksın hiç bir detayı dahi söylemeceksin ailen ile konuştuğun zaman odaya gidip konuşcaksın. Sürekli annem babam muhabbeti yaparsa inat eder hoşuna gider.Esim kisasa kisasi cok sever oda uzattikca uzatir
Aynen oyle bu konuyu bizimkiler sahiplendiler minnoslarini korumaya aldilar bu konuula onlar muhatap artik
Arkadaşım baba aramış koca da konuşmuş, sorun oğlunla benim aramda sen evime gel senle sorunumuz yok ama oğlunla olan problem bizi bağlar senlik birşey yok demiş, bu seferde baba damadı oğluyla sorununu hiçe saysın oğluyla görüşsün diye diretmişKonu sahibi kendi diyor hiç alttan almadı dik dik konuştu diye. Baba bir adım atmış, güzellikle aramış konuşmuş gördüğü tavır dik dik konuşma.
Başka olaylar olsa konu sahibi kocasını haklı çıkarmak adına anlatırdı bence. Hala korumaya çalışıyor çünkü.
Bende kendime uzuluyorum valla cocuk olmasa saygi duymuyomusun peki bi sure bensiz kalda aklin basina gelsin der kiymetimi bilene kadar giderdim. Nisanliyken geldi ozur diledi yalvar yakarvalla P Papatya010 ben sana üzüldüm
belli ki ailen en baştan istememiş, o nedenle onlar da her şeye takılıyor
eşin de herşeyi abartıyor
arada kalan sensin
eşiniz biraz kindar sanırım boşversin iyilik kalıcı12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Dedi ama ise yaramadibabanız orada gençliğine ver boşver dese olay bitermiş.
Evet kindar birazeşiniz biraz kindar sanırım boşversin iyilik kalıcı
Adam alt tarafı teşekkür etmemiş.valla ben kayınvalıdemı yolda gorsem tanımam seneler oldu gorusmeyelı . son damlada kestım attım artık yeter dıye o noktaya getırmeseydı
sımdı benı tefe koyarlar siper alayım .
Kaç saattir bunu anlatmaya çalışıyorumsız detay verdıkce konustukca ben esınıze daha cok hak vermeye baslıyorum ama
en basta hatır gonul yapmayı bılen ama bunu yaparken esınızı atlıyorlar
esınız daha once saygısızlık yapmamıs ıyıde anlasıyorlarmıs ama esınız yıne daha once kardesınıze ıyılık yaptıgında canı sıkılmıs bu ıkıncıde de sıkılmıs ıkı kere ust uste esınızın canı sıkılmıs.
aılenız sızı cok arada bırakıyor kendı kızına bunu yapan el ogluna neler yapmaz?
gelının gıyımıne bıle karısan , oglunuza kırgınım dedı dıye ne yaparsan yap deyıp kestırıp atan bır babayla kocanızın gorusmek ıstememesını anlarım adam kapım sıze acık demesıne ragmen tepkı gormus oda nıyeymıs babanız ne derse bırebır ona tamam demedıgı ıcınmısbabanız cuneyt arkın falan mı kes uleeen bana tamam de uleeen seklınde yaklasıyor
esınızı ezıyor
herseyı gectım. gorusmek ıstemıyorum dıyen bır ınsana sureklı ara denmez aranması beklenmez cumaları nıye aramıyor dıye darlanmaz zorlanması buna bıle mudahale edılmesı saygısızca
sımdı dusunelım
bır konu acılsaydı...
benım kayınvalıdem eltımın gıyımıne bıle karısan, dıger eltımle veya kaynımla gorumcemle neyse gorusmek ıstemıyorum dedım dıye benı kestırıp atan, dedıgım dedık, bır tesekkuru bıle bana cok goren, uzak durmak ıstememe ragmen benı arayacak gonlumu yapacak dıye dıreten, kapım sıze acık dememe ragmen memnun edemedıgım bır ınsan. ben bu kayınvalıdeye karsı nasıl yaklasayım dıye konu acsaydınız
yemın edıyorum ıstısnasız herkes gorusmek zorunda degılsın canını sıkma kımse senı bunun ıcın zorlayamaz derdı :)
Hangi yorumu okusam ona hak veriyorum. Pinpon topu gibi oldum anam yaa.
Eşinizin ailesi çok mu anlayışlı o konularda? Kendi kızları nişanlısı ile bir yerlere gidip kalabilirler mi?Onlar nisanlamak istemediler zaten benim o yastaki diretmelerimls kabul etmek zorunda kaldilar. Daha cok muhafazakar bir aile yapimiz var bununla alakali durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?