- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Papatya010
-
Dedi ama ise yaramadi
Hangi yorumu okusam ona hak veriyorum. Pinpon topu gibi oldum anam yaa.
Ben demiyorum yahu konu sahibi diyor bunları. Siz okuduklarınızın üzerine yorum yapıyorsunuz şöyle olmuştur böyle olmuştur diye. Ben direkt konu sahibinin söylediklerine göre yazıyorum.e o zaman dik dik konuşan adam neden buyrun gelin desin ?
Babam demiş zaten aranizda cok yas farki var senin gibi
dusunememistir gencligine ver. Esim bunu anlamak istemiyor herseye akli yetiyor bunada yetsin diye dusunuyor
babanız orada gençliğine ver boşver dese olay bitermiş.
Koca, kardeşin telefonunu açma, engelini kaldırma zahmetine girerse belki olay tatlıya bağlanacak. Ne dersin? Kardeşe kendini ifade etme şansı vermemiş ki adam. Neyini savunuyorsunuz bunun allah aşkına?Arkadaşım baba aramış koca da konuşmuş, sorun oğlunla benim aramda sen evime gel senle sorunumuz yok ama oğlunla olan problem bizi bağlar senlik birşey yok demiş, bu seferde baba damadı oğluyla sorununu hiçe saysın oğluyla görüşsün diye diretmiş
Hiç mi damadının kararlarına tepkisine saygı duymaz bir adam
Kayınpeder damat arasında birşey yokki kayınpeder oğlunu hatalarıyla zorla kabullendirmek için işgüzarlık yapıyor
Şimdi bu koca ne yapacak Allah aşkına onun bunun gereksiz tribini yemesin diye kendinden mi ödün verecek
Kayınpederin bir duru durağı yok
Oğlumla konuşsun, her cuma arasın, kapım sana açık dedi ama yok yetmez arasın kırmızı dötlü mumla davet etsin, e yeter daa karşılarındaki de koskoca adam, ben 7 yaşındaki oğluma bu kadar ne yapacağını söylemiyorum
Ben demiyorum yahu konu sahibi diyor bunları. Siz okuduklarınızın üzerine yorum yapıyorsunuz şöyle olmuştur böyle olmuştur diye. Ben direkt konu sahibinin söylediklerine göre yazıyorum.
Adam tatlıya bağlamak istemiyor, barışmak zorunda mı yaKoca kardeşin telefonunu açma, engelini kaldırma zahmetine girerse belki olay tatlıya bağlanacak. Ne dersin? Kardeşe kendini ifade etme şansı vermemiş ki adam. Neyini savunuyorsunuz bunun allah aşkına?
hayır alt tarafı tesekkur etmemıs degılAdam alt tarafı teşekkür etmemiş.
Son noktayı koyuyorum bu konuya hiç yazılmamış. Boşan
Damat Ferit miymişya neden kimse damat ferit'in belki de bir sürü olay sonunda bu noktaya gelebileceğini düşünmüyor.
illa gelinler mi kayın aileden yana sıkıntı yaşıyor yada bunalıyor.
adam daha önce de yardımcı olduğunda sorun olmuş.
bıkmış olamaz mı ?
babanız genclıgıne ver dedıgınde esınız bunu kabul etmek zorıunda degıl yetıskın ınsan oda dıyorDedi ama ise yaramadi
Damat Ferit miymiş
Adam tatlıya bağlamak istemiyor, barışmak zorunda mı ya
Kayınpeder konuş dedi diye niye konuşmak zorunda olsun
Adam niye başkalarının dikteleriyle tripleriyle yaşasın
Ben de görümcemle problem yaşadım, kestim attımKoca, kardeşin telefonunu açma, engelini kaldırma zahmetine girerse belki olay tatlıya bağlanacak. Ne dersin? Kardeşe kendini ifade etme şansı vermemiş ki adam. Neyini savunuyorsunuz bunun allah aşkına?
ben de ona göre yazıyorum. ama konu sahibi sürekli ekleme yapıyor. en son babası damadı oğlu ile sıkıntılı olduğunu, kendisini buyur edeceğini söyledi diye baba telefonu kapamıştı.
sonra dedi ki babam ne dese yaranamadı.
bence konu net anlatılmıyor.
çünkü kime yönelik yorum yapılsa o tarafı korumaya alıyor.
ya neden kimse damat ferit'in belki de bir sürü olay sonunda bu noktaya gelebileceğini düşünmüyor.
illa gelinler mi kayın aileden yana sıkıntı yaşıyor yada bunalıyor.
adam daha önce de yardımcı olduğunda sorun olmuş.
bıkmış olamaz mı ?
Burada problem yok ama. Siz problem yaşamışsınız bu konuda yaşanan bir problem yok. Ay çok komik cidden yaBen de görümcemle problem yaşadım, kestim attım
Kv kp kendi annem babam herkes o hatalı ama sen büyüksün alttan al affet büyüklük sende kalsın vır vır vır dedi de dedi
Ama ben karşımdakinin fıtratını biliyorum, bugün konuşsam yarın yine aynıları olacak
Kimsenin dediğini yapmadım neden yapayım
Bir yılı geçti kafam okadar rahatki
Herkeste benim tercihimi kabullendi oturdu aşağıya
Görüşmek istemediğim huzurumu kaçıran biriyle neden birileri dikte ediyor diye görüşeyim, görümcemin olası savunması açıklaması gönül isteme cümleleri de hiç umrumda değil duymak bilmek istemiyorum
benım kaynımda kayınvalıdemde telımde engellı ,sosyal medyamda da engellı, gerı kalan herkesle gorusuyorum bı allahın kulu da neden onları engelledın dıye sormadıBen de görümcemle problem yaşadım, kestim attım
Kv kp kendi annem babam herkes o hatalı ama sen büyüksün alttan al affet büyüklük sende kalsın vır vır vır dedi de dedi
Ama ben karşımdakinin fıtratını biliyorum, bugün konuşsam yarın yine aynıları olacak
Kimsenin dediğini yapmadım neden yapayım
Bir yılı geçti kafam okadar rahatki
Herkeste benim tercihimi kabullendi oturdu aşağıya
Görüşmek istemediğim huzurumu kaçıran biriyle neden birileri dikte ediyor diye görüşeyim, görümcemin olası savunması açıklaması gönül isteme cümleleri de hiç umrumda değil duymak bilmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?