Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Dedi ama ise yaramadi

arkadaşım sen herşeyi eksik anlatıyorsun sanırım
anlattığın konuşmada eşin babana buyur gel her zaman demiş sorunum oğlunla demiş
baban da telefonu kapatmış
kimden br yorum alsan o tarafı aklayacak bir eklemen var
bence otur olayları baştan sona düşün ve tek seferde net yaz

Koca, kardeşin telefonunu açma, engelini kaldırma zahmetine girerse belki olay tatlıya bağlanacak. Ne dersin? Kardeşe kendini ifade etme şansı vermemiş ki adam. Neyini savunuyorsunuz bunun allah aşkına?

Ben demiyorum yahu konu sahibi diyor bunları. Siz okuduklarınızın üzerine yorum yapıyorsunuz şöyle olmuştur böyle olmuştur diye. Ben direkt konu sahibinin söylediklerine göre yazıyorum.

ben de ona göre yazıyorum. ama konu sahibi sürekli ekleme yapıyor. en son babası damadı oğlu ile sıkıntılı olduğunu, kendisini buyur edeceğini söyledi diye baba telefonu kapamıştı.
sonra dedi ki babam ne dese yaranamadı.
bence konu net anlatılmıyor.
çünkü kime yönelik yorum yapılsa o tarafı korumaya alıyor.

Koca kardeşin telefonunu açma, engelini kaldırma zahmetine girerse belki olay tatlıya bağlanacak. Ne dersin? Kardeşe kendini ifade etme şansı vermemiş ki adam. Neyini savunuyorsunuz bunun allah aşkına?
Adam tatlıya bağlamak istemiyor, barışmak zorunda mı ya
Kayınpeder konuş dedi diye niye konuşmak zorunda olsun
Adam niye başkalarının dikteleriyle tripleriyle yaşasın

Adam alt tarafı teşekkür etmemiş.
hayır alt tarafı tesekkur etmemıs degıl
damat sıze kapım acık demesıne ragmen babası rest cekmıs
kayınbıraderıne kırgın oldugunu soyleyınce nasıl benım sozumun ustune soz soylersın dıye damada trıp atmıs

mevzu sadece tesekkur edılmemesı degıl.

ya neden kimse damat ferit'in belki de bir sürü olay sonunda bu noktaya gelebileceğini düşünmüyor.
illa gelinler mi kayın aileden yana sıkıntı yaşıyor yada bunalıyor.
adam daha önce de yardımcı olduğunda sorun olmuş.
bıkmış olamaz mı ?

Dedi ama ise yaramadi
babanız genclıgıne ver dedıgınde esınız bunu kabul etmek zorıunda degıl yetıskın ınsan oda dıyor
babanız nıye esınızın genclıgıne cahıllıgıne vermıyor onunkıne de verılsın o zaman ?

Adam tatlıya bağlamak istemiyor, barışmak zorunda mı ya
Kayınpeder konuş dedi diye niye konuşmak zorunda olsun
Adam niye başkalarının dikteleriyle tripleriyle yaşasın

İnsan olmak iletişim kurmayı gerektirir çünkü. Kayınbirader ne yapmış allah aşkına? Sadece anında teşekkür etmemiş. Sonradan aramış ulaşamamış, engellenmiş. Ablasını arayıp açıklama yapmış yine koca olacak insan kapı duvar. Bu normal bir davranış şekli mi? Ortada küsmeyi, iletişimi bu kadar kesmeyi gerektirecek bir şey yok ki. Kayınbirader sanki adamın evini yakmış, işinş batırmış, karşısına geçip ana avrat düz gitmiş gibi davranıyorsunuz.

Evet tatlıya bağlamak, asgari düzeyde iletişim kurmak zorunda karısı için. Karısı arada kalmasın diye. Karısına değer veren insan böyle davranır. Evlilikte öyle canım istedi ben buna küsücem deme hakkı yok kimsenin. Haklı sebebi olsa amenna, görüşmesin. Ama burda sebep bile yok.

Koca, kardeşin telefonunu açma, engelini kaldırma zahmetine girerse belki olay tatlıya bağlanacak. Ne dersin? Kardeşe kendini ifade etme şansı vermemiş ki adam. Neyini savunuyorsunuz bunun allah aşkına?
Ben de görümcemle problem yaşadım, kestim attım
Kv kp kendi annem babam herkes o hatalı ama sen büyüksün alttan al affet büyüklük sende kalsın vır vır vır dedi de dedi
Ama ben karşımdakinin fıtratını biliyorum, bugün konuşsam yarın yine aynıları olacak
Kimsenin dediğini yapmadım neden yapayım
Bir yılı geçti kafam okadar rahatki
Herkeste benim tercihimi kabullendi oturdu aşağıya
Görüşmek istemediğim huzurumu kaçıran biriyle neden birileri dikte ediyor diye görüşeyim, görümcemin olası savunması açıklaması gönül isteme cümleleri de hiç umrumda değil duymak bilmek istemiyorum

Bak bunu diyorum işte. Konu sahibi diyor ki biriktirecek bir şey yaşanmadı. Daha önce böyle şeyler olmadı tamamen benim kocamın kafasında büyütmesi. Siz diyorsunuz ki damat ferit BELKİ bir sürü olay yaşadı. E karısı yaşamadı diyor

Burada problem yok ama. Siz problem yaşamışsınız bu konuda yaşanan bir problem yok. Ay çok komik cidden ya

benım kaynımda kayınvalıdemde telımde engellı ,sosyal medyamda da engellı, gerı kalan herkesle gorusuyorum bı allahın kulu da neden onları engelledın dıye sormadı
kımınle gorusup gorusmeyecegımı esım bıle sormaz soramaz ne munasebet yanı
mılletın kayınbabası dunyanın tatavasını yapıyor ama sen benım ogluma küssün diye ayy
daha cok sogurdum ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…