Eşim ailemle konuşmak istemiyor

konudaki teşekkür edilmedi diye kp re küsen kayınçoyu engelleyen kocayı haklı bulanlarda ne bileyim
çocuk gibi önüne gelene küsmüş adam..
Cidden çok acayip di mi? Gelin kaynana görümce mevzularıyla birleştirdiler bence kafalarında. Yoksa akıl alır bir şey değil konudaki damada hak vermek.

Konuları içeriklerine göre yorumlamakta zorlanıyoruz bazen. Gelin kaynana konusuna görüşme yazarsınız kesin falan denmiş. E yazarım. Gelin haklı bir sebeple görüşmek istemiyorsa görüşme yazarım. Ama kayınvalidem bana teşekkür etmedi diye görüşmek istemiyorum derse manyak mısın sen arkadaşım da derim.

Ya yüzüne gülüp arkadan oğluna fişfitleyen, her hafta temizliğe gitmedi misafirlere kısır hazırlamadı diye oğlunu doldurup dövdüren, evine çöreklenen, istediği olmayınca ayırmaya çalışan, büyü müyü yapan kaynana ile, gelinin aldığı bir ayakkabının lafını eden, her işe maydanoz, oğlunun g.tünde fır fır dolanan, eli her daim oğlunun cebinde, diğer oğlunun da maaşını yiyebilmek için karısı ile memur kız avına çıkan kayınbaba, yardımcıları kayınço ve görümce ile kıyaslamak çok ilginç.

Evet tlf da gorusmek istemiyor aslinda ne diyeceginide bilememekten biraz bence. Biraz cekiniyor yuzune karsı kotu davranamaz diye dusunuyorum annem msj yazmis napiyosun diue simdi gece gece skstırılmamak icin acmıcam

Çocuk mu bu Allah aşkına aralarında bir tartışma geçse dahi konuşmalı o senin ailen aynı şekilde sende öyle hemen ufak şeyde uzaklaşıp küsemezsin ailesiyle. Ne saçma huyları var bunların ya okurken ben sinir oluyorum Aynı gün aramak zorunda değil ki adam unutmuştur işi vardır o zaman sende ona trip at uzaklaştır yataktan ne zamana kadar konuşmayacak bakalım

Davet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece
Nasıl ya? Bir araba buldu. Karşılığında aramadı diye tribe mi girdi? Mens dönemindeydi sanırım. bende doktorluk bir iş ne bileyim borçtan kurtarma hayati tehlikeyi önleme falan sandım

Sanki gelinin kaynanasiyla gorusmemesi normal de damadın kayınbabasiyla gorusmek istememesi cok anormal diye islemis beynimize bence bu kadar olaganustu tepki vermemizde bu yuzden bence ama bende son yazdigini cok soyledim esime evet oyleyim mutlu olun iyi oldumda noldu diyor

kısıyı hatalı kabul etmek ıcın ılla bırılerıne bunu mu yasatması lazım
durumun olgunlasmasını bekleyen darbecı general gıbı yaklasmamak gerek olaya
herkesın bır sınırı vardır o sınırı asan olursa kısıler gorusmek ıstemeyebılır kı konunun sadece tesekkur konusu olmadıgı da net. konudakı baba herseye karısan, sadece benım dedıgım olacak dıyen,damadın kapım sıze acık demesıne ragmen tersleyen bır baba

sadece bu bıle kısının uzak durmak ıstemesıne yeterlı bır neden

Çak ağzının ortasına terliği erkeke şiddete evet

Bu konuda küsmek falan aşırı saçma, rahatsız olan mesafe koyar. Böyle ipe sapa gelmez şeylere küsmek aşırı bir tepki ve gerginlik yaratır. Bak, yaratmış işte.

sız esınızıde aılenızıde bızden ıyı tanırsınız konu sahıbı... eger aılenızı yuzde yuz haklı gorseydınız tepkınız daha baska olurdu zaten
annenızde hala agzınızı arıyor bu saat olmus napıyorsun dıye yazarak o amacla yazmasa bıle o kadar cok sıkıstırmıs kı aklımıza ılk o gelıyor gerıldınız bakın... sırf konuyu acmasın dıye cevap veremıyorsunuz
bu bıle cok acık net ortaya koyuyor aılenız sızı bıle darlıyor
yeter yanı gercekten cocugunuza odaklanın bosverın

Bu konuda küsmek falan aşırı saçma, rahatsız olan mesafe koyar. Böyle ipe sapa gelmez şeylere küsmek aşırı bir tepki ve gerginlik yaratır. Bak, yaratmış işte.
mesafe ıstesede koyamıyor kı adama bu konuda saygı duyulmuyor
kocanız mesafe koymak ıstese babanız o mesafeyı koruyabılecekmıydı dedım
konu sahıbı hayır dedı
?

Bal gibi o amacla yaziyor aramamis bugun yarinda aramazsa baban cok kizar diye yazacak cok eminim ddiginiz gibi olu taklidi ise yariyor bazen sabah bi üf cektim kapattim konuyu. Bu kadar bastirmalari yersiz kimseyi kendi haline birakmiyolar. ..tigi yere kadar kovalamak derler ya o misal birine bisey diyecegi zaman musait olabilecegi saati kollar annem

konu sahıbı hayır dedı
?
Alenen birsey demis olsa eşim babam komple siler ortasi yok yani eger eskisi gibi arayip sorarsa bizimkilerde demekki okadarda alinmamis amaan derler ki suandaki dusunceleride oyle "amaan"

konu sahıbı hayır dedı
?
Benim bu ilişki yumağından beynim döndü. Ellemeyelim, ne güzel yiyorlar birbirlerini. Asıl mesele konu sahibinin edilgen tavrı, kimseye bir sınır koyamayan o.

ıste aılenızın bu tavrı ıslerı duzeltmek yerıne daha cok arapsacına donduruyor
eger boyle yapmasalardı belkıde esınız bu kadar uzatmayacaktı cunku artık mevzu esınız bana saygı duymuyorlar deger vermıyorlar bende onlara onlar gıbı davranıcam gorsunlere donmus.
baksanıza aılenız sıze de saygı duymuyor

sız esınızın adına karar veremez onun adına konusamazsınız kı

sımdı sızın yerınızde baska bırı olsa babamı ara babamı ara nıye aramıyorsun dıye gece gece kavga edebılırdı bunu mu ıstıyor annenız
oturup babanıızla kafa kafaya verıp sabah aksam bu konuyu konusmayı bıraksalar ıyı olur bırbırlerını dolduruyorlar bellıkı...

bırde bazen sarsıntılar ıyıdır sallanır yıkılan yıkılır taslar yerıne oturur. karsılıklı neye kırıldıklarını beklentılerının ne olduklarını bılıyorlar artık bundan sonra da bırbırlerıne ona gore davranırlar

ben gorumceyım , her zaman gelınımızın yanında oldum ben , abımın yanlıslarında babamla konustum ıkı erkek konusun halledın dedım . degıl benım yuzumden abımle kavga etsınler buna sebep olsam asla kendımı affedemezdım haklı bıle olsam aman buyukluk bende kalsın dıye ozur de dılerdım
kardesınız de keske ya yanlıs anlasılma oldu enıste senı severız deseymıs babanız keske kapım sıze acık dıyen ınsana rest cekmeseymıs yanı bu noktaya tek esınız getırmedı

hanı babanız dıyor ya oglu ıcın damadına o kucuk kucuklugune ver
babanızda esınızın kucuklugune versın madem. sızı de daha fazla karsı karsıya getırmesınler aranızda durduk yere kucucuk seyden sorun cıkacak ne gerek var yanı..

Benim bu ilişki yumağından beynim döndü. Ellemeyelim, ne güzel yiyorlar birbirlerini. Asıl mesele konu sahibinin edilgen tavrı, kimseye bir sınır koyamayan o.
Biz boyleyiz iste sekerim donme dolaba binmis gibi yapariz adamiaslinda birbirlerini degil sadece beni yiyorlar. Benim derdimde fazla kirilma dokulme olmadan bu konuyu usulca kapatmak ama ne mumkun

Sert bi dille degilde tatli tatli alayli karisiyor bu bile beni rahatsiz eder gelini olsam
herkesı rahatsız eder canım benım ne olursa olsun... ınsan agzına dılıne gelen herseyı soylememelı belkı kızı gıbı goruyordur ama kızı degıl ,gelınınızde oz babası gıbı gormez ne olursa olsun. bırde ınsanın ters zamanı olabılır ters anlayabılır gerılebılır bırdahakı gorusmede kayınbabam kesın gıyımıme laf edecek deyıp strese gırebılır ınsanları zora ve strese sokuyorlar yanı

bunu sadece babanız degıl bırcogu yapıyor aman bız kotulugune mı soyluyoruz ne var kı dıyorlar

kendılerı genc olmadı kendılerı kayınbaba kayınvalıde sorunu yasamamıs gıbı... unutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…