- 11 Aralık 2018
- 42.501
- 264.068
- 598
- Konu Sahibi Papatya010
-
Cidden çok acayip di mi? Gelin kaynana görümce mevzularıyla birleştirdiler bence kafalarında. Yoksa akıl alır bir şey değil konudaki damada hak vermek.konudaki teşekkür edilmedi diye kp re küsen kayınçoyu engelleyen kocayı haklı bulanlarda ne bileyim
çocuk gibi önüne gelene küsmüş adam..
Ya yüzüne gülüp arkadan oğluna fişfitleyen, her hafta temizliğe gitmedi misafirlere kısır hazırlamadı diye oğlunu doldurup dövdüren, evine çöreklenen, istediği olmayınca ayırmaya çalışan, büyü müyü yapan kaynana ile, gelinin aldığı bir ayakkabının lafını eden, her işe maydanoz, oğlunun g.tünde fır fır dolanan, eli her daim oğlunun cebinde, diğer oğlunun da maaşını yiyebilmek için karısı ile memur kız avına çıkan kayınbaba, yardımcıları kayınço ve görümce ile kıyaslamak çok ilginç.Cidden çok acayip di mi? Gelin kaynana görümce mevzularıyla birleştirdiler bence kafalarında. Yoksa akıl alır bir şey değil konudaki damada hak vermek.
Konuları içeriklerine göre yorumlamakta zorlanıyoruz bazen. Gelin kaynana konusuna görüşme yazarsınız kesin falan denmiş. E yazarım. Gelin haklı bir sebeple görüşmek istemiyorsa görüşme yazarım. Ama kayınvalidem bana teşekkür etmedi diye görüşmek istemiyorum derse manyak mısın sen arkadaşım da derim.
Evet tlf da gorusmek istemiyor aslinda ne diyeceginide bilememekten biraz bence. Biraz cekiniyor yuzune karsı kotu davranamaz diye dusunuyorum annem msj yazmis napiyosun diue simdi gece gece skstırılmamak icin acmıcamya ıste... o yuzden yadırgamamak gerek bazı seylerı
zaten babam gelse bıze esım surat asmaz dedınız... babanıza terbıyesızlık yapacak bırı degıl zaten babanıza sıze kapım acıkda demıs ... ama telde gorusmek ıstemıyor olabılır yanı
Çocuk mu bu Allah aşkına aralarında bir tartışma geçse dahi konuşmalı o senin ailen aynı şekilde sende öyle hemen ufak şeyde uzaklaşıp küsemezsin ailesiyle. Ne saçma huyları var bunların ya okurken ben sinir oluyorum12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Nasıl ya? Bir araba buldu. Karşılığında aramadı diye tribe mi girdi? Mens dönemindeydi sanırım.Davet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece
Sanki gelinin kaynanasiyla gorusmemesi normal de damadın kayınbabasiyla gorusmek istememesi cok anormal diye islemis beynimize bence bu kadar olaganustu tepki vermemizde bu yuzden bence ama bende son yazdigini cok soyledim esime evet oyleyim mutlu olun iyi oldumda noldu diyorCidden çok acayip di mi? Gelin kaynana görümce mevzularıyla birleştirdiler bence kafalarında. Yoksa akıl alır bir şey değil konudaki damada hak vermek.
Konuları içeriklerine göre yorumlamakta zorlanıyoruz bazen. Gelin kaynana konusuna görüşme yazarsınız kesin falan denmiş. E yazarım. Gelin haklı bir sebeple görüşmek istemiyorsa görüşme yazarım. Ama kayınvalidem bana teşekkür etmedi diye görüşmek istemiyorum derse manyak mısın sen arkadaşım da derim.
kısıyı hatalı kabul etmek ıcın ılla bırılerıne bunu mu yasatması lazımYa yüzüne gülüp arkadan oğluna fişfitleyen, her hafta temizliğe gitmedi misafirlere kısır hazırlamadı diye oğlunu doldurup dövdüren, evine çöreklenen, istediği olmayınca ayırmaya çalışan, büyü müyü yapan kaynana ile, gelinin aldığı bir ayakkabının lafını eden, her işe maydanoz, oğlunun g.tünde fır fır dolanan, eli her daim oğlunun cebinde, diğer oğlunun da maaşını yiyebilmek için karısı ile memur kız avına çıkan kayınbaba, yardımcıları kayınço ve görümce ile kıyaslamak çok ilginç.
Çak ağzının ortasına terliğiSanki gelinin kaynanasiyla gorusmemesi normal de damadın kayınbabasiyla gorusmek istememesi cok anormal diye islemis beynimize bence bu kadar olaganustu tepki vermemizde bu yuzden bence ama bende son yazdigini cok soyledim esime evet oyleyim mutlu olun iyi oldumda noldu diyor
Bu konuda küsmek falan aşırı saçma, rahatsız olan mesafe koyar. Böyle ipe sapa gelmez şeylere küsmek aşırı bir tepki ve gerginlik yaratır. Bak, yaratmış işte.kısıyı hatalı kabul etmek ıcın ılla bırılerıne bunu mu yasatması lazım
durumun olgunlasmasını bekleyen darbecı general gıbı yaklasmamak gerek olaya
herkesın bır sınırı vardır o sınırı asan olursa kısıler gorusmek ıstemeyebılır kı konunun sadece tesekkur konusu olmadıgı da net. konudakı baba herseye karısan, sadece benım dedıgım olacak dıyen,damadın kapım sıze acık demesıne ragmen tersleyen bır baba
sadece bu bıle kısının uzak durmak ıstemesıne yeterlı bır neden
Çak ağzının ortasına terliğierkeke şiddete evet
mesafe ıstesede koyamıyor kı adama bu konuda saygı duyulmuyorBu konuda küsmek falan aşırı saçma, rahatsız olan mesafe koyar. Böyle ipe sapa gelmez şeylere küsmek aşırı bir tepki ve gerginlik yaratır. Bak, yaratmış işte.
Bal gibi o amacla yaziyor aramamis bugun yarinda aramazsa baban cok kizar diye yazacak cok eminim ddiginiz gibi olu taklidi ise yariyor bazen sabah bi üf cektim kapattim konuyu. Bu kadar bastirmalari yersiz kimseyi kendi haline birakmiyolar. ..tigi yere kadar kovalamak derler ya o misal birine bisey diyecegi zaman musait olabilecegi saati kollar annemsız esınızıde aılenızıde bızden ıyı tanırsınız konu sahıbı... eger aılenızı yuzde yuz haklı gorseydınız tepkınız daha baska olurdu zaten
annenızde hala agzınızı arıyor bu saat olmus napıyorsun dıye yazarak o amacla yazmasa bıle o kadar cok sıkıstırmıs kı aklımıza ılk o gelıyor gerıldınız bakın... sırf konuyu acmasın dıye cevap veremıyorsunuz
bu bıle cok acık net ortaya koyuyor aılenız sızı bıle darlıyor
yeter yanı gercekten cocugunuza odaklanın bosverın
Alenen birsey demis olsa eşim babam komple siler ortasi yok yani eger eskisi gibi arayip sorarsa bizimkilerde demekki okadarda alinmamis amaan derler ki suandaki dusunceleride oyle "amaan"mesafe ıstesede koyamıyor kı adama bu konuda saygı duyulmuyor
kocanız mesafe koymak ıstese babanız o mesafeyı koruyabılecekmıydı dedım
konu sahıbı hayır dedı
?
Benim bu ilişki yumağından beynim döndü.mesafe ıstesede koyamıyor kı adama bu konuda saygı duyulmuyor
kocanız mesafe koymak ıstese babanız o mesafeyı koruyabılecekmıydı dedım
konu sahıbı hayır dedı
?
Sert bi dille degilde tatli tatli alayli karisiyor bu bile beni rahatsiz eder gelini olsamgelının kıyafetıne bıle karısan kayınbabaya hak verenlerde ne bıleyım...
ıste aılenızın bu tavrı ıslerı duzeltmek yerıne daha cok arapsacına donduruyorBal gibi o amacla yaziyor aramamis bugun yarinda aramazsa baban cok kizar diye yazacak cok eminim ddiginiz gibi olu taklidi ise yariyor bazen sabah bi üf cektim kapattim konuyu. Bu kadar bastirmalari yersiz kimseyi kendi haline birakmiyolar. ..tigi yere kadar kovalamak derler ya o misal birine bisey diyecegi zaman musait olabilecegi saati kollar annem
Biz boyleyiz iste sekerim donme dolaba binmis gibi yapariz adamiBenim bu ilişki yumağından beynim döndü.Ellemeyelim, ne güzel yiyorlar birbirlerini. Asıl mesele konu sahibinin edilgen tavrı, kimseye bir sınır koyamayan o.
herkesı rahatsız eder canım benım ne olursa olsun... ınsan agzına dılıne gelen herseyı soylememelı belkı kızı gıbı goruyordur ama kızı degıl ,gelınınızde oz babası gıbı gormez ne olursa olsun. bırde ınsanın ters zamanı olabılır ters anlayabılır gerılebılır bırdahakı gorusmede kayınbabam kesın gıyımıme laf edecek deyıp strese gırebılır ınsanları zora ve strese sokuyorlar yanıSert bi dille degilde tatli tatli alayli karisiyor bu bile beni rahatsiz eder gelini olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?